BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: KifaH

This Post:
00
93428.198 in reply to 93428.188
Date: 6/6/2009 2:09:17 AM
Overall Posts Rated:
3737
Včera sme troška oslavovali, tak sa nehnevaj prosím, že píšem až teraz...

Je naozaj škoda, že sa ti prihodila takáto nemilá udalosť. Máš elán, aj nejaké skúsenosti, podporu "vlastencov". A odstaví ťa takáto prkotina, to je naozaj smola :( Bolo by aj pre teba zaujímavé zistiť, koľkáty skončíš, koľko hlasov získaš... Asi by som to na tvojom mieste riešil inak, ale uznávam, že si s tým vyšiel von a čestne odstúpil.

Ja by som to poistil. Poslal by som wixovi BB mail s prosbou, aby ma volil, on to určite nahlási ako volebný spam a aj keby som vyhral, tak NT tréner nebudem... Vedel by som, koľko hlasov som dostal a možno by ma to povzbudilo k ďalšej kandidatúre. A nejaká drobná pokuta by ma netrápila :)

This Post:
00
93428.199 in reply to 93428.195
Date: 6/6/2009 3:29:36 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Co se týče dohod na úrovni U21, tak jsme se snažil o dohodu, jak to jen bylo jen trochu možné, protože země naší velikosti k úspěchu potřebuje náladu hodně vysoko. Pokud jsem čekal, že na TIE vyhraju i bez dohody, tak jsem nikoho o dohodu nežádal. Dohodu mi odmítl akorát Kanaďan ve 2. kole turnaje útěchy, tak jsem ho porazil mým TIE proti jeho CT a ještě venku :-) Druhý případ, kdy jsem chtěl dohodu a ale nakonec nebyla, byl rozhodující zápas o postup na MS proti Peru. Peruánec se moc dlouho rozmýšlel, tak jsem 2 dny před zápasem nabídku stáhl (ale měl jsem být asi ještě více trpělivý).
Ve čtvrtfinále turnaje útěchy, které jsme hráli venku se silným USA, jsme hráli na dohodu, já normal a USA TIE.

Např. během mé nejúspěšnější hned úvodní sezony u U21 jsem hrál prvních 9 zápasů TIE (z toho 6x dohoda). V druhé sezoně to byla 5x dohoda a v té poslední jen 2x (bohužel systém kvalifikace, kdy se nejdříve hraje se slabšíma a na závěr se silnějšíma, nedává až tak moc prostoru k dohodám).
Všichni, kteří dohodu přijali, ji také dodrželi. Ale z fora pro NT/U21 trenéry vím, že např. Holandsko porušilo v NT dohodu s Izraelem. Taky Německé U21 jednou někdo porušil dohodu (myslím, že to byla Černá Hora).

Last edited by rwystyrk at 6/6/2009 3:33:47 AM

From: rwystyrk

This Post:
00
93428.200 in reply to 93428.196
Date: 6/6/2009 3:34:47 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
S názorem, že U21 je časově mnohem náročnější než NT, mi nezbývá, než zcela souhlasit.

This Post:
00
93428.201 in reply to 93428.200
Date: 6/6/2009 3:55:13 AM
Overall Posts Rated:
3737
Veď sme už rozoberali, koľko hráčov máš na starosti, už len to by som mal robotu na týždeň a pol... A to by som mal stihnúť za týždeň spolu s ostatnou agendou, ako som už písal v odpovedi na wixovu otázku...

This Post:
00
93428.202 in reply to 93428.192
Date: 6/6/2009 6:45:11 AM
Overall Posts Rated:
3737
Nie :) je vtom pravda co pises, slubil som ze budem kandidovat tak som to spravil, ale nemal som to vplane... mam svoje plany, ze co a ako ked budem zvoleny ale este nie som :)... a videl som nejake otazky ale to neboli adresovane pre mna, takze tazko sa mi tu vyhladavaju ale spominam si, ze nieco bolo pisane ohladne rwystyrkovom posobeni v BBB a co rozhodovalo v jeho zapasoch ale sa uz nepametam presne o co islo, keby ste mi tu otazku zopakovali rad by som na to odpovedal

este dodam: ak mas pochybnosti ci by som sa vedel vedeniu NT venovat naplno, tak ano! BB sa uz stalo sucastou mojho kazdodenneho zivota, keby som sa tomu nevenoval tak by som neziskal ani majstrovsky titul a to je podla mna dostatocny dokaz

Ešte je tu taká otázka, či máš dostatok času sa venovať repre. Nemyslím si, že si na to dostatočne odpovedal. Píšeš, že sa budeš repre venovať naplno, no to nie je nič o čase, ktorý máš.

