Ne treniraš ga? Kak to? Pa ne treniraš vanjsku obranu? Nema veze kaj treniraš dvije pozicije...bitno da ide napred...
A minutaža mu neće naškoditi dugoročno...trenutno će mu srozati formu ali to nema veze, samo da se ne ozljedi...
ma šala, naravno da ga treniram. a dobija je dva tjedna na vanjskoj i nije diga. to iduće sezone nema ništ. diga je skok šut treningom 1n1 iako sam se više nadao vođenju ili ulazu al dobro. ma pazim na minute. ovja tjedan je odigra 61min i pala mu forma s impre na odlič. ozljede se najviše i bojim. kod marijoha se nije nikako ozljeđivao, mogao bi ja biti crna ovca...
Skoro sam s onih 700k kupil Mijaca malo prije nego su plaće išle gore...prvog i najpreplačenijeg centra naše repke...hvala bogu da sam se opametio na vrijeme...a svrbio me prst...=)))
Ko će ga plaćat s 352k tjedno...nakon toga se preprodao još dvaput, nitko ga nemože hraniti sad na početku sezone...
to bi ti stvarno bio krivi potez s obzirom koji su ti planovi za ovu sezonu. umjesto da skupljaš pare kako planiraš otišao bi u minus s njime. 352k je puno a da ne spominjem one prek 500k. jedino šta bi nam repka profitirala da je kod tebe... znam da bi ga mazio i pazio.