BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Reprezentacija (Sezona 7)

Reprezentacija (Sezona 7) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
61229.197 in reply to 61229.195
Date: 12/31/2008 12:29:41 PM
Overall Posts Rated:
5151
Ty.

nadam se da cemo u novoj prevazici sve ove gluposti...?
lep provod svima - Srecna nova!

From: no Frks
This Post:
00
61229.198 in reply to 61229.194
Date: 12/31/2008 12:30:06 PM
Overall Posts Rated:
88
HAPPY NEW YEAR !!!

Svima puno uspeha u novoj godini a mom drugu selektoru i neki pehar u vitrini :):):)

P.S. morao sam:) jace je bilo od mene :)

This Post:
00
61229.199 in reply to 61229.192
Date: 12/31/2008 12:45:51 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142

Drugo samuraj, ako si pretendovao na mesto selektora, sa ovom pljuvacinom i ovakvim stavom daleko si se udaljio od toga. Postuj druge (cak i ako grese) da bi bio postovan. Previse losih reci i poteza koji pokazuju koliko ti je stalo do repke i govore nam da ti je stalo samo do tvog licnog misljenja.
Prave reci za buduceg selektora su, idemo ovako... ajde da probamno onako... bice bolje.... A ti pogledaj svoj prvi post kako je sve pocelo.

A sada Samuraj profesionalno, posto smo svi videli tvog centra na prodaji.....
Mislis li da reprezentativni Centar treba da ima atrocious dodavanje?
Pa sta ce on kada primi loptu a nije u poziciji za sut? Da se rasplace?
I ti sada delis savete? I ti se razumes u taktiku? I ti ces da nam budes selektor? Daaaaaj bre....

Molio bih te da mi pokazes ovo sto si napisao o mojim stavima, kvotuj moje reci sa linkom na post.

Kakvo dodavanje ima moj centar je moj problem, i sta ce on da radi kad dobije loptu je njegov problem.

Kakav sam ja menadzer to mozes lako da vidis, kliknes na moje ime pa vidi moju istoriju ili moze moju sadasnjost to ti je ono League: Prva Liga Srbije, pa ti klikni Prva Liga Srbije, pa pogledaj levo u gornju polovinu tabele, toliko o tome da se ja razumem u taktiku.

Znas mnogo je lepo da tako pises ovde kao ja ne znam ili kako si ti ili neko drugi mag ove igre svanalica i najbolji, ta babske price i naglabanja sluze samo vama koji ista vodite, sve je transparentno kliknes na statistiku svake ekipe i sve vidis, sto bi mi matematicari rekli "statistika nasa dika".

This Post:
00
61229.200 in reply to 61229.199
Date: 12/31/2008 12:59:44 PM
Overall Posts Rated:
5151
Molio bih te da mi pokazes ovo sto si napisao o mojim stavima, kvotuj moje reci sa linkom na post.
- sori ali morao bih da quotujem pola foruma (bukvalno)

Kakvo dodavanje ima moj centar je moj problem, i sta ce on da radi kad dobije loptu je njegov problem.
- ne verujem da virtuelni lik ima problem. Kada igra za repku, onda je to i nas problem. (mada bih i ovaj tvoj odgovor morao da dodam u gornji quote, kao primer ruzne komunikacije)

Sto se menadzerisanja tice, respect, ja nisam nikada rekao da si los niti zelim da se bavim tim procenama. Sto se taktike tice i strategije treniranja - vise govore tvoje ideje u postovima (i tvoj centar) nego sama statistika, za koju moras priznati da je mnogi imaju dobru. Pogotovo ako se uzme da igras od prve sezone.

Ali hajde da ti i ja ne ulazimo u dijalog. Ja se uzivotu ne bi bavio tvojim ucinkom ni kvalifikacijama, ne mislim nista lose o tebi, ali mi veoma smeta energija koju plasiras na forumu.

This Post:
00
61229.201 in reply to 61229.200
Date: 12/31/2008 1:11:32 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Opet ce ostati na tome da si ti nesto rekao i to konstatovao bez da si mi pokazao na sta mislis, samo generalne ocene, koje su plod necijeg misljena ubedjenja, a ne dokazane sa kvotovanje i linkovima.

