Evo sad vidim za Irvinga da ce biti odsutan 3-4 mjeseca, sto znaci da nece igrati do kraja plej offa. Sad ciljajte na kladionicu Dzejmsa na vise poena. Stvarno mi je zao sto Golden Stejt pobjedjuje, to je meni stvarno losa divljacka ekipa koja samo na srecu sve zivo pobjedjuje. Kad vidim one ''navijace'' warriorsa, koji su do juce navijali za lakerse stvarno mi se smuci. Posto ce sad vjerovatno osvojiti titulu, sve najgore im zelim u buducnosti. Jedina dobra informacija je da je Harden na pozadini 2K16, to me je obradovalo i vjerovatno cu biti prvi kupac :D A sto se tice Hardena on je igrac koji ima najljepsu igru, sprda se sa igracima koji ga cuvaju, nikad ne igra na sliu da probija kao Dzejms pored 3-4 igraca kome je sut nikakav ili kao Kari koji samo umije da izadje iz bloka i sutne trojku kome je prodor uzasan. On je kompletan igrac, u odbranu je stvarno slabiji od Dzejmsa ali mogu da kazem da je bolji od Karija. Bolji pregled ima od Karija koji je pley, bolji prodor, bolji sut, slobodna bacanja da ne pricam i navodjenje protivnickog igraca na faul, ima vise asistencija po mecu, vise skokova i vise poena od njega, ovaj jadnik jedino sto ima je bolje uigraniji tim i malo bolji procenat suta, i onu zenu kad mu vidim povrace mi se, ljepsa mu majka nego zena.