Mislim da sam konkretno i lepo napisao sve sto sam imao da kazem. Ali evo još jednom pošto i mom sinu moram više puta neke stvari da objašnjavam, pa kad već i ti kažeš da možeš sin da mi budeš, ajde da postuim isto.
Da li je ovo što su braća uradila u četvrtak isto kao i recimo ovo
(75595967)???
Znači onda ne možete da kenj..e ni za jednu jedinu titulu koju je osvojio bilo Mordor bilo Matija, jer je uvek jedan izvodio prvi tim, a drugi se cuvao za sledeću utakmicu. I još plus ovaj igrao crunch, a ovaj normal. Zašto je onda bilo toliko pljuvanja po njima kada je sve regularno??????
Da sumiram, ako se izvede polu sastav vs polu sastav u unapred dogovorenoj utakmici to je nameštaljka, a ako se izvede full sastav vs polu sastav u unapred dogovorenoj utakmici to nije nameštaljka?????
I dalje mali bata drvi o tome kako se on i batica mu ne viđaju uopšte i naravno to niko ne može da proveri, tako da je to onda svima vama 100% istina.
Dogovoren meč je dogovoren meč, ma sa kakvim sastavima izašla oba protivnika.
Samo nemojte da pričate o poštenju dvojice tunjavo krmeljoznih koji su šiljili svoje zekonje (da se i njima obratim kao sinovima) godinama, sezonama, decenijama, a sada oni rade BUKVALNO ISTU STVAR, samo su je upakovali u lepu foliju da bi svi vi bili prosto oduševljeni kako poštenje izbija iz njih.
I još jednom, zilioniti put ponavljam, apsolutno nemam ništa protiv toga, samo nemoj sra.i u tuđe dvorište kad je tvoje isto toliko usr.no.
I nigde nisam rekao, niti ću to ikada reći, da je bilo ko se ne slaže sa mnom debil ili šta god već, već se držim 2g mozga koje je mlađani bratić upotrebio nebrojeno puta.
I na kraju mnogo mi se sviđa ova konstatacija da bi "krmelj izveo isti sastav da je igrao protiv Sireta ili Mordora". Vidiš meni to recimo uopšte nije jasno i ja sam 100% siguran da bi on protiv njih dvojice igrao sa full sastavom, makar nadajući se da će nekog igrača da im povredi.
A ako ti treba savet o real life-u slobodno se javi. Tu, veruj mi, mnogo toga možeš da naučiš od mene