BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
136218.197 in reply to 136218.196
Date: 3/26/2010 6:44:16 AM
Overall Posts Rated:
2121
a ti ne bi igrao 3-2 protiv litvanije jasikevicius macijauskas siskauskas ne znam sta pricas :) ne shvatas ti te taktike

This Post:
00
136218.198 in reply to 136218.193
Date: 3/26/2010 6:45:48 AM
Overall Posts Rated:
500500
pa igrao bi normal ako bi mi bio takav raspored, koji bi zahtevao normale. uopšte ne razumem šta želiš da kažeš. nisi mi odgovorio da li me kudiš ili hvališ? kao novajlija u I ligi sam 3/4 sezone bio na prva 2 mesta moje konferencije. misliš da je to taktičko ne znanje? to što sam igrao normale, smatram svojim najboljim taktičkim potezom otkad igram bb.
edit: već sam napisao da nam je raspored takav da možemo da budžimo entuzijazam do poslednje 2 utakmice, kad će se sve rešavati. uzgred na ovoj temi je jedino normalno pitanje postavio superstar. zamolio bi i ostale da postavljaju pitanja, ako ih nešto interesuje, a ne samo da se bave čudnim stvarima...

Last edited by kotoor at 3/26/2010 6:47:46 AM

This Post:
00
136218.199 in reply to 136218.198
Date: 3/26/2010 7:24:39 AM
Overall Posts Rated:
122122
pa igrao bi normal ako bi mi bio takav raspored, koji bi zahtevao normale. uopšte ne razumem šta želiš da kažeš. nisi mi odgovorio da li me kudiš ili hvališ? kao novajlija u I ligi sam 3/4 sezone bio na prva 2 mesta moje konferencije. misliš da je to taktičko ne znanje? to što sam igrao normale, smatram svojim najboljim taktičkim potezom otkad igram bb.
edit: već sam napisao da nam je raspored takav da možemo da budžimo entuzijazam do poslednje 2 utakmice, kad će se sve rešavati. uzgred na ovoj temi je jedino normalno pitanje postavio superstar. zamolio bi i ostale da postavljaju pitanja, ako ih nešto interesuje, a ne samo da se bave čudnim stvarima...
I ja sam ti postavio pitanje na koje nisi odgovorio cisto da udje u zabeleske ... Druga stvar je sto tebi odgovor na to pitanje ne ide u prilog pre izbora
A mislim da te je isto pitao i Flavijus doduse na njegov nacin
Ovo za entuzijazam sa reprezentacijom ne zelim da komentarisem jer tu nisi u pravu. Sa repkom je nekad bolje zaplanirati jedan posraz kako bi se podigao enth ... A za taktike da su promasivali to je tacno ali kod taktika imas i protivnika a kod enth sve zavisi samo od tebe

Fair play!!!
From: carapan
This Post:
00
136218.200 in reply to 136218.174
Date: 3/26/2010 7:27:31 AM
Overall Posts Rated:
33
imao si pre jedno 30ak poruka i onu gde sam pisao da treba da razmislis kako su te drugi videli kad si prvo prihvatio pa onda nisi poslao predlog taktike ... medjutim na to nisi komentarisao.

Citam danima i jako je zanimljiva rasprava. zanima me da li je ovo gorenavedeno tacno?

Last edited by carapan at 3/26/2010 7:27:46 AM

This Post:
00
136218.201 in reply to 136218.198
Date: 3/26/2010 7:27:40 AM
Overall Posts Rated:
3030

toliko od mene :)

srecno na izborima

This Post:
00
136218.202 in reply to 136218.201
Date: 3/26/2010 7:34:25 AM
Overall Posts Rated:
500500
toliko od mene :)

srecno na izborima

hvala ex :)

From: kotoor

This Post:
00
136218.203 in reply to 136218.200
Date: 3/26/2010 7:51:58 AM
Overall Posts Rated:
500500
imao si pre jedno 30ak poruka i onu gde sam pisao da treba da razmislis kako su te drugi videli kad si prvo prihvatio pa onda nisi poslao predlog taktike ... medjutim na to nisi komentarisao.

Citam danima i jako je zanimljiva rasprava. zanima me da li je ovo gorenavedeno tacno?

