BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 36-THE TIME HAS COME.

Σεζόν 36-THE TIME HAS COME.

Set priority
Show messages by
This Post:
11
281726.193 in reply to 281726.192
Date: 12/4/2016 5:16:49 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Συγχαρητηρια στον πρωταθλητη. 2 τιτλους πλεον αυτην η φουρνια. Καλη συνεχεια στο Β3. Μολις γυρισα σπιτι απο ταξιδι και ειδα το αποτελεσμα. Ανετη και καθαρη νικη.

Δυστυχως τα φαουλ ηταν και ειναι η μεγαλη αδυναμια της ομαδας. Ετσι και σημερα μεσα σε 22 λεπτα ο Τουρνας εφυγε για τον παγκο και αφησε την ομαδα με τον μαγκαλχαες βασικο. Μια χρονια που δεν κρινεται επιτυχημενη αφου στοχος για φετος ηταν ενα τροπαιο. Η μεγαλη ευκαιρια ηταν στο 1ο παιχνιδι αλλα και εκει τα φαουλ μας εβγαλαν εκτος. Συνολικα τα 3 βασικα γκαρντ μου αποβληθηκαν ο καθενας και σε 1 τελικο

Του χρονου θα προσπαθησω για μια ανανεωση χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν κυνηγαμε καποιον τιτλο. Και παλι συγχαρητηρια και ελπιζω καποια στιγμη στο μελλον να εχουμε κι αλλες τετοιες στιγμες!

This Post:
11
281726.196 in reply to 281726.194
Date: 12/5/2016 3:55:55 AM
Overall Posts Rated:
419419
Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα και καλή πορεία στο Β3! Σου άξιζε αυτή η κούπα που την ζητούσες εδώ και καιρό.

Πολλά μπράβο και στον Τεράστιο για την προσπάθεια στους τελικούς!

This Post:
11
281726.197 in reply to 281726.194
Date: 12/5/2016 4:11:56 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα και καλή επιτυχία στο Β3!!!!

Συγχαρητήρια και στον Τεράστιο για την πορεία του φέτος!!

Ήταν μια αμφίρροπη και ωραία σειρά τελικών!Ειδικά το 1ο ματς ήταν συγκλονιστικό!

ΥΓ: Ο Κοτίδης μου λέει ότι παρέδωσε έγκαιρα την κούπα!Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια!!Επίσης τσέκαρε για καλό και για κακό,μήπως τυχόν έχει κρατήσει την αυθεντική και παρέδωσε κάποια απομίμηση!!! :-)

From: stelaios

This Post:
11
281726.198 in reply to 281726.194
Date: 12/5/2016 7:43:30 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Kαλσπέρα και καλή εβδομάδα!

Νικόλα σε γνώρισα και σε θυμάμαι από όταν ανέβηκες στην Α1. Παρότι νεοφώτιστος μου είχες κάνει μια κηδεία που μου στέρησε την πρωτιά στην κανονική περίοδο. Εϊχες διαβάσει σωστά το rotation που θα έκανα λόγω κυπέλλου και τα συστήματα που επέλεγα με εκείνη την 5άδα και με τιμώρησες. Αν μη τι άλλο είχα προσωπική εμπειρία για να διακρίνω ότι κάτι έκανες περισσότερο καλά από ότι ο μέσος όρος των μάνατζερς. Και αυτό το κάτι παραπάνω όταν δυνάμωσες αισθητά το ρόστερ σου σου έφτασε για το πρώτο σου κύπελλο και συνδυαστικά με τις εμπειρίες του πρωταθλητισμού μιας τριετίας σε οδήγησαν άξια και στον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας! Χαίρομαι για την επιτυχία σου γιατί είσαι και καλό παιδί! Τιμή και δόξα βεβαίως και για το πουλέν σου τον Κοσμίδη! Από ντράφτ σου, έγινε διεθνής και τώρα και Πρωταθλητής!

Πολλά συγχαρητήρια και μακάρι να παραμείνεις στον πρωταθλητιμό της Α1 για πολλές σεζόν ακόμα!

This Post:
00
281726.200 in reply to 281726.199
Date: 12/5/2016 11:43:30 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Αλεξανδρε ο Κοτιδης εφτασε τελευταια στιγμη στο γηπεδο με την κουπα στα χερια κ ζητησε να κανει ο ιδιος την απονομη για να την κρατησει οσο περισσοτερο χρονο μπορουσε. Οταν ηρθε η στιγμη να παραδωσει τη κουπα στο Κοσμιδη διστασε για μια στιγμη δεν ηθελε να την αφησει κ χρειαστηκε να τη τραβηξει απο τα χερια του ο αρχηγος μας για να του την παρει.

χαχαχαχα!!!Για να δίσταζε να την παραδώσει,μάλλον η αυθεντική είναι!!!Βέβαια καλά κάνεις και τσεκάρεις,γιατί είναι καλός ηθοποιός και ίσως δεν ήθελε να κινήσει υποψίες!!! :-)

Μετα βεβαια αρχισε να σε καταργιεται κ να φωναζει πως εισαι αμπαλος.

Να του πεις ότι αν δεν ήμουν εγώ,ακόμα στην V θα έπαιζε!!! :-)

Εχουμε παντως ηδη στειλει τη κουπα σε ειδικο εκτιμητη για να βεβαιωθουμε οτι μας παρεδωσε την γνησια.

Για να μην πληρώνει η διοίκηση τζάμπα εκτιμητή,αν η κούπα μυρίζει έντονα αλκοόλ,πρόκειται περί της γνήσιας!!!Συνήθιζε να απολαμβάνει το ποτό του γεμίζοντάς τη,γιατί έλεγε δεν μπορούσε να βρει μεγαλύτερο ποτήρι από αυτή...

From: ΘΕΟΣ

This Post:
33
281726.203 in reply to 281726.201
Date: 12/6/2016 12:35:59 PM
Overall Posts Rated:
255255
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΑΞΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!!!!

ΠΡΟΣ SPARTAN : ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ Β3 ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ. ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥ; ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΟΤΕΡΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ....

ΠΡΟΣ ΚΟΤΙΔΗΣ : ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ 2 ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΕΓΚΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΚΑΛΛΟΝΕΣ ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ Η ΦΩΤΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ. ΑΙΤΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΤΙΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ Β3. Ο ΘΕΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ. Η ΕΜΜΟΝΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΚΟΤΙΔΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ Β3, ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΦΡΑΣΗ : " ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ Β3 ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ". ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠ' ΑΥΤΟ ΕΞΕΛΕΙΧΘΗΚΑΝ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 2 ΑΝΔΡΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΤΟΤΕ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ....

Advertisement