Mal sm razmišlu ker vse skupi nima smisla.. možno da je meu PR managerja s specialiteto "crowd involvement" in je s tem dubu dvojni bonus domačega terena? Ker po pripravljenosti so bli tvoji igralci bolši, po kvaliteti pa prav tako in vse skupi nima pravega smisla.. Sama globina v eni tekmi vsaj iz lastnih izkušenj ne vpliva preveč, sm že večkrat premagu mcbeli k so mel "globino" jst pa samo kvaliteto, podrl se mi je šele ob igrah na več tekem.
Ne vem, škoda, upam da ne obupaš, na tvojem mestu bi obdržu enga od trenirancev in ga dalje trenirov za 1-2 sezone ter v tem času samo šparal denar (dvorano imaš odlično, tko da bi gladko lahko delov okol 200k profita na teden) in se pol spet lotiš projekta 2. liga. Pač mamo to "smolo" da smo v zares zajebani 3. ligi kjer je napredovanje zares zahtevno in zahteva veliko planiranja in ne gre čez noč, kar sm tut sam izkusu in tvoja "zgodba" mi zgleda dost podobna moji ko sm celo sezono igrou z odlično ekipo in dragim playmakerjem na konc se mi pa vse v brez veze podrl.
Upam da ne obupaš ;)