imao si pre jedno 30ak poruka i onu gde sam pisao da treba da razmislis kako su te drugi videli kad si prvo prihvatio pa onda nisi poslao predlog taktike ... medjutim na to nisi komentarisao.
Citam danima i jako je zanimljiva rasprava. zanima me da li je ovo gorenavedeno tacno?
svašta ljudima može biti zanimljivo :)))
evo da razjasnim moje viđenje te prilično ne bitne situacije. jarley mi je rekao da planiraju da osnuju SŠ mlade repke i da li sam zainteresovan da učestvujem. prihvatio sam poziv, jer sam imao lepo mišljenje o flaviusu i jarleyju i smatrao sam da rade dobar posao. očekivao sam da će se posle par dana javiti neko od njih dvojice i reći, trebao bi da uradiš to i to ili igramo meč sa tim i tim šta misliš ili tako nešto. takvih poruka nije bilo. možda sam i ja trebao da učinim neki korak, ali sam u tom periodu imao neke obaveze pa sam manje vremena posvećivao bb-u. posle recimo 20 dana slučajno se jarley i ja sretnemo na skype-u i između ostale priče on spomene igramo danas protiv senegala, ubićemo ih 50 razlike, al ajd malo ih pogledaj pa reci šta misliš o taktici čisto malo da vežbaš (to je bilo oko 4 sata, a utakmica u 6). ja krenem da ih analiziram u međuvremenu me pozove neki drug da mu nešto pomognem i ja odem misleći da ću se vratiti do 6, ali se nevratim. posle toga me nikad niko nije ništa kontaktirao. eto tako se završilo moje učešće u SŠ-u mlade repke :))
i da razjasnim, ne mislim da treba svi zajedno da radimo u repki. selektor izabere ljude u koje ima poverenja. ja verujem da ovde od nas 1 000 bar 900 njih želi repki dobro, ali ne treba svi da rade oko nje. samo se bezveze potencira ta priča oko tog poziva za učešće u mladu repku. očigledno nije bilo prevelike želje ni sa moje, ni sa njihove strane da sarađujemo.
mene mnogo više interesuje da iznesu rezultate svoga rada...