סיום הניצחון על שבדיה
אדי רובינשטיין
כמו שאמרתי עוד לפני המשחק, אדי הוא איש מפתח בהתקפה, ואנחנו נצטרך אותו בריבאונד, את שניהם הוא נתן, 21 נקודות באחוזים טובים ו12 ריבאונדים
ירדו לו מעט האסיסטים בהשוואה למשחקים קודמים, אבל אני שמח ששיחקנו יותר אליו והוא זרק הפעם יותר ממשחקים קודמים
יפת שוהם
הפעם על ההגנה האישית שלו קשה לאמר משהו, לא שמרנו באישית הפעם, הוא תרם יפה בריבאונד ועשה עבודה התקפית טובה, אמנם לא אחוזים מדהימים אבל סיים עם 18 נקודות וציוני גם הוא עמד על 6.5
עמית טולדנו
משחק טוב של הרכז של הנבחרת. כמו שאמרתי בהכנה, הוא גם יכול להיות משמעותי בהתקפה, וב50 אחוז מהשדה הוא סיים עם 16 נקודות, והוסיף 6 אסיסטים, משחק טוב שלו עם ציון 7
עדי יופז
משחק די אנמי שלו. זרק רק 4 פעמים לסל, סיים עם 8 נקודות 6 אסיסטים ו6 ריבאונדים, אם הוא היה זורק יותר היינו הופכים את המשחק לקל יותר
אבירם בן ארי
הסנטר הצעיר של הנבחרת סיים עם דאבל דאבל של 10 נקודות ו10 ריבאונדים, בצד ההגנתי קיבלנו הרבה נקודות בצבע שזה האיזור שלו, פה יש מקום לשיפור, אבל בכללי אני מרוצה ממנו ואני יודע שלאט לאט עם הנסיון הוא ילך וישתפר
ירין תקווה
הכישרון הגדול ממשיך לתת תרומה גדולה מהספסל ולתת אוויר לנבחרת כשטולדנו על הספסל, 7 נקודות וציון 7 ב16 דקות זו הסטטיסטיקה שלו, יפה מאוד לרכז הצעיר
טובל חליקה
עוד שחקן שנכנס בשביל ההגנה שלו, מה שעבד, ורואים את זה בציון שלו 8.5, ובדקות שהוא שיחק באמת הייתה הגנה טובה, הוא ממשיך לשמור על המקום שלו לשמחתי
נטיב קשת
שיחק 6 דקות וקלע 6, אני שמח שסוף סוף הוא החזיר קצת על הקרדיט ואני יודע שהוא יכול לתרום עוד, אני בטוח שהוא עוד ימשיך לתרום לנו בהמשך
אפיק לינזקי
שם חדש בנבחרת, התפקיד שלו הוא סמול פורוורד, אך הוא שיחק כקלעי מחליף, עדיפות שנבעה מכושרו של שלומי עידן שב2 המשחקים האחרונים לא פגע, וגם בגלל הגנה גם פנימית וגם חיצונית, ידעתי שנצטרך כל שחקן שיודע לשמור מבפנים, בהתקפה, גם הוא לא ממש פגע וב11 דקות הוא לא קלע, יש לי חושבים למשחק הבא על המקום הזה
יניב גרינפלד
לצערי שיחק רק 3 דקות, אי אפשר לשפוט שחקן על דקות מועטות כל כך
---------------------------------------------------------------------------------------------------
בכללי: אני מרוצה מהטקטיקה מאוד, שמרנו אותם על 82 נקודות בלבד ואני שמח על כך, אנחנו הראשונים שניצחו אותם כשהם בטקטיקה הראשונה שלהם
מצד שני, יש כל כך הרבה מקום לשיפור, ידעתי שהם קבוצת ריבאונד טובה, ושמרנו 2-3 ובכל זאת לקחו עלינו 20 ריבאונד התקפה, ולמרות ששמרנו 2-3 הגבוהים שלהם בכל זאת עשו את הנקודות שלהם, מה שכן, הורדנו להם את האחוזים יפה
התקפית זו פעם ראשונה שאנחנו מנצחים וקולעים פחות מ100 (אגב, זו עוד מילה טובה להגנה שלנו היום) ולמרות זאת גם מההתקפה אני מרוצה, 2-3 מוריד מקצב המשחק וגם הטקטיקה שלהם לא עזרה לקצב, 92 זה יפה בכל מובן
אבל זהו, אפשר להיות מרוצים מהנבחרת, עשינו ניצחון חשוב מאוד, שבוע הבא זה המשחק הכי חשוב שלנו בשלב הזה של הבתים, מול צרפת, שהיום ראינו למה היא מסוגלת, על הדף היא פייבוריטית ברורה, אבל יש לי שבוע ללמוד אותה ואני מאמין שנגיע מוכנים, יש 2 שחקנים בנבחרת שלהם שמשחקים פה בישראל, אני יבדוק אותם ואנחנו נבוא מוכנים, אולי אפילו יהיה משחק עונה שלנו, אני חייבים לנצח את צרפת בשביל לעלות שלב