ja ti kazem, ne mozesh to da kontrolishesh... primera radi, ove sezone sam bacio milion na igracha sa potencijalom 6, jer sam od nasheg trenera dobio obecanje da ce dobiti 48 minuta na plejmejkerskoj poziciji, kako bih mu trenirao spoljnu odbranu u petak ujutru (a to mu fali, jer mu dalje treniranje odbrane iskache iz mojih planova treninga)... naravno, pare sam uloazio u sredu, on nije zabelezio ni minut u chetvrtak, a u petak mrtav trening... jbg, mogu ja da izvlachim njihova obecanja koliko hocu, da drvim na porukama koliko hocu, ako ne zele da poslushaju, ne zele...
pre dve sezone, jednok lika sam u 15 poruka ubedjivao da trenira 2 igracha na jednoj poziciji, jer su bili obojica plejevi, obojica potencijal 8, gotovo isti skilovi, obojica 18 god (dobio ih na draftu, frapantno kako su se uklapali u isti trening)... ma jok, on je hteo da trenira 2, chak i 3 pozicije, a o prodaji ni da chuje... da je bio pametan, danas bi imao jednog pleja od 50k plate bar (sa 21 godinom), a drugog bi prodao zabrdo para i pocheo bi da trenira novog mladog pleja
opet ti kazem, nemash apsolutno nikakav razlog da pljujesh po bivshoj garnituri, jer ako ishta, ne znash kako se radilo i koliko... uostalom, bicesh frapiran i sam na kraju kad vidish da rezultati tvog rada nisu onakvi kakve si ochekivao - naprosto, jako malo zavisi od tebe, chak i da sedish 20 sati za kompom