BuzzerBeater Forums

Eesti - III.12 > Mängude kokkuvõtted & hooaja eelmärgid

Mängude kokkuvõtted & hooaja eelmärgid

Set priority
Show messages by
From: Jäpe

This Post:
00
107434.194 in reply to 107434.193
Date: 9/27/2010 2:01:06 PM
Overall Posts Rated:
99
No kui aus olla... siis jah, pole karikas sinnamaani jõudnudki ja kes teab, kas kunagi lähimal ajal enam sellist saavutust korrata suudan, sest vastas olid enamjaolt III liiga poisid ja lõppvaatuseks premeeriti mind DUREXiga...Sealt edasine oli juba ajalugu...Elame näeme. Siiski lugedes veel eelmist kirja, krt, pole me nii kehva alagrupiga midagi, et ei võiks Valga ja Kossuässadega rinda pista.Ma loodan, et järgmisel hooajal püüame neile seda näidata, kuigi see saab raske olema.Nad seal ikka natuke kõrgema leveliga meeskonnad, kuid hambaid näitame ikka....Kossuässad kaotasid see hooaeg ainult kolm mängu ja ainult endi alagrup meeskonnale..pole paha.
Igal juhul, kossukatele ma veel õnne ei soovi, sest kaotama ma ei lähe.Mängin nendega kes mul meeskonnas on ning ex paista kuidas lõppkokkuvõttes asjad jäävad.Edu kõigile

From: Rahakunn

This Post:
00
107434.195 in reply to 107434.194
Date: 9/28/2010 5:48:43 AM
Overall Posts Rated:
22
Ega see finaaal kerge nüüd ei tule, selles olen ma igatahes veendunud, sisu peab su meeskonnal siiski olema et kaugele karikas jõudsid ja RSK le ära tegid, nii et saab kindlasti huvitav olema. Mis enda kohta öelda , siis poleks oodanud , et see hooaeg mul üldse nii hästi läheb , eelmine hooaeg kui siia tulin , kartsin et kukun üldse välja IVndasse tagasi, kuid lõpuks sain playoffi. See hooaeg arvasin , et playoffi esimesse ringi jõuan edasi juba raske.. Mis ma tahan öelda , et siin buzzeris toimub pidevalt ootamatusi ja meeskonnad muutuvad pidevalt tugevamaks või nõrgemaks, kes tegi turul hea ostu , kes lõpetas mängimise, kelle poisid arenevad trennides ülikiiresti.. Ei imesta , kui järgmine hooaeg on meie konverents hoopis nõrgem ja teie lammutate vastaseid igas mängus. keegi ei tea..
Aga tore on näha et foorum jälle elavnenud on ja enne finaali põnevust täis on. Parem meeskond võitku ja edu!

From: welg
This Post:
00
107434.196 in reply to 107434.195
Date: 9/28/2010 9:04:58 AM
Overall Posts Rated:
22
mul meenus, et tegelt võib ju põhiturniiri võitja ka edasi pääseda, ilma, et play-offid võidaks.. ainult ma ei tea, kas selleks peab play-offides vähemalt finaali saama, või ei olene see sellest.. aga sellega jälle selline asi, et ma ei tea, kas ma tahaksingi II liigasse saada. Mul küll oleks võimalusi osta mingi 2 põhimeest endale, aga üks hooaeg veel III.-s mängides saaksin veel rohkem II liigasse saamiseks valmistuda, kuid samas oleks edasipääs praegu ikkagi hea, sest ma ei pruugi ju järgmist hooaega võita, golden on tugev + paar meeskonda veel tõenäoliselt tugevneb meie poole peal...

ja seda ka veel, et foorum jh kuidagi elavnenud, suvel olid kõik millegipärast foorumis suht vaiksed, aga mitte ebaaktiivsed...

