BuzzerBeater Forums

Hellas - III.5 > Season 25 II

Season 25 II

Set priority
Show messages by
This Post:
00
250750.199 in reply to 250750.198
Date: 11/22/2013 11:37:17 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Συγκριτικά με τους χρόνους που έδωσες έπρεπε να έχεις ακόμα χειρότερες καταστάσεις...ή ανάποδα θα έπρεπε να έχω καλύτερες καταστάσεις από αυτές που έχω...Αλλά είπαμε είσαι μεγάλη λάρα...!

an den eixes valei ton extrem na paiksei dynata h an den eixes sthsei to mats me barcelosia,tha htan ola ok kai tha se kathariza eykola! :-)

Εσύ ξέρει καλύτερα πώς θα στήσεις (μπουρδέλο,ώς συνήθως..!!) ...!Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά αν χάσεις από τον Λύκο μάλλον ξεχνάς και την δεύτερη θέση....! :-PP

Έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι το δικό μας....!

den agxwnomai!to exw parei apofash!!!

sto diko mas kapoion tha exeis parei!afou me fovasai!paradeksou to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

This Post:
00
250750.200 in reply to 250750.199
Date: 11/22/2013 12:00:45 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
to diko mas kapoion tha exeis parei!afou me fovasai!paradeksou to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και να έχω πάρει με 5-6 κατάσταση που θα έχει δεν θα παίξει αν αυτό σε προβληματίζει....!

Ψάχνουμε εδώ και βδομάδες παίκτη/παίκτες...Τώρα αν η συγκυρία κάτσει να τον πάρουμε πριν το παιχνίδι μας δεν αποτελεί φόβο αλλά τυχαιότητα...!

Λοιπόν εσύ πάς να με κουρδίσεις τώρα...! Προπονείς μία σεζόν, θα έχεις την έδρα ,παραπάνω μισθούς και εγώ 7 παίκτες με μόλις 2 με 9άρα κατάσταση...! Αν δεν με κερδίσεις τώρα τότε πότε...? :-)))

Ps: Μπορεί να έχω και 6 παίκτες αν φύγει και ο Τσιρίλο,που μάλλον θα φύγει....!

Last edited by Kung Flu at 11/22/2013 12:02:35 PM

This Post:
00
250750.201 in reply to 250750.200
Date: 11/22/2013 3:16:32 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Και να έχω πάρει με 5-6 κατάσταση που θα έχει δεν θα παίξει αν αυτό σε προβληματίζει....!

to uposxesai??? :-)

Ψάχνουμε εδώ και βδομάδες παίκτη/παίκτες...Τώρα αν η συγκυρία κάτσει να τον πάρουμε πριν το παιχνίδι μας δεν αποτελεί φόβο αλλά τυχαιότητα...!

den pisteyw se sugkuries!katharos fovos!!!! :-)

Λοιπόν εσύ πάς να με κουρδίσεις τώρα...!

kanw oti mporw!!oso prolavainw!den exoume polu kairo akoma!xaxaxxaxa!!!!

Προπονείς μία σεζόν, θα έχεις την έδρα ,παραπάνω μισθούς και εγώ 7 παίκτες με μόλις 2 με 9άρα κατάσταση...! Αν δεν με κερδίσεις τώρα τότε πότε...? :-)))

exeis parei xampari oti o kaluteros m paixths exei katastash 3??kai o maty 6?meion 2 paixtes dhladh!an valeis kai ton makaka pou exei 7,ti emeine?

eisa gkran favori!pio polu kai apo to skaki!k pas na metavivaseis to agxos sou!!!!!

This Post:
00
250750.202 in reply to 250750.201
Date: 11/22/2013 3:38:23 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
exeis parei xampari oti o kaluteros m paixths exei katastash 3??kai o maty 6?meion 2 paixtes dhladh!an valeis kai ton makaka pou exei 7,ti emeine?

Δεν ξέρω πώς ακριβώς τους μετράς εσύ τους παίκτες...! Εγώ μετράω 8,5 παίκτες (το 0,5 είναι ο Αχχ...!) δικούς σου και 6 δικούς μου ...Ο Τσιρίλο τον βλέπω να χαιρετά την ομάδα μας...! Με βλέπω να κατεβάζω τα νέα μου αποκτήματα...Περιστερόπουλο Και Παπασίμο...! :-P

This Post:
00
250750.203 in reply to 250750.202
Date: 11/22/2013 3:44:47 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Δεν ξέρω πώς ακριβώς τους μετράς εσύ τους παίκτες...! Εγώ μετράω 8,5 παίκτες (το 0,5 είναι ο Αχχ...!) δικούς σου και 6 δικούς μου ...Ο Τσιρίλο τον βλέπω να χαιρετά την ομάδα μας...! Με βλέπω να κατεβάζω τα νέα μου αποκτήματα...Περιστερόπουλο Και Παπασίμο...! :-P

o ah den tha paiksei(logika)!an k einai paixtoura!

meion ton akrour kai ton maty!6 paixtes!meion ton triantafylidh 5!6 esy+auton pou tha pareis 7!eides pws vgainei?xaxaxxaaxax!!!!

h alhtheia einai oti den eixa dei tis katastaseis sou!exw apogohteytei ligo!

an eisai mesa shmera,kanoume kana matsaki sto chess!se kana tetarto!vlepw party!!!gyrw sto 1200+ vathmologia exw!

