BuzzerBeater Forums

BB Israel > נבחרת ישראל -- דיון

נבחרת ישראל -- דיון (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: adomole
This Post:
00
3475.198 in reply to 3475.1
Date: 12/24/2007 11:01:39 PM
Overall Posts Rated:
22
סיום הניצחון על שבדיה
אדי רובינשטיין
כמו שאמרתי עוד לפני המשחק, אדי הוא איש מפתח בהתקפה, ואנחנו נצטרך אותו בריבאונד, את שניהם הוא נתן, 21 נקודות באחוזים טובים ו12 ריבאונדים
ירדו לו מעט האסיסטים בהשוואה למשחקים קודמים, אבל אני שמח ששיחקנו יותר אליו והוא זרק הפעם יותר ממשחקים קודמים
יפת שוהם
הפעם על ההגנה האישית שלו קשה לאמר משהו, לא שמרנו באישית הפעם, הוא תרם יפה בריבאונד ועשה עבודה התקפית טובה, אמנם לא אחוזים מדהימים אבל סיים עם 18 נקודות וציוני גם הוא עמד על 6.5
עמית טולדנו
משחק טוב של הרכז של הנבחרת. כמו שאמרתי בהכנה, הוא גם יכול להיות משמעותי בהתקפה, וב50 אחוז מהשדה הוא סיים עם 16 נקודות, והוסיף 6 אסיסטים, משחק טוב שלו עם ציון 7
עדי יופז
משחק די אנמי שלו. זרק רק 4 פעמים לסל, סיים עם 8 נקודות 6 אסיסטים ו6 ריבאונדים, אם הוא היה זורק יותר היינו הופכים את המשחק לקל יותר
אבירם בן ארי
הסנטר הצעיר של הנבחרת סיים עם דאבל דאבל של 10 נקודות ו10 ריבאונדים, בצד ההגנתי קיבלנו הרבה נקודות בצבע שזה האיזור שלו, פה יש מקום לשיפור, אבל בכללי אני מרוצה ממנו ואני יודע שלאט לאט עם הנסיון הוא ילך וישתפר
ירין תקווה
הכישרון הגדול ממשיך לתת תרומה גדולה מהספסל ולתת אוויר לנבחרת כשטולדנו על הספסל, 7 נקודות וציון 7 ב16 דקות זו הסטטיסטיקה שלו, יפה מאוד לרכז הצעיר
טובל חליקה
עוד שחקן שנכנס בשביל ההגנה שלו, מה שעבד, ורואים את זה בציון שלו 8.5, ובדקות שהוא שיחק באמת הייתה הגנה טובה, הוא ממשיך לשמור על המקום שלו לשמחתי
נטיב קשת
שיחק 6 דקות וקלע 6, אני שמח שסוף סוף הוא החזיר קצת על הקרדיט ואני יודע שהוא יכול לתרום עוד, אני בטוח שהוא עוד ימשיך לתרום לנו בהמשך
אפיק לינזקי
שם חדש בנבחרת, התפקיד שלו הוא סמול פורוורד, אך הוא שיחק כקלעי מחליף, עדיפות שנבעה מכושרו של שלומי עידן שב2 המשחקים האחרונים לא פגע, וגם בגלל הגנה גם פנימית וגם חיצונית, ידעתי שנצטרך כל שחקן שיודע לשמור מבפנים, בהתקפה, גם הוא לא ממש פגע וב11 דקות הוא לא קלע, יש לי חושבים למשחק הבא על המקום הזה
יניב גרינפלד
לצערי שיחק רק 3 דקות, אי אפשר לשפוט שחקן על דקות מועטות כל כך
---------------------------------------------------------------------------------------------------
בכללי: אני מרוצה מהטקטיקה מאוד, שמרנו אותם על 82 נקודות בלבד ואני שמח על כך, אנחנו הראשונים שניצחו אותם כשהם בטקטיקה הראשונה שלהם
מצד שני, יש כל כך הרבה מקום לשיפור, ידעתי שהם קבוצת ריבאונד טובה, ושמרנו 2-3 ובכל זאת לקחו עלינו 20 ריבאונד התקפה, ולמרות ששמרנו 2-3 הגבוהים שלהם בכל זאת עשו את הנקודות שלהם, מה שכן, הורדנו להם את האחוזים יפה
התקפית זו פעם ראשונה שאנחנו מנצחים וקולעים פחות מ100 (אגב, זו עוד מילה טובה להגנה שלנו היום) ולמרות זאת גם מההתקפה אני מרוצה, 2-3 מוריד מקצב המשחק וגם הטקטיקה שלהם לא עזרה לקצב, 92 זה יפה בכל מובן
אבל זהו, אפשר להיות מרוצים מהנבחרת, עשינו ניצחון חשוב מאוד, שבוע הבא זה המשחק הכי חשוב שלנו בשלב הזה של הבתים, מול צרפת, שהיום ראינו למה היא מסוגלת, על הדף היא פייבוריטית ברורה, אבל יש לי שבוע ללמוד אותה ואני מאמין שנגיע מוכנים, יש 2 שחקנים בנבחרת שלהם שמשחקים פה בישראל, אני יבדוק אותם ואנחנו נבוא מוכנים, אולי אפילו יהיה משחק עונה שלנו, אני חייבים לנצח את צרפת בשביל לעלות שלב

