Hocam doktorun için ne kadar bonservis istiyorsun :)
Valla hocam, bizde imzalar kalplere atılır. Maaşı 40 bin olana kadar devam Uruguay'lı pansumancımla. :)
Benim sabırlı ol taktiğinden anladığım, takımın en iyi şutörü topu eline alır, diğer 4 kişi de eli belinde onun attığı şutların girmesi için hatim indirir sahada. Senin takımda yedekler de dahil herkes topu gayet demokratik şekilde eşit ve dengeli kullandı. Öyle olunca da bizimkiler hangisini tutacağını şaşırdı. :) Tek kişi takımın 80 şutundan 50'sini kullandığında kendi sayı rekorunu kırıyor belki ama maçı da kaybettirebiliyor. Bence bu oyunun en riskli taktiği çünkü topların çoğunu kullanan oyuncu faul veya sakatlık sorunu yaşadığında taktik çöküyor bir anda. Sahadakiler kafalarına göre oynamaya başlıyor bu sefer. Kazım 40 şut kullansaydı bu maçı kaybederdin diye düşünüyorum. Kazım'ın 20'de 10 isabetine bakarak 40'ta 20 yapacağı fikri oluşuyor ama öyle olmuyor. O yüzden sabırlı ol oynayan rakip görünce rahatlıyorum. Kaybettiğimde oluyor tabi sana karşı olduğu gibi ama maç içinde rahat oluyorum. Sen her sabırlı ol oynadığında takım içinde böyle dengeli bir şut dağılımı olursa kazanmaya devam edebilirsin çünkü senin tüm yedekler bile çok verimli oynadı sabırlı ol'da. Bu maç özelinde konuşacak olursak, taktikten çok son 1 dakikada verdiğim üst üste hücum ribauntları yüzünden kaybettim.
Sadi özellikle asist anlamında aldığı maaşın hakkını veriyor. Onu iyi savunamayınca maç gitti zaten.