Τολμώ να πω με σιγουριά οτι η επιλογή της Αυστηρης επιλογής από λιστα βάθους δεν δουλεύει καθόλου!!!
σε αυτό το φιλικο (49186923) έβαλα αυστηρή επιλογή. Δηλαδή έλεος. Τι με νοιάζει εμένα αν ο αντίπαλος ήταν αδύναμος, δεν έδωσε συγκεκριμένες εντολές;;; γιατι δεν υλοποιήθηκαν;;; Πλήρης Αδιαφορία από του ιθύνοντες του παιχνιδιου. Από το κακο στο χειρότερο πάει το παιχνίδι.
κι όμως είσαι άδικος.
μιας και παίζω μόνο αυστηρή επιλογή για λόγους προπόνησης,επέτρεψε μου να πω δυο λόγια.
Αυστηρή επιλογή σημαίνει ότι ο προπονητής σε κάθε θέση θα επιλέξει ότι έχεις ορίσει εσύ και δεν θα επέμβει στην βασική πεντάδα σου.Είμαι απόλυτα βέβαιος για αυτό.
Αν τώρα κερδίζεις άνετα και προκύψει το μήνυμα ότι ο υπόλοιπος χρόνος είναι διαδικαστικός,τότε όλοι οι βασικοί σου θα περάσουν στον πάγκο.Αν τώρα κάποιος θέλει συγκεκριμένος παίκτης του να παίξει 48 λεπτά,πρέπει να κατεβάσει 9 παίκτες και στον παίκτη που θέλει να δει να αγωνίζετε σε όλο το ματς να μην ορίσει καθόλου αλλαγή.
Αν δεν σε κάλυψαν τα παραπάνω,μου λες.Αλλά επιμένω σε αυτά που έγραψα,αφού εγώ κυνηγάω κάθε εβδομάδα 3 παίκτες μου να πιάσουν 48+ λεπτά,και με την αυστηρή επιλογή έχω ήσυχο το κεφάλι μου (εκτός πια κι αν τραυματιστεί ο προπονησίμος ή αποβληθεί με φάουλ).
Περιμένω Κυριάκο να με ρωτήσεις αν δεν συμφωνείς σε κάτι ή αν δεν το κατάλαβες.
Σχετικά με τιο παιχνίδι τώρα γενικότερα, εμένα με στεναχωρεί η καθυστέρηση να δούμε το φύλλο αγώνα.Ωστόσο τη νέα σεζόν θα έχουμε μια ωραία αλλαγή που θα αποτρέπει το tanking κι αυτά είναι ένα ευχάριστο νέο.Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλα.