Był w bazie i był trenowany...Nie mam pojęcia jak to się stało, że umknęło mi że trafił on do Bota. Nawet minuty jakie grał nie za bardzo wskazywały na to, że może trafić do BOT-a. Być może to moja wina, że wcześniej nie dałem znać. Mogłem niby obserwować ostatnie logowania...zazwyczaj raczej takie sytuacje mi nie umykają. Staram się śledzić logowania graczy jak widzę, że ktoś się długo nie odzywa. Trudno...Poza tym całkiem możliwe, że i tak nie udałoby się go zatrzymać w Polsce gdyby nawet informacja pojawiła się wcześniej, bo raczej ciężko byłoby znaleźć chętnego który dałby za niego 4,4mln.
Co do ilości skautów to wiesz, że ja nie mam nic przeciwko żeby było ich więcej:) W tym momencie jest ilu jest i ja za bardzo nie mam na to wpływu. Nie wiem czy w tym wypadku większa ilość scautów sprawiłaby, że reakcja byłaby szybsza...Być może. Trzeba gadać z Mr.Presidentem:D Jak znajdzie chętnych to ja nie widzę problemu żebyśmy mieli nawet tylu scautów co we Włoszech:P Oby tylko za dużego zamieszania nie było:)
Last edited by kozlik4 at 2/24/2010 12:43:07 PM