Ma ne kukam, evo ovo ti sve govori: Ukupne novčane rezerve tima : $ 73 701
Raspoloživi novac nakon ponuda: $ 73 701
Jednostavno sve tri ove sezone sam u teškoj situaciji sa finansijama, uvek oko 0 se motam-prošle sezone sam se jedva nekako iskobeljao i uspeo koliko toliko da sastavim donekle kvalitetan tim za ovu sezonu. Sada imam nekoliko faktora od kojih zavisi gde i kako sa ovim timom. Prvo -uvodni baš težak raspored mi ne ide na ruku nikako, i to će se odraziti na posetu publike. Trening Trnavca mi je prioritet, a što pre to odradim moći ću da prodam ovog Kineza i bar koliko toliko stabilizujem ono što ću izgubiti u uvodnih par utakmica. Naravno i da se nadam botovima u kupu. E sve ostalo zavisi i od opstanka u kupu i stanja na tabeli u prvih recimo 7 utakmica....videti de sam , pa lagano ili komplet stvaranje mladog i perspektivnog tima za neku buduću sezonu, ili borba za opstanak i eventualna dobra prodaja Iranca (u slučaju da e obezbedi opstanak) i njegova zamena nekim jefitinijim krilom, a razlika na izgradnju arene...što je baš teško za izvesti.
Zato mi već sad naginje da će nakon nekoliko uvodnih kola ipak biti donešena odluka o spuštanju u niži rang i sa tim ulaganje u mlade domaće igrače i arenu..pa za par sezona sa par miliona u šteku i mnogo većom arenom nazad ovamo :-)