Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Στον τελικό κυπέλου με τον Στέλιο θυμάμαι να "τσιτώνω" μονο στην τελευταία περίοδο.
Μάλλον γιατί τρέφουμε μονο καλά συναισθήματα για εκείνον.
Επειδή εδώ με τον Αετό συνυπάρχουν αγάπη κ μίσος
με διαφορετική αναλογία κάθε φορά αναλόγως την περίοδο
το 1ο ματς των τελικών το είδα όλο στο κόκκινο.Σε βαθύ κοκκινο!! :-P
Δεν ξέρουμε τι έγινε στην 1ώρα κ 40 λεπτά του παιχνιδιού.
Λίγα πράγματα θυμάμαι ,βολές σε νεκρό χρόνο,ένα τρίποντο του Niwczyk ,
να ανανεώνουμε την σελίδα για να γραφτεί το τελικό αποτέλεσμα αλλά να λέει "Δες το Ζωντανά"
οπότε έχουμε μπει σε λούπα τα τελευταία 3 δευτερόλεπτα του παιχνιδιού με την σκέψη
ότι αν έχει μείνει 0.5sec υπάρχει περίπτωση να μας το έχει κολλησει από τη σέντρα....
Ευτυχώς που υποτίθεται ότι το βλέπουμε χαλαρά γιατί αν δεν το έβλεπα έτσι μάλλον θα είχα ανατιναχτεί! :-P
Ωραίο μάτς ,από αυτά που μου θυμίζουν γιατί παίζω αυτό το παιχνίδι.
Αγωνιστικά σίγουρα θέλει κ τύχη για να σπάσεις μια τέτοια έδρα.Αν δεν κάνω λάθος τελευταία φορά
που έχασε σε παιχνίδι που κατέβηκε ήταν από τον Ξεφτίλα σεζόν 50 στην παράταση ,με διαφορά διάθεσης.
Είχα την δυσκολία να μην έχουμε πολλά πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ μας οπότε τα όποια συμπεράσματα
βγήκαν συνδυαστικά από τα παιχνίδια του με τον τεράστιο.Επίσης δεν γνωρίζω κανέναν απολύτως παίκτη
του Αετού...!
Δύσκολη έδρα η Ο2 αλλά δύσκολη πίστα κ ο Νόβα.Δεν περνιέται έτσι έυκολα ειδικά άν έχει κ την τύχη με το μέρος του.
Εξάλλου ότι είναι ο κρυπτονίτης για τον Σούπερμαν είναι και η δορυφορική κεραία για τον Αετό.
Έχει αδυναμία ,πώς να το κάνουμε.
Στο 2ο ματς είπαμε να κρατήσουμε τα προσχήματα για τρεις περιόδους ,αλλά με εντολή προπονητή
λιγο πριν αρχίσει η 4η περίοδος "Οκ ,αρκετά χαβαλεδιάσαμε,πάμε να το τελειώσουμε" κατέληξαν όλοι,
παίκτες προπονητές ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν το 1ος πρωτάθλημα!
ps:Συγκλονιστική σεζόν για πολλές ομάδες ,με πολλά σκαμπανευάσματα και εναλλαγές συναισθημάτων.
Άσχετο αλλά θέλω να δώσω ένα μπράβο στον Campo και τον τεράστιο για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τις ήττες τους
ο ένας στa playout και ο άλλος στον τελικό κυπέλλου.
(Campo ο John που βγήκε στην λίστα με το τάληρο στην περιμετρική μου ανέβασε την μυωπία μία μονάδα!!
Eίναι 130κ πεταμένα κάθε βδομάδα,ούτε απ'έξω να μην περνάνε αυτοί οι παίκτες και να σας τους χαρίζουν
και να σας πληρώνουν κ χρήματα ,να μην δεχεστε! :-P)
Ο ιερόσυλος ο άλλος βγάζει τον Κορόνα ,ξανά κ ξανά για πούλημα! :-P
Δον την είδες κ εσύ την κλαψα ε..?χαχαχαχ
Tεράστιε γιατί να επανέλθει η ομάδα στο δρόμο με τις επιτυχίες...?Καλά δεν είμαστε έτσι? :-))
Aimar αν ήμουν 100% σίγουρος για τον τίτλο -->Β3,τον κινέζο που πήρες δεν θα τον έπερνες για κανένα λόγο.Με άλλο ένα μπιντ νομίζω θα σταμάταγες.Οριακά δεν το έκανα να ξέρεις! :-)
Kαλή επάνοδο στα παιδιά που πέφτουν!Με τους υπόλοιπους θα τα λέμε εδώ!
Πείτε κ ένα γεια μερικοί ,που κ που ,δεν κάνει κακό!:-))
Last edited by Kung Flu at 6/27/2021 5:02:57 AM