This Post:
00
3475.199 in reply to 3475.198
Date: 12/28/2007 12:50:31 PM
Overall Posts Rated:
00
מה הרמות של הסנטר והפ"פ
יש לי אחד תותח
בן 29 בשל ומוכן, משתפר מאימון לאימון וממשחק למשחק
[player=2652237
אם זה מעניין , אני אתן לך את התכונות החזקות שלו

ומה נותן שחקן בנבחרת חוץ מכבוד?
]

This Post:
00
3475.200 in reply to 3475.199
Date: 12/28/2007 12:59:06 PM
Overall Posts Rated:
1010
נסיון לדעתי..

This Post:
00
3475.201 in reply to 3475.199
Date: 12/28/2007 1:32:49 PM
Overall Posts Rated:
22
אתה צריך לשלוח לי את היכולות שלו, לא רק את החזקות, את כולן, וככה אני אוכל לדעת אם הוא טוב מספיק, כי יש לי די הרבה סנטרים ברשימה שלא נמצאים כרגע בנבחרת
וחוץ מכבוד? כמו שענו לך, נסיון, והרבה, היה כתוב שמשחק נבחרת נותן הרבה יותר נסיון ממשחק רגיל, ואגב, אין שחקן בנבחרת שמקבל דקות ולא עלה לו הנסיון לפחות ברמה אחת

This Post:
00
3475.202 in reply to 3475.1
Date: 12/30/2007 7:35:41 PM
Overall Posts Rated:
22
אז כדי להימנע מפרסומים בשמות כמו שהעירו לי בשבוע שעבר, השבוע ירשם בדיוק אותו סגל מהשבוע שעבר, וכרגע, אם לא תהיה החלטה של רגעים אחרונים, גם אותם שחקנים ישחקו מסיבה פשוטה- אני מרוצה מאיך ששיחקנו בשבוע שעבר, ואלה שהיו בינוניים ומטה צריכים לקבל עוד הזמדנות בדיוק כמו שאלה שהיו פעם לפניהם קיבלו
טקטית: אנחנו נשחק רגיל וכללי מאוד התקפית והגנתית, אין לי מושג מול אני אנחנו נשחק ובאיזה טקטיקה תשחק היריבה- אני רק יודע, שהוא יעשה כמה נסיונות עם שחקנים חדשים ואולי גם טקטיקה חדשה, ובנוסף, אנחנו יודעים שאנחנו באים ביתרון של לפחות נקודת התלהבות אחת, יתרון חשוב בשבילנו

לגבי המצב שלנו: אנחנו חייבים לנצח בשביל להמשיך להיאבק על המקום שלנו, נניח שניצחנו, אנחנו צריכים או שספרד תפסיד, מה שלא הגיוני, או שפשוט תנצח בהפרש כמה שיותר קטן, ואנחנו צריכים שגרמניה תנצח בהפרש כמה שיותר גדול כדי שתבוא למשחק נגדינו בזלזול ומשחק רגוע.. כמו שהם עשו נגד רוסיה

From: Warrior

This Post:
00
3475.203 in reply to 3475.202
Date: 12/31/2007 12:43:49 PM
Overall Posts Rated:
1010
שלא תבין לא נכון .. אני הערתי רק לטובת הנבחרת כי אחרי כל מה שאמרת , אני לא בטוח שכל המאמנים משקיעים כ"כ הרבה זמן כמוך ויודעים פחות או יותר מי ה12 שיפתחו .. כל אחד והבדיקות וההערכות השונות שלו .. ולדעתי יש לא מעט שלא נכנסים לזה לעומק ביכלל .. ואולי גם מצליחים .. כל אחד והשיטה והתפיסה שלו ..

