O iš kur tu gavai šį žaidėją jei nepaslaptis? Nesakyk, kad kai vos susikūrėi komandą jis atiteko tau. :O Nes nieko panašaus iki šiol nemačiau, kad vos pradėjusiam lošti menedžeriui be jokių šaukimų duotų tokį žaidėją...
Aišku reikėtu šnekėt Karandašui suprantamiau, juk jis dar naujokas, nežino jis juk tų išsireiškimu. :D
Šiaip, kaip teko matyt jauniai su legendiniais ar MVP potencialais jokio skirtumo, kad ir su lievais skillais yra labai vertinami, nors iš jų išaugint kažką yra labai sunku, kaip kažkada mačiau pas karandaša legendinis žaidėjas 18 metų su pusėtinais skillais vos ne visais buvo atrodo, keli buvo mažesni keli didesni... Aš nesuprantu už ką tiek mokėt? :) Juk, kad ir tarkim komandos lyderis multi skillas su geru ūgių man labiau prie širdies, negu legendiniai žaidėjai didoki arba per maži vienai pozicijai su niekam tikusiais skillais, jeigu 18 metų legenda ištrauki, tai vos ne visą sezoną reikia jį treniruot, kad užkeltum gerbiamus skillus, o tie multiskillai ir t.t. labai jau brangiai kainuoja... Būna net situacijų, kai jie būna parduodami už 10kk, o po to jis ištreniruotas su tom didžiulėm algom yra parduodamas pigiau, kokia esmė juos išvis treniruot, jeigu minusan lendi? Aišku nesakau, kad taip visada būna, bet toks įspūdis man susidaręs yra iš padarytų išvadu.