Más... Eddig csak a stílusommal volt bajod, most már az anyanyelvemmel is? Egy magyar fórumon vagy, ha nem vetted volna észre. De ha csak ez a probléma, van egy fordítói diplomám angolból, csak hogy ne kelljen féltened engem a kapcsolattartás sikerességétől, tehát folytathatjuk úgy is, ha megfelel.------------------------------
EZ EGY HATALMAS BAROMSÁG. HOGY JÖTT EZ IDE?! Ha nem tudnád a felvidékieknek is magyar az anyanyelvük, na ebben látszik meg az intelligencia, hogy mennyire nem vagy képben!Semmi rosszat nem irtam az anyanyelvünkkel kapcsolatban, nem tudom hogy sértettem meg az ANYANYELVÜNKET, nem a tiédet, hanem a MIÉNKET. De ez nem ide tartozik! Ezt is kiforgatod mint bármi mást.
Amit te tényként adsz le az egy rémhír, úgy hamis ahogyan van. Bizonyítsd be hogy tény amit írsz itt és most. Én csak 7-8szezon múlva tudom majd, amikor egy poszton kinevelem Fazekast. Az előző hozzászóló a véleményét írta oda, és nem mint tényt értelmezte, nem volt annyira nagyképű, sőt egyáltalán nem volt az! Szívesen meghallgatom bárki véleményét, amíg nem fajul el a dolog..
Úgy gondolom, egyértelmű voltam, hogy mit gondolok szakmailag arról, amit csinálsz. Az önmagáért beszél, hogy 13-as belső védekezést szeretnél csinálni a magyar BB története egyik legnagyobb DH tehetségének a maga 183 centijével. Ráadásul mindezt úgy, hogy bedobónak edzed, pedig minimum 11-12-es lepattanó minden bedobónak a célszáma, aki kinti játékos. Ezt is tudtad? Ugyanis tudhattad volna, ha tényleg tárgyalsz. Gondolom tudod, hogy egy 183 centis játékosnak kimondottan nehezen fejlődik a lepattanója.--------------------
Lepattanó kissé mellékes, úgy gondolom.Legalábbis semmiképpen nem a fő,a lényeg. A legfontosabb a Védekezés és a Támadás, egy bedobó esetében mint a benti(védekezés és támadás) , mint a kinti.8-as bőven megteszi Fazekas esetében lepattanóban, azt téllég nem kell erőltetni. Minden meccsen főként a támadás és a védekezés befolyásolja a meccs kimenettelének a 70% legalább ha nem többet.
Az a baj, hogy mindent amit írok, teljesen kiforgatod, és szándékosan nem akarod felfogni. Mire egy bedobó beérik, addigra egy dobóhátvéd vagy irányitó már 1-2 szezonnal HAMARABB szinte kész, így szerintem a fontos Válogatott szervezésedet sem húzom túlságosan félbe. És nem rosszból, de a nagy válogatott eredményeit picit nagyobbra tartom, mint az U21-ét., persze mindkettő nagyon fontos és nagyon becsülöm, de az U21 korosztályos bajnokságnak tekinthető.
Az a baj, hogy ha Fazekasból nem lehet egy világklasszis bedobót készíteni, akkor senkiből sem!
De tényleg kiszállnék a vitából, mert úgy is kiforgatsz meg teljesen véletlenül félreértelmezel mindent amit írok, és beillesztheted ide bármelyik soraimat, beleköthetsz, kiforgathatod, nem érdekel mivel nem a jó szándék vezérel.
Csak lehetne benned annyi gerinc hogy nem úgy zárod le a vitát hogy lehazugozod meg ócsárlod a másikat! Persze belekötni mindenbe bele lehet, és lehet emberien lezárni egy vitát. Emelt fővel.
A legjobbakat!:)