BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Kajabbar

This Post:
00
169021.198 in reply to 169021.197
Date: 1/15/2011 4:03:18 PM
Overall Posts Rated:
112112
Θάνο μεταφέρω απλά ότι μου καταλογίζανε εμένα λίγο καιρό πριν.
Μη με κάνεις να κάνω quote παλαιότερα κέιμενα αυτού του φόρουμ.
Επίσης δεν έχω την παραμικρή διάθεση να σε ξενερώσω.
Εξέφρασα μία προσωπική άποψη, στηριζόμενη σε μία συγκεκριμένη επιχειρηματολογία.
Δεν θα ψηφίσουμε Α1 για να έχουμε δυνατές υποψηφιότητες στο μέλλον.
Ψηφίζουμε Α1 για να έχουμε το δυνατότερο παρών!

The secret of communication lies in defeat...
From: thanos

This Post:
00
169021.199 in reply to 169021.198
Date: 1/15/2011 4:47:23 PM
Overall Posts Rated:
272272
Ναι ρε φιλε. Θυμαμαι τι τραβηξες και μαγκια σου που κερδισες τον κοσμο τελικα με την δουλεια σου!!! Την σεβομαι την αποψη σου, απλα το γραφω γιατι δεν περιμενα να εχεις εσυ τετοια αποψη. Ειδικα εσυ που κατηγορηθηκες για απειρια, αλλα τελικα τα καταφερες και τωρα εισαι πετυχημενος σε μεγαλο ποσοστο. Η αποψη σου λοιπον ερχεται σε συγκρουση με το τι περασες και ειχαν ειπωθει τοτε για το ατομο σου. Γιατι λοιπον ο Πικασο και ο καθε υποψηφιος, εκτος Α1, να παραιτηθει???

This Post:
33
169021.200 in reply to 169021.196
Date: 1/15/2011 5:25:22 PM
Antil Global B.C.
IV.19
Overall Posts Rated:
138138
Αν και εθνικος προπονητης ακομα , και χωρις να σκεφτεσαι πως ησουν εσυ στις προηγουμενες εκλογες , λες οτι πρεπει να αποσυρθουν ολοι οι υπολοιποι γτ αυτοι της α1 ειναι καλυτεροι αγνοώντας και παραλειπωντας το γεγονος οτι εισαι στο τιμ του ενος υποψηφιου ... Και ολα αυτα τωρα , γτ τις προηγουμενες φορες ησουν στην μειωνεκτικη θεση ... Και ολα αυτα γτ ? για να παρεις το αιμα σου πισω ? που επειδη ησουν στην μειωνεκτικη θεση , και τωρα οχι περνεις εκδικηση ???

χωρις να υπονοω κατι , και μιλωντας ξεκαθαρα : η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως , με αλλα λογια να αγαπιωμαστε... εχω καλυφθει πληρως απο τα ευρυτερα γεγονοτα και τον τροπο αντιμετωπισης αρκετων σχετικα με την εθνικη ομαδα και οχι μονο.... οποιος καταλαβε καταλαβε...

From: Kajabbar

This Post:
00
169021.201 in reply to 169021.199
Date: 1/15/2011 5:31:30 PM
Overall Posts Rated:
112112
1ον Γιατί εγώ δεν είχα τέτοιους αντιπάλους. Ο Ραντανπλαν πήγε να μπει την πρώτη χρονιά, αλλά αντί να την αποσύρω εγώ, την απέσυρε εκείνος. Αν δεν την είχε αποσύρει, το εύλογο ήταν να την έπαιρνε εκείνος.
2ον Γιατί ο ισολογισμός έδειξε απλά ένα +6.
Δηλαδή πήρα την Εθνική στην 47η θέση και την παραδίδω στην 41η. Ίσως να είναι πλασματική σε σχέση με τους παίκτες που πλέον έχουμε, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή. Την έφτασα 25η, αλλά δεν κατάφερα να την κρατήσω εκεί.
Δεν είναι λογικό να θέλω να δω αν πράγματι ένας εκ των κορυφαίων μάνατζερ της χώρας μπορεί να τα πάει καλύτερα και να εκμεταλλευτεί τα όπλα που θα του παραδώσω?
Αυτό δεν θέλουμε? Την καλύτερη δυνατή διαχείρηση?
Ας έχουν ότι κόντρες θέλουν μεταξύ τους οι χρήστες.
Εδώ πήγαν να με σταυρώσουν οι φίλοι μου, που προσπάθησα να βοηθήσω πριν 2 εβδομάδες τον Μαρτίου. Δυστυχώς κάποια post σβηστήκανε, αλλά λέω αλήθεια.
Του Αστεπάο (όσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν) του έκατσε ένα εξαιρετικό ντραφτ. Αν συνέχιζα ως προπονητής, θα έπρεπε να παραμέριζα τη γνώμη μου για εκείνον και κείνος τη γνώμη του για μένα και να συνεργαζόμασταν.
Οι φιλίες και οι έχθρες ας μείνουν εκτός Εθνικής. Δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια.
Δεν στηρίζω τον Μαμού επειδή γίναμε φίλοι.
Ο Τυφώνας που βγήκε και είπε πως αποσύρεται μιας και τον καλύπτει η υποψηφιότητά του Μαμού το είπε τυχαία? Και αντί να τον επικροτήσουμε, του επιτεθήκαμε κιόλας!
Ο Χρήστος (Τυφώνας) με τον Γιώργο (Μαμού) ζήτημα είναι αν έχουν μιλήσει μία φορά.
Ή θεωρείται πως το έκανε κατ' εντολή μου? Μιλάμε για ένα μάνατζερ πολύ πιο παλιό και έμπειρο από μένα. Εγώ παίρνω συμβουλές από εκείνον, όχι το αντίστροφο.
Αυτό ακριβώς εννοούσα παραπάνω όταν μίλησα για απόσυρση.

