Pomesao si me sa randomom bre! On ti je kriv sto to je i kotur nagnao a ne ja, zar ne? Ili mene krivis i za to? :)
Pomesao si me sa randomom bre! On ti je kriv sto to je i kotur nagnao a ne ja, zar ne? Ili mene krivis i za to?Znaci istina je sto se prica o tebi. Nisam verovao ali sada se potvrdilo!haha kako si... hahahahahaha
Pomesao si me sa randomom bre! On ti je kriv sto to je i kotur nagnao a ne ja, zar ne? Ili mene krivis i za to?
Posto ja ovde jedini nemam drvenog advokata, a vidim da su svi vec iznajmljeni moracu sam da ti pisem.......Odgovorio sam ti i u poruci, samo sto ti to ne vidis ili se samo pravis da ne vidis! Ban si popio zbog svog recnika i zato sto se spustas na nivo istog! A ja nikada sebi necu dozvoliti tako niske grane.A to sto je Bil rekao, to je vredno jednog velikog bana... ali sada stvarno nemam preca posla nego njega, GM-a da tuzim... neka njemu kao zvanicnom staff-u BB-a ide na dusu takvo ophodjenje i ponasanje. Nema tu mnogo sta da se komentarise, svako normalan ko procita ovu raspravu moze videti o kakvim se intelektualnim razlikama radi.
Evo Mikulic na tl za ispod 8m.Jebote grozan nam je reprezentativni centar... svi sekundarni skilovi attrocious