Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους! Πέρασα δυο πολύ ενδιαφέρουσες σεζόν στην ΙΙ.1 και ομολογώ ότι συνδυαστικά με το ΠΙΟ ενεργό φόρουμ της χώρας, θα ήθελα να ξαναγυρίσω σε αυτήν την κατηγορία κάποια στιγμή!
Το όνειρο της Α1, γιατί πρόκειται για χοντρό όνειρο, μου ξύπνησε στο 2ο ματς με τον Κυανό στον πρωτάθλημα, που έχασα αλλά σχετικά δύσκολα. Έκτοτε, ξεκίνησα τις μεταγραφικές κινήσεις και τις προσευχές και να που φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Για να απαντήσω στον Κυανό, ποτέ μου δεν ρίσκαρα να δώσω ένα ματς τελικών για να πάρω τα έξτρα χρήματα, ειδικά όταν πρόκειται για αντιπάλους που μπορούν άνετα να μου κάνουν μια κηδεία στο τελευταίο ματς και να με στείλουν σπίτι! Και άσε που ήδη έχω πληρωθεί με ένα μικρό league winner bonus.

Φίλε Σκοκο, δυο σεζόν τώρα δεν υπήρχε ματς μεταξύ μας που να μην έχει ενδιαφέρον! Σ ευχαριστώ για αυτούς τους 2 τελικούς.
Εννοείται πως θα παρακολουθώ την αγαπημένη μου ΙΙ κατηγορία, και ευελπιστώ να κρατήστε όσο μπορείτε το φόρουμ ενεργό και με χαρά θα συμμετέχω! Δε το συζητάω αν έχετε και προβλέψεις.

Καλή αντάμωση παίδες, και με το καλό η νέα αρχή στις ομάδες που θα αγωνιστούν σε διαφορετικές κατηγορίες από φέτος.