Ωραια ανάλυση μπαλάκι απο εμένα και λίγα λόγια για τη σαιζον που εφυγε αλλα και αυτη που ερχεται ...
Εμεις πηγαμε με βασικό και μόνο στόχο την προπονηση .Εχω τον καλλιμανη ο οποίος ψηνεται για μεγάλη εθνικη οπότε υπαρχει αυστηρό πλανο και διπλα του τον Terrece ο οποιος και προοπτικη εχει και μπορει να μας φερει αρκετα χρηματα στα ταμεία.
Ίσως δίκησα και λιγο την ομαδα υπο την εννοια οτι τελικά στεναχωρεθηκα που δεν μπήκα 4αδα με σοβαρη προσεγιση και τακτικη θα ξεπερνουσα νομιζω τον κουκουβαγια και θα εφτανα ως τελικο περιεφερειας οπου και θα έχανα απο τον Ολυμπιακό .
Η επομενη σαιζον θα μας βρει να προπονουμε τους ψηλους μας σε χειρισμο και περιφερειακη αμυνα κυριως περισσοτερο σε μονες και καποιες φορες σε διπλες θέσεις για να παρουν κατι και οι υπόλοιποι ωστε να πουληθούν καλά .
Οπότε κύριοι σε ενα ματς θα έχω τον καλλιμανη Pg στο αλλο τον Terrece δλδ τα 4αρια μου , βεβαια δεν ειναι κακοι και όσο περναει ο καιρος θα γινονται πραγματικα καλοι .
Και ετσι έχοντας καποια χρηματα που θελω θα ρθει η μεθεπομενη σαιζον που θα τους βρει γεματους στα εξωτερικά να παιζουν στην φυσικη τους θέση και μαζι με καποιους ακομα που κάνουν upgrade ηδη και μια καλή κινηση να ανέβουμε στην ΙΙΙ για να ξαναπεσουμε και να ξεκινησουμε την πορεία για τα πολύ ψηλά !
Καλα πλεη οφ παιδιά !