BuzzerBeater Forums

BB Latvija > Latvijas U-21 izlase

Latvijas U-21 izlase (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
246450.195 in reply to 246450.194
Date: 9/8/2014 2:59:54 PM
BC Kekava
III.1
Overall Posts Rated:
9999
Spēle tiešām bija nekāda.

From: Tucis

This Post:
22
246450.196 in reply to 246450.195
Date: 9/8/2014 3:19:24 PM
Overall Posts Rated:
308308
kādas taktikas tāda spēle..

This Post:
00
246450.197 in reply to 246450.194
Date: 9/9/2014 1:43:21 AM
BC LionSnake
III.5
Overall Posts Rated:
130130
Kas tad tas par taktisko sviestu šodien??

Rikt'igs sviests, sp'el'eju rado'si, jo ar standarta taktikam Sp'a'nus mums neuzvilkt

I`m the nicest person you will know:)

To: reps
This Post:
33
246450.198 in reply to 246450.197
Date: 9/9/2014 3:19:23 AM
Overall Posts Rated:
308308
Nu come on.. kāda te radoša pieeja.. saprastu mēģinājumu minēt dgp, likt zonu vai kā citādi mēģināt apturēt viņu uzbrukumu, bet to nedarīt un spēlēt pacietīgi uzbrukumā = ielaist tikpat, bet iemest mazāk kā spēlējot kādu spēcīgāku uzbrukuma taktiku, līdz ar to tikai samazināt savas iespējas.. pie tam spēlēt pacietīgi, ja metējs ir mazais jēgas nav gandrīz nemaz, sevišķi u21 līmenī, kad kas nu kas bet od sg un pg ir līmenī.. tas tikai parāda to, ka tev nav sapratnes kā tā taktika strādā.. tak varēji pirms spēles ar kādu menedžeri, kas to taktiku bik saprot pakonsultēties.. protams pēc spēles visi gudri, bet nu ja tu tiešām cerēji aizķerties, tad jebkurā gadījumā jāliek galdā ir labākais ko varam, jo skaidrs, ka tikai ar to varētu pietikt..

Last edited by Tucis at 9/9/2014 3:20:08 AM

Message deleted
From: reps

This Post:
00
246450.200 in reply to 246450.198
Date: 9/9/2014 8:20:09 AM
BC LionSnake
III.5
Overall Posts Rated:
130130
Nu come on.. kāda te radoša pieeja.. saprastu mēģinājumu minēt dgp, likt zonu vai kā citādi mēģināt apturēt viņu uzbrukumu, bet to nedarīt un spēlēt pacietīgi uzbrukumā = ielaist tikpat, bet iemest mazāk kā spēlējot kādu spēcīgāku uzbrukuma taktiku, līdz ar to tikai samazināt savas iespējas.. pie tam spēlēt pacietīgi, ja metējs ir mazais jēgas nav gandrīz nemaz, sevišķi u21 līmenī, kad kas nu kas bet od sg un pg ir līmenī.. tas tikai parāda to, ka tev nav sapratnes kā tā taktika strādā.. tak varēji pirms spēles ar kādu menedžeri, kas to taktiku bik saprot pakonsultēties.. protams pēc spēles visi gudri, bet nu ja tu tiešām cerēji aizķerties, tad jebkurā gadījumā jāliek galdā ir labākais ko varam, jo skaidrs, ka tikai ar to varētu pietikt..

Pasi varejat piedavaties, sorry vadu izlase ka uzskatu pareizi, ja pats neviens negrib ar savam idejam padalities tad lai lecas pec speles cik uziet, mani tas neuztrauc ;) un protams neesmu nekads taktiskais guru, bet daru ko uzskatu pa labako.

From: Versis
This Post:
00
246450.201 in reply to 246450.200
Date: 9/9/2014 9:03:45 AM
cements
II.4
Overall Posts Rated:
266266
Vismaz forums atdzīvojās :DD

jāpiebilst, ka izvēle pacietīgi bija pieņemama stratēģija --- skatoties no tā, ka lēns temps
Bet ja runa ir par lēnu tempu un mazāku punktu starpību Zem groza būt daudz DAUDZ labāk

This Post:
00
246450.202 in reply to 246450.201
Date: 9/9/2014 9:14:49 AM
Overall Posts Rated:
308308
piekrītu, temps lēns, kas palīdz starpību turēt tuvāku, bet pacietīgi tomēr ir specifiska taktika, ka ļoti daudz metienus izmet 1 vai varbūt atsevišķos gadījumos divi spēlētāji.. tad jau ir divi varianti, kad, manuprāt, pacietīgi iet cauri:

1) komanda sastāvs ir piemērots šai taktikai (skatīt mūšu pašu RW)
2) vnk esi stiprāks un uzvarēsi var teikt jebkurā gadījumā, vai ja pretinieka vienīgā iespēja uzvarēt ir precīza gdp un "pacietīgo" viņš tiešām negaida..

pret spāņiem laikam nepiepildās neviens nosacījums.. pacietīgo var uzskatīt kā sava veida baltā karoga izkāršanu, bet tad kāpēc nekrāt entuziasmu?