אבל לעצלנים האלה שלא ממש בודקים ובמקרה נכנסו לפורום שלנו ולאשכול הזה , ונגיד במקרה , אז עשית להם כבר חצי עבודה כשהם יודעים מי ה12 הנרשמים , ומזה לא כ"כ קשה לדעת גם את הפותחים אם הולכים לפי המשחקים האחרונים ..

אז לא יהיה נורא כ"כ אם אנשים פשוט יחכו למשחק עצמו עוד יום ... לא ימותו מסקרנות .. אחרי הכל , זה רק לטובת הנבחרת .. גם אם יש סיכוי קלוש שזה פוגע בנו .

ושיהיה לנו בהצלחה היום ..

Edited by Warriors (12/31/2007 12:44:14 PM CET)

Last edited by Warrior at 12/31/2007 12:44:14 PM

This Post:
00
3475.204 in reply to 3475.203
Date: 12/31/2007 2:17:37 PM
Overall Posts Rated:
22
תודה רבה. אני מבין את ההערה שלך, מעכשיו אני ישקיע קצת יותר זמן ולא סתם יעתיק את השם, אני יפרסם מי נרשם רק בעברית, ולא יפרסם את כל הסגל הנרשם, אלא רק את השינויים שיהיו, מקובלת עליי ב100 אחוז ההערה שלך
ואגב, אם אני הייתי מאמן של נבחרת אחרת גם בלי להסתכל בפורום הייתי יודע עם מי ישראל הולכת לשחק, זה די ברור, אני עושה 2-3 שינויים מקסימום בדקות של שחקנים, ואני מנסה לשמור על יציבות על ידי כך שאני ייגע כמה שפחות בחמישייה, עד עכשיו בחמישייה רק עמדה אחת השתנתה מההתחלה, זו עמדת הסנטר, וכבר 3 שחקנים שונים פתחו בה, עד שעכשיו מצאתי איזשהו איזון שאני מרוצה ממנו בעמדת הסנטר

This Post:
00
3475.205 in reply to 3475.1
Date: 1/7/2008 9:39:26 PM
Overall Posts Rated:
22
חברה, הטורניר שלנו נגמר היום, חבל לי שטורניר מוצלח נגמר בטעם מר, אבל אין מה לעשות, גרמניה טובה יותר והיא הייתה יותר טובה גם היום
אני יסכם את הטורניר בדקות הקרובות, תודה לכולם

From: idanK

This Post:
00
3475.206 in reply to 3475.205
Date: 1/7/2008 9:52:24 PM
Overall Posts Rated:
00
טורניר מוצלח בהחלט
לטעמי לקחת החלטות שגויות במשחק האחרון אבל אם להגיד את האמת לא נראה לי שהיינו מנצחים ככה או ככה.
קבל ח"ח על העבודה הטובה, ושנגיע גבוה יותר בטורניר הבא :]

This Post:
00
3475.207 in reply to 3475.205
Date: 1/7/2008 10:15:35 PM
Overall Posts Rated:
22
סיכום הטורניר
קודם כל, לפני הכל, אני רוצה לאמר מילה טובה לכל המאמנים, יש פה שיתוף פעולה לא רע בכלל, ואנשים ממשיכים לשלוח שחקנים כל הזמן, מגיע לכם מילה טוב על כך
אז כן, הטורניר נגמר בטעם מר, אבל כשאני מסתכל על כל הטורניר, אני שמח מאיך שנראינו בטורניר הזה, לא הפסדנו לשום נבחרת נחותה מאיתנו, וניצחנו לא פעם נבחרת שטובה מאיתנו, בעיקרון, לדעתי היינו יותר טובים ממה שציפו מאיתנו, בתחילת הטורניר שלחו לי שחקנים מחו"ל לנבחרת שאפילו בקבוצה האישית שלי לא הייתי מכניס לסגל, שחקנים כאלה שאין להם שום דבר אפילו על 7, די זלזלו בקטע הזה לטעמי, ואנחנו הוכחנו שאנחנו לא עוד סתם נבחרת שאפשר לא לספור
אז לסיכום, מצטייני הטורניר שלי

