Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013
3 BAR - 8 AOK : εντύπωση μου έκανε που κανένας δεν αναφέρθηκε στην συντριβή του πρωτοπόρου απο τα Barceliosia....δυναμώνουν αγωνιστική με αγωνιστική και πιστεύω θα έχουμε εκπλήξεις σύντομα....το σάββατο έχει πάρτυ στην Καβάλα...
5 OLY - 1 PAO : κάτι δεν πάει καλά με τον ΠΑΟΚ τώρα τελευταία...πολύ χαλαρούμπα έχει πέσει κυρ πρόεδρε...νομίζω ότι οι παίκτες έχουν καβαλήσει το καλάμι...αν το παιχνίδι ήταν ανάποδα θα έδινα μερικές πιθανότητες στον Ολυμπιακό. Το Σάββατο πιστεύω ο ΠΑΟΚ θα σοβαρευτεί, αλλιώς κινδυνεύει....
3 FEL - 6 OUS : Fellowship λέει το μαγικό τσουκάλι που ρωτώ για αποτελέσματα....Είναι ακόμα μια ομάδα που μου αρέσει και ξέρει πότε να χτυπάει παιχνίδια...Oust απο δώ θα μπορούσαν να τους πουν αλλα δύσκολο το βλέπω...ντερμπάκι πάντως...
7 BON - 4 SNE : οι αποκωδικοποιητές της nova θα κερδίσουν τον Boney...που είναι απο τα φαβορί (πιο πολύ και απο τα bot) για υποβιβασμό. κρίμα για την ιστορική αυτή ομάδα που η πολυμετοχικότητα έφερε την καταστροφή(και σε αυτούς..)
5 GGL - 4 VIL πρέπει να έχουν κάνει ρεκόρ τα φαντάσματα της Gigilonia με τις νίκες που έχουν καταφέρει απέναντι σε ομάδες χρηστών. Το σάββατο οι Villagkourew θα είναι ghostbusters.....;)
2 OLY - 6 DIO: οι φιλοξενούμενοι γλυκοκοιτάζουν την κορυφή αλλα θα περιμένουν μερικά δώρα ακόμα απο τον πρωτοπόρο για να πάρουν την πρώτη θέση...Το σάββατο θα πάνε σοβαροί μια και τα BArceliosia έχουν γίνει απειλητικά
8 OMD - 1 PRO :Δεν έχει δώρα για εμάς αυτή την αγωνιστική.....πιστεύω θα σοβαρευτούν οι πρωτοπόροι γιατί οι 12 πόντοι διαφοράς δεν είναι πολλοί....;)
2 AVK - 7 NE: Αντίστοιχη σοβαρότητα αφού...οι 12 πόντοι διαφοράς δεν είναι πολλοί....;)