svašta ljudima može biti zanimljivo :)))
evo da razjasnim moje viđenje te prilično ne bitne situacije. jarley mi je rekao da planiraju da osnuju SŠ mlade repke i da li sam zainteresovan da učestvujem. prihvatio sam poziv, jer sam imao lepo mišljenje o flaviusu i jarleyju i smatrao sam da rade dobar posao. očekivao sam da će se posle par dana javiti neko od njih dvojice i reći, trebao bi da uradiš to i to ili igramo meč sa tim i tim šta misliš ili tako nešto. takvih poruka nije bilo. možda sam i ja trebao da učinim neki korak, ali sam u tom periodu imao neke obaveze pa sam manje vremena posvećivao bb-u. posle recimo 20 dana slučajno se jarley i ja sretnemo na skype-u i između ostale priče on spomene igramo danas protiv senegala, ubićemo ih 50 razlike, al ajd malo ih pogledaj pa reci šta misliš o taktici čisto malo da vežbaš (to je bilo oko 4 sata, a utakmica u 6). ja krenem da ih analiziram u međuvremenu me pozove neki drug da mu nešto pomognem i ja odem misleći da ću se vratiti do 6, ali se nevratim. posle toga me nikad niko nije ništa kontaktirao. eto tako se završilo moje učešće u SŠ-u mlade repke :))
i da razjasnim, ne mislim da treba svi zajedno da radimo u repki. selektor izabere ljude u koje ima poverenja. ja verujem da ovde od nas 1 000 bar 900 njih želi repki dobro, ali ne treba svi da rade oko nje. samo se bezveze potencira ta priča oko tog poziva za učešće u mladu repku. očigledno nije bilo prevelike želje ni sa moje, ni sa njihove strane da sarađujemo.
mene mnogo više interesuje da iznesu rezultate svoga rada...

From: carapan
This Post:
00
136218.204 in reply to 136218.202
Date: 3/26/2010 8:02:07 AM
Overall Posts Rated:
33
Taman sam krenuo da pisem sledece
"primecujem da vrlo nerado odgovarate na pitanja nas koji ne pisemo cesto na forumu nego da se uglavnom prepucavate oko vasih licnih i nerazjasnjenih stvari. A posle cete da se pitate zasto nema puno nas na forumu.
Uostalom, evo vec sam zazalio sto sam uopste pisao bilo sta. Samo nastavite da lajete jedni na druge pa ce pobednik da ima sramotnih 20 glasova od ukupno 900 aktivnih menadzera"
kad eto odgovora
Dobro, jasno je to, ja nekad nemam vremena da postavim taktiku u svom klubu. Hvala na odgovoru idem da citam dalje i da se zakacim ako me jos bude zanimalo sta posto ste vec voljni da pricate

This Post:
00
136218.205 in reply to 136218.199
Date: 3/26/2010 8:13:07 AM
Overall Posts Rated:
500500
aj postavi još jednom to pitanje. znam da ti nisam odgovorio, jer sam smatrao da je već sve ispričano pa bi se samo ponavljao. ali kad insistiraš odgovoriću ti. pokušao sam sad da ga nađem, ali nisam uspeo, pa ako može postavi pitanje još jednom. mada mislim da je ta priča oko tog poziva skroz ne bitna stvar.
flaviusu nisam odgovorio, jer ne dozvoljavam da mi drži neka moralna predavanja. post da počinje sa rečima "sram te bilo" i posle da mu ja odgovaram. a pri tom ga nikad ni u jednom postu nisam uvredio. jedini problem između nas dvojice je taj što sam ja postavio pitanje vezano za razvoj mladih igrača, nakon čega mi je on drsko odgovorio "idi brate, čitaj forume" i pri tom se uvredio i rekao da sa mnom više neće da komunicira.
p.s. znam da je flavius dobar čovek i da sa većinom korisnika ima ok odnos, kao što je imao i sa mnom do tog trenutka. ali kad god neki selektor drsko odgovori na normalno pitanje, kritikovaću ga. možda je bio nervozan zbog nekih drugih razloga u tom momentu, pa je tako reagovao, ali posle budeš čovek i priznaš da si pogrešio, a ne da glumiš uvređenu mladu. uostalom svako ko ne želi da komunicira sa mnom zbog neke rasprave na bb-u, smatram da ima ozbiljan problem. ja sam ovde za ova 2 dana imao brdo rasprava sa SŠ i tobom (daj bre uđi više u SŠ ovako me samo zbunjuješ :) ), ali nemam nameru da nekog od vas shvatam kao neprijatelja.

This Post:
00
136218.206 in reply to 136218.1
Date: 3/26/2010 8:13:07 AM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
Имам питање за Јарлеу, али може ми одговорити на њега и Флавијус! Колико у овом тренутку имамоиграча 20-21 године са потенцијалом 8+ да се редовно и адекватно тренирају и колико је од њих на позицији ПГ и СГ!
Знам да сте одрадили феноменалан посао до сада и занима ме још да ли сте планирали да урадите нешто слично као неке репрезентације да задужите по једног тренера за сваку позицију или нека комбинација, а да селектор наравно има увида у све (односи се на селектора У21, као координатора)!

П.С. на ово последње питање могу одговорити сви кандидати ако имају неко мишљење о томе!
ПОЗЗ

From: kotoor

This Post:
00
136218.207 in reply to 136218.204
Date: 3/26/2010 8:18:28 AM
Overall Posts Rated:
500500
hehehe... moguće da tako delujemo sa strane :)) ja lično mislim da delujemo kao gomila bolida, ali šta sad da se radi :)
i nije to 900 aktivnih menadžera, nego možda 300. ostatak ide na one koje otvore klub, pa ništa ne rade ili se loguju jednom u mesec dana...
aj srećno čitanje :)

Advertisement