Hmmm...bice zanimljiva sledeca nedelja jako,pre svega trece kolo kupa,kakva slucajnost da se sretnu tetka i gandza,isto tako Batinari i Trgovacki,bivsi clan i novi clan nase lige.
Ja sam dobio tim Detelinaru,ono slab tim,ima 3 igraca koja iole nesto vrede,jedan je povredjen,a ostali igraci nisu bas u nekoj formi,tako da sve osim moje pobede bi bilo cudo,moracu malo da stedim sad pred kup,nije mi dovoljan sada Marcel Riba verovatno da ih dobijem,treba mi barem 2 igraca koji iole nesto vrede,posto racunam da ce biti u dobroj formi,razmisljam mozda da protiv tetke izadjem sa rezervama,da bi sacuvao startere,posto me ceka nesto jaci tim sad od bot timova u kupu,tako da mi protiv njih treba nesto jaca postava,zajebano je to sto mi je tetka rival i onda ako izgubim manje ce ljudi da dodje u narednim utakmicama,a mislim da mi nisu velike sanse da ga dobijem,a iako ga dobijem narusicu formu posto ce trener stedeti zamene zbog neizvesnog meca i jake izdrzljivosti startera,uh ne znam videcu.Mozda je i bolje sada protiv tetke da igram sa rezervama i opusteno i onda mogu sve tri u ovoj nedelji opusteno,druge dve sa starterima,dobro, ima dosta vremena do subote...
P.S Ovo je poruka namenjena svima,slucajno sam stavio da pisem sam sebi,bilo bi nepregledno da stavim sve ovo(prosli i ovaj) u jedan post,posto mi je ovo malo duze..
Last edited by Aleksa at 6/27/2013 5:03:39 PM