Iskreno mi je drago sto je neko pre mene spomenuo da je stanje svuda, osim kod 19-godisnjaka katastrofalno...suzdrzavao sam se nekoliko dana da to ne kazem:)
A i kod 19-godisnjaka nije blistavo...ali nije bas toliko crno kao kod ovih starijih.
Tako da one price kako su gospoda "ginula" za repku nema vise ko da guta...sada je sve poprilicno jasno i veoma su vidljivi obrisi vaseg rada.
Sada mi je bar jasno zasto niste nikako zeleli da se bilo ko sa strane tu umesa...ali evo, brlog izasao na povrsinu, sreca pa se nas nekoliko zauzelo da taj brlog ocistimo.
Molim za repliku...
Čoveče, ti treba da se lečiš! Evo ovde ima nekoliko doktora koji će nadam se uspeti da ti daju dijagnozu, pa ti lepo nama iz Laze da vodiš treninge centara! Svejedno smo se usrećili sa tobom kao trenerom. Toliko patološkog kontriranja i opsednutosti pomenutom gospodom nisam video ni kod jednog člana naše BB zajednice.
I nemoj da lažeš ljude nekim katastrofama, to što si ti nekompetentan da vidiš kvalitet nekog igrača bolje zadrži za sebe, nego da brukaš kotura i da se srami koga je postavio za trenera.
Sad sam na brzinu pogledao 20-ogodišnjake, za koje kažeš da su katastrofa, i može da se sastavi čitav tim(12 igrača) samo od potencijala 10 i 9, a gde su tek ostali. Zato te molim da se maneš ćorava posla, ako je ovo što si izneo bilo u cilju da obmaneš ljude, a zatim glorifikuješ svoj rad na kraju sezone.