Ja osobno mislim da čovjek koji misli nešto napravit na buzzeru mora:
1)Napravit dobre ekonomske zalihe
2)Počet trenirat igrače(trenirce koji nisu skupi i koje nećeš prodavat nego pustiti ih da igraju u klubu),tako da ti prijašnja ekonomija ostane prilično netaknuta
3)Za svaku promociju u viši rank povećat dvoranu(potrošnja 500 000 - 1 000 000$)tako da se poslije plaće bez problema otplaćuju i ne idemo u dodatni minus bez potrebe,a da pri tome na kraju svakog tjedna idemo u +50 000
4)Riješiti se "kese" samo kada je najpotrebnije.....kada treba napraviti drastičnu promjenu u ekipi npr.kad se na nekoj poziciji na kojoj ne treniraš igrače nađe "biser" koji nije u stanju odigrat utakmicu na svojoj 80%-postotnoj razini.
5)I na kraju što je meni najvažnije od svega prodati igrača koji navrši 27 godina da se ipak vrati malo uloženog kapitala u tog igrača,a ne bezveze da mi tamo uzima plaću i još ga prodam za siću.Za mene su to pet najvažnijih pravila što bi ekipe trebale radit na početku,kada se tek okušaju u ovoj igri i sigurno neće pogriješit.Bitno je biti konstantan jer nekoliko treninga i padanja forme su izgubljena bitka.
1) ah, da se sad tu šta je bolje. skupljat pare pa onda bum napravit ili polako iz sezone u sezonu. najvjerojatnije dođeš vremenski na isto. dok ovdje skupljaš pare u nižim ligama na ovaj mic po mic ideš naprijed i onda napraviš bum s skuupljanjem i dođeš na isto. recimo na isto. najbrže se može s day trade al iziskuje puno vremena provest na BB vrteći TL a sad se i još baš i ne isplati s ovim niskim cijenama.
2) tu se ne slažem. mislim da je bolje ovak ak ideš skupljat pare: skrpaš ekipu od 5 igrača, 2 pokupiš plaće od 1000-2500 s TL i 3 prava trenirca (18g) koja ćeš trenirat na jednoj poziciji (potencijal najmanje allstar) i na kraju sezone ih možeš uvalit za fine pare, jako fine pare ak se istrenira kak spada. malo gubiš na plaćama a na kraju omastiš brk. kad ih prodaš uzmeš novu trojicu pa ponovo. a sve to vrijeme od gledatelja sjedaju pare. tako ja vidim da bi bilo bolje
3) to definitivno i to sam sam iskusio. popušio sam dosta para radi dvorane kad sam otišao u II.2 ligu. treba otići u viši rang s pripremljenom dvoranom ako je moguće.
4) naravno da se ne treba zaletavat i da treba tražit grače koji su kompletniji.
5) uh, ovdje će te Ray podržat i dat ti lopticu. na mene su bacali kamenje i trnje radi delia :))))
Last edited by Moa1 at 2/3/2011 8:21:53 PM