Michalis Mpourekas (44227160)
share
Πάουερ Φόργουορντ
Ιδιοκτήτης:
A.R.I.S
Εβδομαδιαίος μισθός: $ 3 157
Ρόλος: βασικός παίχτης
DMI: 46900
Ύψος: 6'7" / 201 cm
Προοπτική: φημισμένος
Αγωνιστική Κατάσταση: καταρτισμένος
Σούτ με Άλμα: φυσιολογικός Εμβέλεια Άλ.: αξιοσέβαστος
Περ. Άμυνα: αδέξιος Χειρισμός: απαίσιος
Μπάσιμο: φυσιολογικός Πάσες: αξιοσέβαστος
Εσ. Σούτ: αξιοσέβαστος Εσ. Άμυνα: μέτριος
Ριμπάουντς: αξιοσέβαστος Τάπες: φυσιολογικός
Αντοχή: μέτριος Ελ. Βολές: μέτριος
Εμπειρία: αξιοθρήνητος ΠΣ: 58 (33 + 25)
Για αυτήν την σεζόν λέω να προπονήσω χειρισμό και περ. άμυνα εναλάξ. Πιστεύτε ότι χρειάζεται κάτι άλλο?
Φοβερος ο παικτης σου φιλε! Γενικα ειναι οπως τα λενε τα παιδια κ εγω σπανια προπονω χειρισμο. Συνηθως δινω ενας σε εναν, το καλο με το χειρισμο (αλλα κ το μπασιμο) ειναι οτι προπονειται ακομα απο πιεση, πασα, σουτ με αλμα κ εξωτερικο σουτ, απο ολες τις περιμετρικες προπονησεις δηλαδη. Στη δικη σου περιπτωση ομως θα εδινα 2-3 προπονησεις χειρισμο φετος γιατι δεν μου αρεσει το -3 του χειρισμου απο το μπασιμο. Επειδη στο μελλον λογικα θα παρει μπολικη προπονηση ενας σε εναν κ μπορει να ανοιξει κ αλλο η διαφορα θα σου προτεινα φετος να του δωσεις οπως ειπα 2-3 προπονησεις χειρισμο για να κλεισεις κ γρηγορα την τρυπα που εχει.
Πιο αναλυτικα προτεινω:
χειρισμο
χειρισμο
σουτ με αλμα γκαρντς (εβδομαδα all star game) αν προπονεις 3 παικτες
χειρισμο
κ υστερα 4-5 βδομαδες πιεση μεχρι τα πλευ οφ. Οταν θα εχεις παλι 2 μονο παιχνιδια την εβδομαδα στο τελος της σεζον βαζεις παλι σουτ με αλμα. Λεω σουτ με αλμα κ οχι ενας σε εναν γιατι ειναι 2,01 κ καλο ειναι να προπονηθει λιγο η εμβελεια του.
Μια διευκρινηση, δεν ειναι απαραιτητο να γινει ο παικτης ΠΦ με το υψος που εχει. Ειναι μια επιλογη αλλα δεν θεωρω οτι ειναι η καλυτερη, με το υψος που εχει μπορει ανετοτατα να γινει ΣΦ. Ο Μαμαλακης ειναι 2,03 κ εγινε ΣΦ τον 150 σκιλλς
Επισης κατι τελευταιο αλλα θεωρω πως ειναι κ το σημαντικοτερο. Εδωσες περιπου 2,7εκ για να τον αγορασεις, τετοιοι παικτες πρεπει να στηριζονται κ απο αναλογους γυμναστες. Θελεις τουλαχιστον δυνατο για να μην παει η επενδυση χαμενη (ιδανικα εκπληκτικο) κ φυσικα πρεπει να προπονεις 3 παικτες για να αυξησεις τα αγωνιστικα κ οικονομικα οφελη της προπονησης. Βλεπω οτι εχεις εναν ακομα 18χρονο mvp, θα σου προτεινα να παρεις ακομα εναν με την ιδια προοπτικη (ή καλυτερη). Αν προπονεις το αιωνιο ταλεντο που εχεις θα βγαλεις μαξιμουμ 3-3,5εκ, ενω με mvp μπορει να πιασεις κ 5-6εκ.
Σκοπος δεν ειναι να φτιαξεις απλα εναν παικτη, σκοπος ειναι να φτιαξεις μια ομαδα που τουλαχιστον οικονομικα θα ειναι κερδοφορα (συνηθως τα λεφτα φερνουν κ αγωνιστικες επιτυχιες). Το να προπονησεις αυτον τον παικτη κ να μην καταφερεις κατι με την ομαδα σου δεν μου λεει κατι, πρεπει να προσεχουμε τις λεπτομεριες για να μην εχουμε αλλες περιπτωσεις Καβατζιδη αλλα να εχουμε περισσοτερες περιπτωσεις Ματζαβιδη.
Αν δεν εχεις γυμναστη τουλαχιστον δυνατο, δεν εχεις λεφτα αλλα θελεις να παρεις γυμναστη επικοινωνησε μαζι μου να βρουμε λυση. Βασικα στειλε μου οτι κ αν χρειαστεις.