Aha, as ryte irgi pasiziurejau kad nusibotavo, pasiseke tau :)
Dabar galime pamodeliuoti situacija:
Barsukas turetu visas likusias pralosti (yra abejoniu del jo rungtyniu su rietuvos lytu, bet pas lyta yra 5 zaidejai o pas barsuka 3 tai manau del to ir pralos), taigi jo santykis turetu buti 16-6, vadinasi zemiau 4-os vietos jis kristi nebegali.
Ziurint is mano varpines, man reikia laimeti viska kas liko kad ji aplenkciau deka geresnio tasku santykio, iskaitant sungtynes pries MRU. Jei MRU laimi visas iskyrus pries mane tuomet mes susilyginam pergalemis, tuo paciu reiskia jis bus nugalejes LTU, tokiu atveju:
1.LTU 17-5
2.visi 16-6
3.visi 16-6
4.visi 16-6
Taigi viskas kabo ant tasku santykio, mazdaug primetus kad barsukas pralosines po ~80 tasku, tai manau jis lieka paskutinis tarp 3 komadu, kas yra labai paranku LTU :)
Kitas modelis, as laimiu viska, MRU gauna nuo LTU, tuomet
1.LTU 18-4
2.As 16-6
3.Bars 16-6
4.mru 15-7
Kas yra naudinga tik man, o labai nepatiktu LTU ir MRU :)
Kitas modelis as gaunu nuo MRU, o LTU laimi pries MRU (kas manau realiausia ir bus)
1.LTU 18-4
2.MRU 16-6
3.bars 16-6
4.as 15-7
Na nezinau, gal kur skaiciuodamas suklydau, nes labai greitai as cia viska sumeciau, plius yra Lamperdukai kurie tikrai gali ikasti, ypac namie zaisdami, ir visos matematikos suniui ant uodegos :) Faktas tik toks kad niekam specialiai pralosti nera naudinga, nebent LTU gali sau leisti pralosti idant TIKRAI susitiktu su barsuku, bet namu pranasumo kazin ar svaistysi :)
Last edited by nirwanaz at 5/6/2013 5:10:52 AM