" je vtom pravda co pises, slubil som ze budem kandidovat tak som to spravil, ale nemal som to vplane."

Takže to mám chápať ako, že si nechcel kandidovať, ale keď si to už sľúbil, tak slovo držíš? Teda si bol do kandidatúry donútený?

This Post:
00
93428.203 in reply to 93428.199
Date: 6/6/2009 7:23:12 AM
Overall Posts Rated:
33
vdaka za podrobnu odpoved, vzdy ma tato zalezitost zaujimala... tak na 3. otazku je moja odpoved, ze ked je nas super silou podobny tak by som mu ponukol TIE dohodu ak by to tak tak nespravil tak by som si vybral Normal risk=zisk

From: Elon Musk

This Post:
00
93428.204 in reply to 93428.202
Date: 6/6/2009 7:31:31 AM
Overall Posts Rated:
33
necitim sa ako donuteny, aby si mi rozumel... ked som na Slovensku kandidoval tak som sa k tomu pristupil aktivnejsie, no a co som ztoho mal... radsej si dal hlas na 13rocne decko ak sa dobre pamatam ktory tam saskoval a pobavoval ludi a rozpisaval BB maili manazerom aby nanho hlasovali... ja si tu nechcem robit reklamu ked je niekto zvedavy, ze ake je moje herne premyslanie tak si nech pozrie moje zapasy a podla toho nech ma posudi, a co sa tyka casu to som uz povedal venoval by som sa tomu talko kolko je treba ked 2hodiny denne tak 2 ked 4 tak 4...

This Post:
00
93428.205 in reply to 93428.197
Date: 6/6/2009 8:01:20 AM
Overall Posts Rated:
33
no je to tazka otazka lebo som nim este nebol...ked ide o bezny tyzden najviac by som sa venoval analize supera a keby mi wix napisal, ze co este robil tak by som aj ja mal predstavu take jednoduche to je :)

ale na zaciatku by som sa venoval poznavaniu hracov a komunikoval s ich majitelmi... najviac by som sa snazil dozvediet od wixa lebo on pozna situaciu najlespie

This Post:
00
93428.206 in reply to 93428.195
Date: 6/6/2009 8:13:25 AM
Overall Posts Rated:
33
co sa tyka tej skupiny, povazujem ho za tazku skupinu mal by som co robit :)Taliansko, Portugalsko Cesky NT silovo prevysuju a Rusko povazujem za rovnocenneho supera

This Post:
00
93428.207 in reply to 93428.204
Date: 6/6/2009 8:15:45 AM
Overall Posts Rated:
3737
Nemyslel som, že ťa nekto na silu nútil, len či si nebol donútený tým sľubom. Mi to tak pripadalo z tej vety, možno si sa iba zle vyjadril. Tak som si overoval :)

čo sa týka minulých volieb, ani ja si už nepamätám, koho som volil, ale je pravda, že zajino nemal za sebou práve najúspešnejšiu sezónu a ak má niekto elán, chuť, čas, nápady tak ho vždy rád podporím. O tých mailoch neviem nič, mne žiadny nedošiel.

Prečo si myslíš, že je lepšia politika nevyjadrovania sa? je jasné, že tí, čo sa pozrú na tvoj tím, uvidia kus práce, ktorú si odviedol. Myslíš si, že to stačí? Nechcem útočiť, len mi to osobne príde málo efektívny spôsob. (ale možno aj napriek tomu úspešný) Lebo neviem, koľko voličov si klikne na tvoj tím a prezrie si ho, ak si ledva kliknú na link volieb. Nechcem ísť proti tebe, ak vyhráš ty, bude to rovnako dobré (ak nie lepšie) ako keby som vyhral ja.

Ale je možné, že máme na vedenie kampane odlišné názory a tvoje zásady ťa držia. A to je dobre, je dôležité vedieť si udržať a obhájiť názor.

This Post:
00
93428.208 in reply to 93428.207
Date: 6/6/2009 8:23:45 AM
Overall Posts Rated:
33
no ja som mal na mysli medalona ;), vtedy som kandidoval na post NT trenera aj ja ale mozno sa na mna uz nepamatas :))

nemyslim si, ze je to politika nevyjadrovania, suvisi to aj mojou povahou si myslim... a neviem aky volic to je ked si ani nepozrie na koho da hlas mne to pripada dost nerealne... tak potom este menej ludi to tu bude citat si myslim :)... ale ved sa aj teraz rozpravame ci nie? :P

Advertisement