Sto se tice bavljenja ucinkom u kvalifikacijama(bilvim ucinkom, mada ja vise volim da kazem ucinkom nase reprezentacije, za koju svi navijam, i pratimo tekme ponedeljkom), ja strasno mrzim mnogo najvise da gubim, a ako je ovo moja repka, onda sam i ja izgubio, a to ne volim nikako, e to je ta moja energija sto hocu da se to promeni, da neko za koga ja navijam i gde igra moj igrac vise ne gubi.
Ako su moje namere lose, slobodno ti reci, necu se vise nervirati i trositi energiju na reprezentaciju:)

This Post:
00
61229.202 in reply to 61229.201
Date: 12/31/2008 1:20:10 PM
Overall Posts Rated:
6868
SVIMA SRECNA NOVA GODINA I BOZICNI PRAZNICI ZELI dr. SA-Schmelle =)) i po neku pobedu u iducoj godini =)) (jebes bb, sve najbolje u zivotu, srece, zdravlja, a za igrice cemo lako =)) ) pozz

This Post:
00
61229.203 in reply to 61229.201
Date: 12/31/2008 1:22:50 PM
Overall Posts Rated:
5151
Tvoje namere nisu lose. Nacin na koji to oces da izvedes je veoma los i uveravam te ne vodi cilju.
Ali brate ne treba da te cudi, zivimo u zemlji gde se portfolio zasluzuje uglavnom pljuvanjem drugih pa to dodje kao normalno.
I naravno trebalo bi da razumes da se svaki posao sastoji iz dve komponente.
a) prof ucinka (u koji nesumnjam posto si u vrhu tabele)
i
b) odnosa prema poslu i prof odnosa prema drugima. (tu se ubraja i kolicina pozitivne energije koju nosis i umeca da motivises druge)

Veruj mi iz pozicije coveka sa ozbiljnim poslovnim iskustvom, uveravam te da bi tvoj stav (postovi) bili okarakterisani kao Critical thinking i overreacting i da bi vrlo brzo dobio otkaz u bilo kojoj zapadnoj firmi, bez obzira na rezultate koje postizes (pod a)

Pa ti razmisli o tome, ovo ti govorim bez loshih namera i zelje da te uvredim.

This Post:
00
61229.204 in reply to 61229.202
Date: 12/31/2008 1:24:51 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142

SVIM IGRACIMA BB-A

DOBAR PROVOD VECERAS!!!

SVE NAJBOLJE U NOVOJ GODINI, ZDRAVLJA, ZENA I PARA :)

This Post:
00
61229.205 in reply to 61229.204
Date: 12/31/2008 1:30:16 PM
Overall Posts Rated:
122122
Dajte ovih dana i malo konstruktivne rasprave, manje svadje, manje pljuvanja ...
Vise zabave, smeha, zdravlja, svega lepog ...
I ne mora ovo da bude boldovan tekst da biste ove zelje doziveli licno ...

Lep provod veceras i puno srece u BB i real life-u..

Pozz svima
Nemanja

Fair play!!!
This Post:
00
61229.206 in reply to 61229.204
Date: 12/31/2008 1:33:37 PM
Overall Posts Rated:
6868

SVIM IGRACIMA BB-A

DOBAR PROVOD VECERAS!!!

SVE NAJBOLJE U NOVOJ GODINI, ZDRAVLJA, ZENA I PARA :)

FORSIRAJTE OVO ZENE! =))

This Post:
00
61229.207 in reply to 61229.203
Date: 12/31/2008 1:36:17 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142

Veruj mi iz pozicije coveka sa ozbiljnim poslovnim iskustvom, uveravam te da bi tvoj stav (postovi) bili okarakterisani kao Critical thinking i overreacting i da bi vrlo brzo dobio otkaz u bilo kojoj zapadnoj firmi, bez obzira na rezultate koje postizes (pod a)

Pupupupi baksuze, isH od mene, ja za stance i radim tj. za zastupnike sto su delimicno stranci.
Ajd sad se pomeri sa mesta:)

Advertisement