BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21 HR

U21 HR

Set priority
Show messages by
This Post:
11
320337.197 in reply to 320337.196
Date: 11/12/2025 11:06:23 AM
Hajduk Whites
II.4
Overall Posts Rated:
7474
Second Team:
Bolesna Brača
Gruzija - Hrvatska 79-102

Treća uzastopna pobjeda na Euru sa 23 koša razlike je ono što nam je trebalo, očekivali smo pobjedu pa sam išao isprobati jednu taktiku koja je u mojoj zamisli trebala bolje raditi. Plan je bio forsirati vanjsku obranu u prvoj postavi što je totalno podbacilo iako su oni igrali isti napad kao i mi, trice su sjevale sa svih strana.

Sa Šajkicem na krilnom centru i Laletom na krilu uz spori tip napada izvana smo dobili na odličnoj protočnosti na uštrb skoka gdje smo očekivali da su i Gruzijci slabi, što se pokazalo točnim jer smo imali 8 skokova više.
Protočnost našeg napada je debelo iznad prosjeka, čak 7 asistencija više u odnosu na prošle dvije utakmice.

Treba iz ove utakmice napomenuti Laletin double sa krila 26 koševa i 11 asistencija za 35 minuta na terenu i Kubasova, igrač Gruzije koji je odigrao 48 minuta i dao 34 koša na poziciji krilo, oba krila su se dobro naigrala.

Za 4. kolo igramo protiv Islanda, upisali su pobjedu u Ponedeljak protiv Moldavije što im je ujedno i prva na ovom prvenstvu. Upisali su poraze od Mađara i Španjolaca prva 2 kola po 40 razlike pa ćemo vidjeti hoćemo li i moći ispratiti takav ritam.
Španjolci imaju 3 pobjede protiv Islanda, Švicarske i Gruzije. 4. kolo igraju protiv naših susjeda te sutra navijamo za njih kako bi nam malo olakšali borbu za prolazak.
Mađari također imaju 3 pobjede protiv islanda, Švicarske i Srbije koje su dobili sve sa 40+ koševa razlike, melju Mađari sve pred sobom i potvrđuju činjenicu da su najjača reprezentacija u našoj grupi.

Nisam zadovoljan sa održavanjem forme, u prvoj postavi smo imali 2 igrača koji su bili impresivni dok svi ostali odlični. Iako se neću puno žaliti s obzirom da je i to dobro, naravno svi volimo vidjeti te devetke a razlika se osjeti u kvaliteti igre.

Imamo još iduće kolo Moldaviju odnosno 2 treninga da ih odradimo najbolje što možemo kako bih smo se pripremili što bolje za naše malo finale protiv Španjolske.

Trening 48 minuta i odigranih 55-65 minuta su formula za prvaka,
Naprijed Hrvatska

Deluxito