Last edited by welg at 9/28/2010 9:07:01 AM

To: welg
This Post:
11
107434.197 in reply to 107434.196
Date: 9/28/2010 11:17:46 AM
Overall Posts Rated:
22
Jah, aga tänase mängu kohta on näha, et BC Konesko läks meelega kaotama , et hoida meeste vorme ja siis laupäev ära panna ja pühapäev siis otsustava peale minna.. Saab huvitav olema , taktikaliselt väga hästi tehtud, kui nüüd vormid kõvasti langevad , siis laupäeval läheb väga raskeks

Message deleted

This Post:
00
107434.199 in reply to 107434.197
Date: 10/2/2010 4:17:42 PM
Overall Posts Rated:
99
Uhh,,hea et niigi läx!! Arvasin, et tuled agressiivsega peale, siis olexid ära ka pigistanud.Aga tore, et meie poole ka mõni võit tuli .Minu meeste poolelt vaadatuna,,,väga magedalt mängitud.Kui vahe oli 10 punn , i siis hakati nagu kummi venitama., et küll tuleb..ega ikka ei tule küll.Kui sa olexid agressiivse kaitsega mulle peale lennanud, siis võix ma sulle juba õnne soovida.Nüüd aga saame veel kord kokku.Tore.Esimese mängus jah,,nagu sa aru said,,lasin tasa tasa...et keegi ei korjax vigastust jne jne.Nüüd võib siis juba rääkida, et taktika valikul on siiamaani asi paika loksunud, siiski,,,osaliselt ka tänu sellele, et ka sinu mehed lasid täna lõdva randmega.Igal juhul...ma punnitan edasi.Jõudu ja higistamist edaspidiseks

This Post:
00
107434.200 in reply to 107434.197
Date: 10/3/2010 12:52:09 PM
Overall Posts Rated:
99
Paju õnne.Puhas töövõit.

This Post:
00
107434.201 in reply to 107434.200
Date: 10/7/2010 4:35:41 AM
Overall Posts Rated:
22
Jah , viimane mäng oli üpriski pingeline minu jaoks, krt üleväljapressingut poleks oodanud:D.. Ja see töötas, ma tahaks huvi pärast juba näha su keskmängija skille, kes võttis 6 vaheltlõiget:O , ulmeline lihtsalt, ma imestan üldse et võitsin , tavaliselt ei võideta mängu üle 25 pallikaotusega. Aga õnneks tuli lauas tagasi ja mehed olid mul hoos , eks innustus mängis oma rolli. Aga lõpus väsis võistkond selle liigse surve peale ära ja veel viimased minutid oli seis suhteliselt lahtine, suutsid mulle parajalt hambaid näidata. Su VT Raul Montilla ja ülejäänud tagamängijad olid minu omadest ikka üle. Edu sulle tulevasel hooajal ja egas midagi , vb olen ma ülejärgmine hooaeg ise siin tagasi, sest hetke seisuga on mul kõige nõrgem võistkond oma konverentsis. Nii et eesmärk on meeskonnas suured muudatused teha ja Teise liiga püsima jääda

This Post:
00
107434.202 in reply to 107434.201
Date: 10/8/2010 1:07:12 PM
Overall Posts Rated:
00
Tervist kõigile siis !!

Tõusin lõpuks neljandast ära ning loodan, et ei jää nüüd peksupoisiks. Hooaja esmane eesmärk oleks püsimajäämine, hea õnne korral ka play-off'i jõudmine. Eelmine hooaeg läks mul pea ideaalselt plaani järgi, aga nüüd, kus vastaseid ei tea, on paöju raskem :P

Igatahes, edu kõigile algaval hooajal ning põnevaid lahinguid !!

This Post:
00
107434.203 in reply to 107434.202
Date: 10/12/2010 12:23:10 PM
Overall Posts Rated:
11
Ma ei mõista, mis moodi ma mõlemad mängud hetkel kaotada olen suutnud? Oh jah...

This Post:
00
107434.204 in reply to 107434.203
Date: 10/13/2010 5:13:47 AM
Overall Posts Rated:
99
No ega siis liigahooaja alguses saa pilli lõhki ajada.Tasa sõuad kaugele jõuad.Esimeste mängudega saab hea ülevaate, kes kuidas panustab ja kuhu hooajal sihte seab.Paistab, et see hooaeg tuleb paras üllatuste hooaeg. Mõni kukub, mõni tõuseb.Ma ei hakka esialgu rabelema, las punnitavad need , kes panustavad liigahooaja algusesse.Mina seda ei tee ja paistab , et sina ka mitte.Vaatame mis saab, mul 2 kaotust ja oma alagrupi viimane.Kurb, aga usun, et juba järgmistel kordadel on olukord juba parem.Edu kõigile ja sisutihedat konkurentsi.

Advertisement