This Post:
00
169021.202 in reply to 169021.200
Date: 1/15/2011 5:38:32 PM
Overall Posts Rated:
112112
Ποια εκδίκηση και από ποιον?
Τι είναι αυτά που γράφεις?
Ποιο αίμα να πάρω πίσω?
Διάβασε λίγο την τοποθέτησή μου στην απάντηση προς το Θάνο. Το έγραφα ενώ πόσταρες το δικό σου και πιθανότατα δεν έιδε ο ένας του άλλου.
Τι άλλο θα μου σύρετε ακόμα?
Ένα χρόνο τώρα έχω ακούσει πιστεύω τα πάντα.
Δες τους εκλογικούς μου αντιπάλους τις προηγούμενες αναμετρήσεις. Ποιον θα προτιμούσες να είχε βγει?

From: thanos

This Post:
00
169021.203 in reply to 169021.201
Date: 1/15/2011 5:57:31 PM
Overall Posts Rated:
272272
Τεσπα. Ξερεις οτι σε συμπαθω και ποτε δεν ειχαμε προβλημα. Απλα θεωρω οτι οποιος θελει, εχει το δικαιωμα να βαζει υποψηφιοτητα και αν ειναι και σοβαρος γιατι να μην βγει. Ή ας το παλεψει τουλαχιστον. Επειδη υπαρχει ο Γολιαθ, ο Δαυιδ πρεπει να τα παρατησει??? Απλα δεν μου εκατσε ωραια αυτο που ειπες και το γεγονος οτι το ειπες ειδικα εσυ και το συζητησαμε!!! Keep going!!! ;)

This Post:
00
169021.204 in reply to 169021.202
Date: 1/15/2011 6:07:28 PM
Antil Global B.C.
IV.19
Overall Posts Rated:
138138
δεν σου σερνω τιποτα απολυτως , μια διαπηστωση κανω....
οι υπολοιποι οφειλουν να αποσυρθουν γτ οι αντιπαλοι ειναι ανωτεροι , κατι που εσυ δεν εκανες οταν ησουν εστω την πρωτη φορα , και για τους δικους του λογους εκανε ο ραντανπλαν , αυτο ειπες... το οτι η εθνικη ανεβηκε 6 θεσεις για εμενα προσωπικα δεν σημαινει απολυτως τιποτα , και αυτο γτ στις 91-92 αλλες εθνικες οπως καποιοι βελτιωθηκαν , ετσι και καποιοι χειροτερεψαν... Οποτε ο ισολογισμος για μενα ειναι 0 , μη πω και μειον... γτ 4 σεζον τωρα , περα απο το εξελ των παιχτων , που ειναι μια σπουδαια προοδος συγκριτικα παντα με το παρελθον , δεν εγινε τιποτα αλλο ουσιαστικο...

Καλως η κακως , στις προηγουμενες εκλογες , βγηκες εσυ , και υπο τις παρουσες συνθηκες προτρεπεις και τους οποιους αντιπαλους σου να αποσυρθουν ως ανετιμοι ή απειροι για να ξαναβγεις ως μελος του τιμ...

θα κλεισω με μια δικια σου φραση :
Ένα χρόνο τώρα έχω ακούσει πιστεύω τα πάντα.
Καποια αδικα κατα την ταπεινη μου αποψη , καποια ομως δικαιολογιμενα διοτι ηταν πολυ χοντρα φαουλ...Η επεκταση και η αναλυση δεν εχει σημασια...

και κατι τελευταιο με πολλους παραληπτες : Το οτι η Αθηνα εχει 5 εκ. κατοικους και αναλογικα να το δει κανενας , ειστε αρκετοι απο εκει , εχοντας επαφη ή οχι , σας δινεται η ευκαιρια να βρεθειτε και να κουβεντιαζεται διαφορα πραγματα , πραγματα που ειτε τους περισσοτερους δεν αφορουν , ειτε ο τροπος με τον οποιον γραφονται στα φορουμ , ειναι αρκετα παρεξηγησιμος , μιας και δεν ειναι και ολοι οι χαρακτηρες ιδιοι , και κατα συνεπεια οι οπτικες γωνιες ειναι διαφορετικες , με αποτελεσμα καποιοι να θιγονται και καποιοι απλα να ειναι αδιαφοροι...

Καλο βραδυ....

Message deleted
This Post:
00
169021.208 in reply to 169021.204
Date: 1/16/2011 3:32:29 AM
Overall Posts Rated:
112112
Το σωστό είναι να αφήσω όλα τα παραπάνω να πέσουν κάτω, μιας και καταλαβαίνω πως έχουν να κάνουν με μένα προσωπικά και όχι με την Εθνική στο σύνολό της.
Δεν ξέρω τι μπορεί να έκανα για να σου δημιουργήσω αυτή την εικόνα, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να στην αλλάξω τώρα και το να λογομαχήσω περαιτέρω, μόνο κακό θα είναι.
Αν πράγματι ο ισολογσμός μου είναι μείον στο σύνολό του, τότε όλα τα ποστ μου δεν έχουν καμία βαρύτητα και σημασία και αποσύρομαι ο ίδιος ήσυχα, παρακαλώντας το εκλογικό σώμα να μην τα λάβει υπόψη του.

Advertisement