BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 33 - Μία νέα εποχή

Σεζόν 33 - Μία νέα εποχή

Set priority
Show messages by
This Post:
00
274869.197 in reply to 274869.196
Date: 12/9/2015 5:39:05 AM
Overall Posts Rated:
419419
Εξαιρετικές αναλύσεις.

Εντελώς πρώιμα, νομίζω ότι δεν είναι μόνο ο μπλε όμιλος δύο ταχυτήτων, αλλά όλο το πρωτάθλημα, με εσένα και τον Μάνο να είστε ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους. Αν έχεις σκοπό να ενισχυθείς και άλλο, ίσως δούμε ένα από τα πιο άνετα πρωταθλήματα, αφού φαίνεται να κλειδώνεις το πλεονέκτημα της έδρας.

Την ομάδα μου, θρασύτατα, θα την τοποθετούσα στο αμέσως επόμενο μπουλούκι 4-5 ομάδων που αν παίζαμε ένα μίνι πρωτάθλημα μεταξύ μας θα βλέπαμε ελάχιστα διπλά. Για τώρα που μιλάμε, αφού προφανώς κάποιοι πάλιουρες κόκκινοι έχουν το πλεονέκτημα της μελλοντικής ενίσχυσης και σίγουρα θα αλλάξουν οι συσχετισμοί σύντομα.

Για τον υποβιβασμό, σε εμάς όλα θα κριθούν στο τέλος. Από τους κόκκινους, χωρίς να ξέρω τα οικονομικά του Σιμωνίδη, νομίζω ότι ο χθεσινός τραυματισμός τον ισοπέδωσε και δύσκολα θα επανέλθει.

This Post:
22
274869.203 in reply to 274869.202
Date: 12/9/2015 6:49:08 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Έξαλλος,σκασμένος και εμφανώς σουρωμένος αποχώρησε από το γήπεδο Καραισκάκη ο πάνσοφος γέροντας.

Οι δημοσιογράφοι έτρεξαν αμέσως πάνω του για να ακούσουν τι είχε να πει(είναι φίρμα ο Κοτίδης,πως να το κάνουμε..)

''Πο@@τσες μπλε''...δήλωσε ο γέροντας!''Ρεεεεεεεε,τι συνοθύλευμα ήταν αυτό????Σαν να κοούτσαρε την ομάδα ο άμπαλος ο Αλέξανδρος7 και ακόμα χειρότερα!!Είμαι έτοιμος να σκάσω!!Που ήταν η τακτική,που ήταν το πάθος μας,που ήταν η εξυπνάδα??Που είναι ρε ο τρελός ο φαλακρός???Που είναι το αργεντίνικο βέλος?Τι ''λουλούδες'' ήταν αυτοί σήμερα???Ακραίοι για τον πού@@τσο!!Ποιον Τζόλε??Ούτε στο μισό επίπεδο του Κοσταρικατέτοιου δεν φτάναν!!!Πφφφφφ!!!Θα σκάσω!!Τα είπα στον Βαγγέλα!!Ποιο Γιουρόπα ρε Βαγγέλα??Με δαύτους τα αρχ@@δια μας θα πάρουμε!!Άκου με του λέω!!Σκάστα για τον ''καλύτερο γα@@μια'',τον Μιραλά!!Ο Θρύλος θέλει υδραυλικούς!Όχι μποξέρ!!Σας τα εξήγω καλά???

Έπειτα ο πάνσοφος αποχώρησε τρεκλίζοντας, δηλώνοντας:''Έχω τα νεύρα μου!!Πάω να ξεσπάσω στον δικό μου τον άμπαλο και στη συλλογή παλτών που έχει μαζέψει...Είμαι ο πιο ήρεμος άνθρωπος του κόσμου και καταφέραν και με νευριάσαν σήμερα....''

This Post:
00
274869.204 in reply to 274869.203
Date: 12/10/2015 3:38:20 AM
Overall Posts Rated:
419419
Προς Μάρκο Σίλβα:

ΤΟΝ ΚΑΜΠΙΑΣΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ. ΤΟΝ ΚΑΜΠΙΑΣΟ.

This Post:
00
274869.205 in reply to 274869.204
Date: 12/10/2015 6:37:52 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Προς Μάρκο Σίλβα:

ΤΟΝ ΚΑΜΠΙΑΣΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ. ΤΟΝ ΚΑΜΠΙΑΣΟ.

Και όχι μόνο για την εμπειρία!Ήταν ο πιο φορμαρισμένος παίχτης το τελευταίο διάστημα!Ακόμα και στο Αίγιο,ήταν ο μόνος που έπαιζε με όρεξη!!Και αφήνει στο κέντρο το αργοκίνητο καράβι!Στην τελική ας κατέβαζε 3 αμυντικά χαφ!Αυτός ο Σεμπά είναι άμπαλος!Ας πήγαινε ο Φορτούνης πλάγια!Η Άρσεναλ όσο κυνηγούσε τα γκολ είχε τρύπες στην άμυνα!Με 2 ψιλοκάλούς ακραίους,ήταν θέμα χρόνου να βγει καλή αντεπίθεση!

Συνολικά δεν αξίζαμε να περάσουμε πάντως!Όταν έχεις τέτοια ευκαιρία στην έδρα σου και καταφέρνεις να αποκλειστείς απο το 65,δεν αξίζεις να περάσεις!

Advertisement