רוקי הטורניר
רוקי זה שחקן שנבחר בדראפט האחרון, והמצטיין שבהם, ללא ספק, היה עדי יופז, שהשתלט על עמדת הקלעי של הנבחרת, ועושה את העבודה בצורה יפה מאוד
רוקים נוספים שצריך לציין הם יניב גרינפלד ואבירם בן ארי שהשתלבו יפה כבר בטורניר הזה

שחקן ההגנה של הטורניר
אחד הפרסים היותר צפויים, מוענק, בלעדית, ליפת שוהם, שחקנה של ארט יונייטד, שהיה היציב ביותר הגנתית והטוב ביותר לאורך כמעט כל המשחקים, כשרק מול ספרד הגדולה ניתן לאמר שהוא לא שמר טוב, בכל שאר המשחקים נהיננו משומר נדיר ושחקן יציב מאוד התקפית והגנתית

השחקן המאכזב של הטורניר
ירדן מהון, שכרגע לא בסגל בכלל, הוא השחקן שהכי אכזב אותי, במשחק מול יוון אני חשבתי להעלות אותו כשחקן חמישייה אפילו, ובסופו של דבר הקבוצה שלו נהייתה רובוט והכושר משחק שלו היה גרוע כל שבוע, והתצוגות שלו ירדו משמעותית, ובסופו של דבר, בצדק, פינה את מקומו לשחקנים צעירים כמו יניב גרינפלד ואפיק לינזקי

השחקן המשתפר ביותר
בגלל שאני לא רוצה לתת 2 פרסים לאותו בנדם, אני יחלק את הפרס הזה בין שני אנשים
האחד הוא עדי יופז, שבתחילת הטורניר לא היה מספיק טוב בשביל להיכנס לסגל, אבל שמעו, הוא שיפר את עצמו ב5 רמות ג'אמפ שוט, 2 במרחק, 2 בהגנה ונסיון אחד במהלך הטורניר, שיפור מדהים
יש עוד את מי לציין, והוא אבירם בן ארי, שמשחקן סגל כבר קיבל את חולצת החמישייה והשתלב נהדר בעזרת אימונים בדיוק במקומות הנכונים

ולסיכום..... המצטיין של הטורניר
המצטיין של הטורניר מבחינתי הוא לא אחר מ....
אדי רובינשטיין
השחקן הכי מנוסה בנבחרת, הוא נתן לנו על הנצחון היוקרתי על יוון והחזיק אותנו בדקות המכריעות, הוא הריבאונדר המצטיין של הנבחרת, ואחד הסקוררים המובילים שלנו אם לא המוביל שבהם, ובנוסף אחד המוסרים הטובים שלנו, ובכלל לא פראייר גם בצד ההגנתי שלו
כשהוא היה טוב, אנחנו היינו טובים, כשהוא היה רע, אנחנו נחלשנו משמעותית, זה השחקן הכי חשוב שהיה לנו בטורניר הזה, ולדעתי מגיע לו להיחשב למצטיין של הטורניר, היום היה לו משחק רע, והיינו רעים, והוא נפצע לקראת הסוף, ואני מאחל למיכה שהוא יהיה כשיר לפליאוף
----------------------------------------------------------------------------------------------------
מילות סיכום: עשינו טורניר יפה, מוצלחף הפתענו יותר מנבחרת אחת, מבחינתי עמדנו במטרות שלנו לטורניר הזה וחבל על הסיום הרע של הטורניר

ועכשיו: כשנגמר הטורניר, זה הזמן שלכם לשאול כל שאלה שהייתה לכם על הטורניר, כל החלטה, כל משחק,אני מבטיח לענות על הכל

מכאן אנחנו הולכים למשחקי ידידות, אני מתכוון לשחק רק עם שחקנים מתחת לגיל 21(כולל) כל השאר בינתיים ינופו, ויוחזר מי שנצטרך לטורניר הבא, הסיבה היא פשוטה: לתת נסיון לפוטנציאלים שלנו

This Post:
00
3475.208 in reply to 3475.11
Date: 1/7/2008 11:07:20 PM
Overall Posts Rated:
22
עוד משהו קטן: מדיבור קצר עם המאמן הספרדי, שיש לו קשר בהנהלה של המשחק, הבנתי שתהיה אליפות עולם, וה3 הראשונות מכל בית עולות, אני רואה שאנחנו מדורגים במקום השלישי כרגע, אבל יכול להיות שיש שם טעות קטנה בחישוב סלים של הנבחרת שלנו, בכל מקרה, אני מקווה שזה נכון ושעלינו לאליפות העולם

Advertisement