Nemyslel som, že ťa nekto na silu nútil, len či si nebol donútený tým sľubom. Mi to tak pripadalo z tej vety, možno si sa iba zle vyjadril. Tak som si overoval :)
čo sa týka minulých volieb, ani ja si už nepamätám, koho som volil, ale je pravda, že zajino nemal za sebou práve najúspešnejšiu sezónu a ak má niekto elán, chuť, čas, nápady tak ho vždy rád podporím. O tých mailoch neviem nič, mne žiadny nedošiel.
Prečo si myslíš, že je lepšia politika nevyjadrovania sa? je jasné, že tí, čo sa pozrú na tvoj tím, uvidia kus práce, ktorú si odviedol. Myslíš si, že to stačí? Nechcem útočiť, len mi to osobne príde málo efektívny spôsob. (ale možno aj napriek tomu úspešný) Lebo neviem, koľko voličov si klikne na tvoj tím a prezrie si ho, ak si ledva kliknú na link volieb. Nechcem ísť proti tebe, ak vyhráš ty, bude to rovnako dobré (ak nie lepšie) ako keby som vyhral ja.
Ale je možné, že máme na vedenie kampane odlišné názory a tvoje zásady ťa držia. A to je dobre, je dôležité vedieť si udržať a obhájiť názor.