Να σου απαντήσω..
Εχω προπονησει αυτον εδω
(16710442) ο οποίος ομως δεν ηταν αρκετα καλός για να φτάσει Εθνική.. Ημουν άπειρος χρηστης και τον εκαψα τον παιχτη.. Δεν με ειχε πλησιασει και κανεις τοτε να μου πει 2 κουβέντες.. Οταν αποφάσισα να ρωτησω ηταν ηδη αργα..
Πριν 3 σεζόν ήμουν και εγω στην ΙΙΙ κατηγορία.. Στην Α1 ανέβηκα μολις φετος οποτε αντιμετώπιζα τα ιδια προβλήματα με εσένα.. Οταν λοιπον αποφάσισα να προπονήσω παιχτες δεν μπορουσα ουτε εγω να βρω Ελληνες γιατι πουλιοντουσαν στα υψη και ετσι στραφηκα σε ξένους.. Την περασμένη σεζον προσπάθησα να πάρω ενα γκαρντ και αυτην ενα 3αρι αλλα δεν μου εφθαναν τα χρηματα.. Αυτος με το 3αρι μαλιστα εχει εξωφρενικες απαιτησεις..
Επίσης αν δεν γνωρίζεις δεν είχα ποτέ την φιλοδοξία να αναλάβω κοουτς της Εθνικής αλλα βγηκα μπροστα επειδη δεν ηθελε να αναλάβει κανείς! Διαβασε σχετικά
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...Πώς μπορεί να ζητείται από χρήστες της V-IV, αλλά και της ΙΙΙ να θυσιάσουν την άνοδο και ό,τι έχουν σκοπό να κάνουν, όταν δεν βλέπουν το "καλό" παράδειγμα από επιφανείς Έλληνες μάνατζερ του BB;
Επειδη μαλλον δεν καταλαβες, εγω απλα έγραψα το προβλημα και προτεινα μια λύση.. Δεν ζητησα απο κανενα να θυσιάσει τίποτα.. Ο καθενας αποφασίζει μόνος του πως θα κινηθει.. Επίσης μίλησα για οργανωση και αλλυλεγγυη.. Με το να ρίχνουν οι μεν το μπαλάκι στους δε, πιστευεις οτι θα βγει ακρη ?
Αυτη η νοοτροπία είναι στην ουσια ο πρωτος σκοπελος που θα πρέπει να ξεπεραστει (πραγμα που δεν το βλέπω να συμβαινει)..
Για αυτο που λες για το κόστος της προπόνησης θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω γιατι οι παιχτες που προπόνησα ξεκινώντας απο την IV με εφθασαν μεχρι την Α1 οπότε δεν μπορω να εχω κανενα παράπονο και θεωρω οτι ο κόπος μου επιασε τόπο..
Τελος οπως εχω πει δεν θα ξαναβαλω υποψηφιοτητα αρα το πεδιο ειναι ανοιχτο σε όλους :)
Ελπίζω να σε κάλυψα..