Já jsem diskuzi rozjel na téma trénink skillů hráčů, nikoliv na to kolik manažerů pro U21 trénuje... To mě momentálně nezajímá, jen si myslím, že ti co trénují, tak to není optimální.
Když nakouknu do datábáze, tak realita je takováto ...
Hráči do 200 cm:
21 - ano často HA/DR vysoko a hlavně JR/JS/PA nízko, ale celkově jen 6 hráčů vnější součet 60+
20 - podobné, ale navíc jen 6 hráčl vnější součet 50+
19 - zde již jde vidět odklon od 1/1, jen pár hráčů jde vyloženě tímto směrem, jen 6 hráčů vnější součet 45+
18 - poměrně málo aktualizací, více se asi bude dát říci, až U21 dohraje a bude plná aktualizace, jen 1 hráč vnější součet 40+
Celkově u těch starších ročníků máš pravdu co se týče trénovaných skillů. Ale já osobně vidím problém v počtu trénovaných hráčů, nemyslím si, že by U21 vytrhlo, kdyby jen trénovaní hráči trénovali jinak.
Hráči nad 200 cm
21 - 2 hráči vnitřní součty 49 a 47 a současně 13+ IS, ID i REB, další součty pod 40, ta 47 má vyjeté i 1/1
20 - 5 hráčů součet pod košem 35+, jednou v cizině uletěly bloky, 1-2 hráči trochu vyjeté 1/1, dost slabý ročník, myslím, že už v jejich ročníku dostane prostor dost mladších
19 - 4 hráči součet 35+ a celkem asi 8 jakžtakž slušně roztrénovaných, u jednoho hráče z těch 8 výrazněji vyjeto DR
18 - zase málo aktualizací, uvidíme časem, 7 hráčů vnitřní součet 25+, žádný 30+
Takže i zde máš pravdu, i když ten problém 1/1 není tak velký jako na perimetru. Ale opět já spatřuji hlavní problém v počtu trénovaných hráčů.