Προτελευταια αγωνιστικη της προκριματικης φασης του Β3 χθες με 3/3 απο τις Ελληνικες ομαδες.
Xeftilaikos - Shannon Eagles 92-82 (110521377)Νικη γοητρου πετυχε εκτος εδρας ο Ξεφτιλαικος που αγωνιστηκε και χωρις τον Αργυριου. Με το 3-4 που εχει δεν υπαρχουν μαθηματικες ελπιδες. Κλεινει το φετινο του ταξιδι στο Β3 την επομενη Τεταρτη οπου θα αγωνιστει απεναντι στους
les rois du yeux #4 εντος εδρας.
plateaus - OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND 76-102 (110521355)Ανετη επικρατηση των Legends που ''τσεκαραν'' το εισητηριο για τους 32 του τουρνουα για 9η φορα στην ιστορια τους. Οπως ειχα πει και την προηγουμενη εβδομαδα οι 9 παρουσιες στους 32 ειναι η 2η καλυτερη επιδοση στην Ελλαδα πισω απο τον Thrylos BC που εχει το ρεκορ με 10. Την επομενη Τεταρτη δεν υπαρχει αγωνας για τους Legends αφου παιζουν με τους
BigShots #37 που το συνολικο τους μπατζετ για φετος φτανει τις 58.612$. Με την διαφορα ποντων που θα κερδισουν απο αυτο τον αγωνα θα περιμενουν για το καλυτερο δυνατο πλασαρισμα αποφευγοντας τις δυνατοτερες ομαδες που θα εχουν τερματισει με 8-0.
terastiousp - cements 78-61 (110521364)Νικη και για τους τεραστιους και πλεον απομενει μια νικη για να βρεθουν σιγουρα στους 32 του τουρνουα. Αντιπαλος μου μια ομαδα που εχει ηδη κερδισει την προκριση στην επομενη φαση με 5 διεθνεις στο ροστερ! Ο λογος για τους
Kelana Jaya Knights #106. Ο τραυματισμος του Μανζολινι κανει δυσκολο το εργο. Λογικα θα υπαρχουν και ομαδες με 5-3 στην επομενη φαση αλλα η διαφορα ποντων που εχω κανει το σεναριο να ειμαι εγω μια απο αυτες πολυ δυσκολο. Οποτε η νικη ειναι μονοδρομος για την ομαδα.
Last edited by τεράστιος at 4/16/2020 8:06:38 AM