סיכום הטורניר
קודם כל, לפני הכל, אני רוצה לאמר מילה טובה לכל המאמנים, יש פה שיתוף פעולה לא רע בכלל, ואנשים ממשיכים לשלוח שחקנים כל הזמן, מגיע לכם מילה טוב על כך
אז כן, הטורניר נגמר בטעם מר, אבל כשאני מסתכל על כל הטורניר, אני שמח מאיך שנראינו בטורניר הזה, לא הפסדנו לשום נבחרת נחותה מאיתנו, וניצחנו לא פעם נבחרת שטובה מאיתנו, בעיקרון, לדעתי היינו יותר טובים ממה שציפו מאיתנו, בתחילת הטורניר שלחו לי שחקנים מחו"ל לנבחרת שאפילו בקבוצה האישית שלי לא הייתי מכניס לסגל, שחקנים כאלה שאין להם שום דבר אפילו על 7, די זלזלו בקטע הזה לטעמי, ואנחנו הוכחנו שאנחנו לא עוד סתם נבחרת שאפשר לא לספור
אז לסיכום, מצטייני הטורניר שלי
רוקי הטורניר
רוקי זה שחקן שנבחר בדראפט האחרון, והמצטיין שבהם, ללא ספק, היה עדי יופז, שהשתלט על עמדת הקלעי של הנבחרת, ועושה את העבודה בצורה יפה מאוד
רוקים נוספים שצריך לציין הם יניב גרינפלד ואבירם בן ארי שהשתלבו יפה כבר בטורניר הזה
שחקן ההגנה של הטורניר
אחד הפרסים היותר צפויים, מוענק, בלעדית, ליפת שוהם, שחקנה של ארט יונייטד, שהיה היציב ביותר הגנתית והטוב ביותר לאורך כמעט כל המשחקים, כשרק מול ספרד הגדולה ניתן לאמר שהוא לא שמר טוב, בכל שאר המשחקים נהיננו משומר נדיר ושחקן יציב מאוד התקפית והגנתית
השחקן המאכזב של הטורניר
ירדן מהון, שכרגע לא בסגל בכלל, הוא השחקן שהכי אכזב אותי, במשחק מול יוון אני חשבתי להעלות אותו כשחקן חמישייה אפילו, ובסופו של דבר הקבוצה שלו נהייתה רובוט והכושר משחק שלו היה גרוע כל שבוע, והתצוגות שלו ירדו משמעותית, ובסופו של דבר, בצדק, פינה את מקומו לשחקנים צעירים כמו יניב גרינפלד ואפיק לינזקי
השחקן המשתפר ביותר
בגלל שאני לא רוצה לתת 2 פרסים לאותו בנדם, אני יחלק את הפרס הזה בין שני אנשים
האחד הוא עדי יופז, שבתחילת הטורניר לא היה מספיק טוב בשביל להיכנס לסגל, אבל שמעו, הוא שיפר את עצמו ב5 רמות ג'אמפ שוט, 2 במרחק, 2 בהגנה ונסיון אחד במהלך הטורניר, שיפור מדהים
יש עוד את מי לציין, והוא אבירם בן ארי, שמשחקן סגל כבר קיבל את חולצת החמישייה והשתלב נהדר בעזרת אימונים בדיוק במקומות הנכונים
ולסיכום..... המצטיין של הטורניר
המצטיין של הטורניר מבחינתי הוא לא אחר מ....
אדי רובינשטיין
השחקן הכי מנוסה בנבחרת, הוא נתן לנו על הנצחון היוקרתי על יוון והחזיק אותנו בדקות המכריעות, הוא הריבאונדר המצטיין של הנבחרת, ואחד הסקוררים המובילים שלנו אם לא המוביל שבהם, ובנוסף אחד המוסרים הטובים שלנו, ובכלל לא פראייר גם בצד ההגנתי שלו
כשהוא היה טוב, אנחנו היינו טובים, כשהוא היה רע, אנחנו נחלשנו משמעותית, זה השחקן הכי חשוב שהיה לנו בטורניר הזה, ולדעתי מגיע לו להיחשב למצטיין של הטורניר, היום היה לו משחק רע, והיינו רעים, והוא נפצע לקראת הסוף, ואני מאחל למיכה שהוא יהיה כשיר לפליאוף
----------------------------------------------------------------------------------------------------
מילות סיכום: עשינו טורניר יפה, מוצלחף הפתענו יותר מנבחרת אחת, מבחינתי עמדנו במטרות שלנו לטורניר הזה וחבל על הסיום הרע של הטורניר
ועכשיו: כשנגמר הטורניר, זה הזמן שלכם לשאול כל שאלה שהייתה לכם על הטורניר, כל החלטה, כל משחק,אני מבטיח לענות על הכל
מכאן אנחנו הולכים למשחקי ידידות, אני מתכוון לשחק רק עם שחקנים מתחת לגיל 21(כולל) כל השאר בינתיים ינופו, ויוחזר מי שנצטרך לטורניר הבא, הסיבה היא פשוטה: לתת נסיון לפוטנציאלים שלנו