Drugo samuraj, ako si pretendovao na mesto selektora, sa ovom pljuvacinom i ovakvim stavom daleko si se udaljio od toga. Postuj druge (cak i ako grese) da bi bio postovan. Previse losih reci i poteza koji pokazuju koliko ti je stalo do repke i govore nam da ti je stalo samo do tvog licnog misljenja.
Prave reci za buduceg selektora su, idemo ovako... ajde da probamno onako... bice bolje.... A ti pogledaj svoj prvi post kako je sve pocelo.
A sada Samuraj profesionalno, posto smo svi videli tvog centra na prodaji.....
Mislis li da reprezentativni Centar treba da ima atrocious dodavanje?
Pa sta ce on kada primi loptu a nije u poziciji za sut? Da se rasplace?
I ti sada delis savete? I ti se razumes u taktiku? I ti ces da nam budes selektor? Daaaaaj bre....
Molio bih te da mi pokazes ovo sto si napisao o mojim stavima, kvotuj moje reci sa linkom na post.
Kakvo dodavanje ima moj centar je moj problem, i sta ce on da radi kad dobije loptu je njegov problem.
Kakav sam ja menadzer to mozes lako da vidis, kliknes na moje ime pa vidi moju istoriju ili moze moju sadasnjost to ti je ono League: Prva Liga Srbije, pa ti klikni Prva Liga Srbije, pa pogledaj levo u gornju polovinu tabele, toliko o tome da se ja razumem u taktiku.
Znas mnogo je lepo da tako pises ovde kao ja ne znam ili kako si ti ili neko drugi mag ove igre svanalica i najbolji, ta babske price i naglabanja sluze samo vama koji ista vodite, sve je transparentno kliknes na statistiku svake ekipe i sve vidis, sto bi mi matematicari rekli "statistika nasa dika".