From: San555

This Post:
44
246450.203 in reply to 246450.202
Date: 9/10/2014 5:06:43 PM
Overall Posts Rated:
5959
Tā, tā, tā - te tiek pieminēts mans vārds un nevaru tā dēļ palikt malā !
Pilnīgi piekrītu Tucim par izraisīto sašutumu šīs spēles gala iznākuma sakarā - arī pievienojos pie sašutušajiem kaut gan nav tā ka baigi sekoju līdzi šīm spēlēm un par tām uztraucos (bišku vairāk patīk pasekot lielajai izlasei, bet tas jau laikam Betera dēļ :) un arī, protams, Krauliņa k-ga dēļ, kurš tiešām dara savu darbu pārliecinoši un ļoti kvalitatīvi - mana balss nākamajās vēlēšanās pilnīgi noteikti pieder viņam) !
Atgriežoties pie U-21 un konkrētās spēles pret Spāņiem - nezinu neviena spēlētāja (izņemot Tuča Ansviesuļa, kurš nesen eksponēja sevi) skilus, bet vienmēr esmu bijis pārliecināts, ka Pacietīgi nav izlasēm paredzēta un/vai piemērota taktika (kaut gan ir man ideja kādu reizi radīt šajā jautājumā apvērsumu, bet nezinu vai tam man jebkad pietiks jaudas, vēlmes, entuziasma u.t.t.), jo nav izlasē ļoti izteiktu līderu un pretinieku nometnē kādu izteiktu vājo pozīciju.
Es vēl saprastu mūsu ļoti cienījamā U21 trenera izvēli, ja pats būtu kaut reizi NOPIETNI šo stratēģiju izmēģinājis (Tu pat ne reizi Utopia līgā neesi šo startēģiju spēlējis un tā viena reize šīs sezonas sākumā NAV NOPIETNI), bet esmu pilnīgi PRET, ja izlase tiek izmantota kā izmēģinājuma lauciņš - PILNĪGS UN GALĪGS SVIESTS !!!
Piedod Rep, bet tas tiešām tā ir - varēji jau man vai kādam citam, kuru uzskati par vērā ņemamu spēku LV Buzzer komūnā, uzrakstīt kādu BB-pastu un esmu pāliecināts, ka būtu saņēmis atbildi, kas Tev liktu ļoti nopietni padomāt par šādu lēmumu.
Tava atbilde par to ka paši varējām Tev piedāvāties ar saviem padomiem vispār neiztur nekādu kritiku - vai Tu tiešām domā, ka mums ir jābūt gaišreģiem un jāparedz katrs tavs nākamais solis. Labāk pieturamies tomēr pie tā, ka, ja Tev nav kas perfekti skaidrs, tad labāk padod par to ziņu un zinu ka saņemsi izsmeļošu atbildi (vismaz par Pacietīgi no manis būtu šādu ziņu saņemis pilnīgi notiekti).
Jebkurā gadījumā lai Tev veicas gan ar savām abām komandām, gan ar U21 !!! Ņem lūdzu vērā ieteikumus, ko Tev dodam un neuztver tos kā baigos pārmetumus, jo visi mēs kļūdāmies, bet to neviens vairs nesapratīs, ja tas atkārtosies - ceram uz Taviem panākumiem.
RW

From: reps

This Post:
00
246450.204 in reply to 246450.203
Date: 9/11/2014 5:00:58 AM
BC LionSnake
III.5
Overall Posts Rated:
130130
Bisku parptati manu izteikumu, doma bija kapec visu laiku nevarat savas domas izteikt, kaut vai iesuti pirms katras speles savu viedokli ka vajadzetu spelet.

visi pec kaujas gudri, atzistu nebija pareiza taktika, mana kluda, bet neuzskatu ka tas butu kas sausmigi traks, nemot vera ka spelejam pret komandu kas visas linijas stipraka

man u-21 nav sirds lieta, bet vadu cik nu pec labakajiem nodomiem iespejams

To: reps
This Post:
11
246450.205 in reply to 246450.204
Date: 9/11/2014 6:40:33 AM
Overall Posts Rated:
308308
Taktiķis tu neesi, u21 vadīt nemaz nepatīk (kā pats minēji nav sirds lieta), rodas jautājums kāpēc vispār pieteicies to darīt? Pie tam u21 panākumu atslēga ir meklējama iegulditaja darba pie jaunajiem (18, 19gadigajiem) ja tas netiek darīts un viss iet pašplūsmā, tad arī nākamais cikls var tikt norakts..

Advertisement