רגע לפני הפלייאוף, קבוצת ליגת על שלמה עומדת למכירה!! יש שחקנים שיכולים להיות כוכבים בליגה 2-3, ויש כאלו שכוכבים ברמת ליגת העל. לכל מי שרוצה לעשות את הצעד קדימה, ולעלות ליגה. או להישאר בליגה. יש כאן הרבה הזדמנויות טובות.
Novin Dinmohammadi -
(18360942)נתן עונה נהדרת בליגת העל, רק 70 אלף שכר, הוא מעין פ"פ - סנטר, שבזכות ההגנה המיוחדת שלו יכול לשמור גם על ס"פ. ואפילו לשחק שם בטקטיקה שמאוד מכוונת פנימה. שחקן נהדר התקפית והגנתית. הגנה חיצונית מדהימה לגבוה. הגניבה הכי גדולה שלי השנה.
Maciej Boniakowski -
(19857009)רכז או סמול נפלא, לכל הרמות. 80 אלף שכר. פתח העונה בליגת העל כל העונה. רשם 19.6 נקודות עם 6.1 אסיסטים ו5.1 ריבאונדים. שחקן נפלא שעושה הכל על המגרש. כוכב גדול בליגת העל, בשכר שמתאים גם לשחקני ליגה שלישית.
Muhammed Hamidullah Peköz -
(22391625)רכז נפלא, 80 אלף שכר. יצא על 350 אלף שקלים בלבד (אני קניתי אותו ביותר מכפול). יכול להיות הגניבה שלכם, רגע לפני הפלייאוף.
Matti J. Dunder -
(19932657)פה כבר מדובר בכוכב, שלא כל אחד יכול להחזיק, אלא רק שחקני ליגה שנייה+, או שחקני ליגה שלישית שמתכננים על עליית ליגה. פ"פ נפלא. כבר קיבל הצעה. אז מוזמנים להיזדרז. התקפית? אין הרבה שחקנים בארץ שיכולים לעצור אותו. הגנתית? תכונות נפלאות. ממש הפאוור השלם. שמתי עליו עין כבר לפני כמה עונות, אך רק לפני עונה, הצלחתי לקנות אותו.
Robert Drapiewski -
(21331777)והנה הטופ שבטופ, הכוכב האמיתי של הקבוצה שלי. השחקן היקר ביותר שקניתי אי פעם. שחקן פשוט מושלם, התקפית והגנתית. יכול לשחק בכל אחת מעמדות 1-3. תרם העונה מעל 20 נקודות למשחק, כמעט 7 אסיסטים, הוסיף אליהם 3.6 ריבאונד למשחק. וציון ממוצע 18!. אחד הגבוהים בארץ בלי ספק בכלל. בגלל הסיבולת הגבוהה, אפשר יחסית לתת לו הרבה דקות, והוא עדיין יוכל לשמור על כושר גבוה.
Ákos Somlai -
(26650520)הטופ סקורר שלי העונה, 150 אלף שכר. סנטר נהדר, מגוון. שיודע לשמור, לקחת ריבאונד. לכדרר ולשים את הכדור בטבעת. מומלץ. קיבל הצעה ראשונה שעה ורבע אחרי שיצא למכירה. שחקן נפלא, שעשה דאבל דאבל בצורה קבועה בליגת העל.