no i z formą ok, ładnie się ustawiło, ale Patusiaki też nie zmarnowali szansy na poprawę, więc pierwszy mecz w PO raczej będzie trudny.:) aczkolwiek, kto wie czy ze sobą zagramy.:)
o ile dwa pierwsze miejsca są w obu konfach rozdzielone, to Wrocki mogą się ostro postawić, co może skutkować tym, że nawet trzecie Węże, mogą sie do PO ni załapać... ciekawie będzie. w końcu Wrocki muszą wygrać, by nie spaść bezpośrednio, a Tepeściaki pokonać Asco by być pewnym, aczkolwiek dla Asco to też byc albo nie byc w barażach, więc nie wiadomo co może się dziać, mam nadzieję, że spotkamy się na czacie.:)
w naszej konfie wiadomym będzie, że Ursus i Patusiaki odpuszą mecze, by oszczędzić najlepszych zawodników na pierwszy mecz PO, więc zachodzi szansa, że jednak Canazei zajmie 3 miejsce w przypadku mojej przegranej, której nie planuje ale i nie wykluczam.:)
a w dole tabeli też jest o co walczyć, bo wszystko może się pozmieniać.:)
osobiście zastanawiam się, czy nie lepsze byłoby to 4 miejsce ze względu na draft, ale widząc odkrytych zawodników, których jest o połowe mniej niż w zeszłym sezonie, to nie będzie chyba to miała wielkiego znaczenia... nowy draft jest fajnym pomysłem, ale zaczyna mieć sens dopiero przy przeznaczaniu większych kwot...
Last edited by Aric at 9/17/2010 11:59:46 AM