This Post:
00
250750.204 in reply to 250750.203
Date: 11/22/2013 3:47:19 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Δώσε μου λίγο χρόνο να κάνω το pre game και μπαίνω να σε οργανώσω...! :-PP

This Post:
00
250750.205 in reply to 250750.204
Date: 11/22/2013 3:52:12 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
mesa tha eimai!exw faei kollhma trelo!mesa se 2 meres na exw paiksei 40 partides!!! :-)

This Post:
33
250750.206 in reply to 250750.202
Date: 11/22/2013 4:24:08 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
1] Villagkoures -- HERCULES ARIDEA ΤV : Πολύ δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη...Θεωρητικά μπορεί να κρίνεται η 6η θέση που οδηγεί στα μπαράζ από την άλλη όμως ο Ηρακλής που δεν έχει παίξει με την Ομαδάρα και Σάμο μοιάζει δύσκολο να χάσει την 5η θέση...Μπορεί ο Villagkouras να κυνηγήσει την 5η θέση ή θα αρκεστεί στην 6η και δεν θα ρισκάρει στο αυριανό παιχνίδι...? Θα δώσουμε άσσο με βάση την λογική την δική μας αλλά κάθε αποτέλεσμα είναι ανοιχτό....

2] new empire -- scorpios : O σκορπιός αν και έφαγε τα μούτρα του την τελευταία αγωνιστική βρίσκεται σε ανοδική πορεία και έχει βλέψεις ψηλά... Ρόστερ υπάρχει ,ο Αρκούρ πήγε απέναντι,χρήματα κατά τον ίδιο υπάρχουν και γι'αυτό δεν ζητάει δανεικά οπότε τι μένει...? Η αυριανή ηχηρή νίκη απέναντι στην νέα αυτοκρατορία... Άσσος

3] Oust -- ΟΜΑΔΑΡΑ : Δυστυχώς no game...Διπλό...

4] larisa york -- Supernova Elites : H παράδοση θέλει τους Elites να κερδίζουν την Λάρισα...Το ρόστερ τους όμως έχει ελαφρύνει επικίνδυνα...Μήπως όμως οι Elites θέλουν να δώσουν το παιχνίδι για να βάλουν φωτιά στην κατάταξη...? Η ιστορία τους μάλλον δεν τους θέλει να κάνουν τέτοιου είδους συνομωσίες...! Άσσος

5] west side story -- extrem team : Οι εξτρεμιστές θα έχουν μάλλον ένα εύκολο απόγευμα... Άσσος

6] P.Faliro bc -- Barceliosia B.C. : Παιχνίδι φωτιά...! Με νίκη το Φάληρο θα αποφύγει εντελώς το σενάριο της 6ης θέσης και θα εξασφαλίσει την παραμονή...Η πρόβλεψη είναι δύσκολη μιας και το παιχνίδι είναι στα Λιόσια...Αν ήταν αλλιώς θα δίναμε νικητή το Φάληρο...Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα παλι θα το δώσουμε στο Φάληρο με λίγο τζόγο...! :-P Διπλό

7] OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND -- 3 SouthWolfPack : Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα ήταν αν δεν είχε τραυματιστεί ο ψηλός του Λύκου ,και κατά την άποψη μου ο Λύκος θα κέρδιζε το σωματείο της ντροπής του μισητού ανετώτατα....Η τρισμέγιστη λάρα του μισητού όμως που όρια της δεν έχουμε ξαναματαδεί έχει μια ευκαιρία να κλέψει την νίκη και την 2η θέση... Και να θέλαμε να δώσουμε διπλό δεν το δέχεται σαν εντολή το bold πάνω στο όνομα του μισητού,οπότε δαγκωτό άσσος....!

8] Athens Vikings -- samos_paok: H μοίρα έχει χτυπήσει αυτή τη Βαλχάλα και τα σημάδια των θεών δείχνουν ότι δεν πάνε πολύ καλά τα πράγματα...Το πρώτο κακό σημάδι ήταν το νοκ άουτ του Κινέζου που έχει γυρίσει..Το 2ο σημάδι ήταν όταν ο Bao Zong προσπάθησε στην προπόνηση να καρφώσει και στην προσγείωση καρφώθηκε ο ίδιος πάνω σε ένα σκορπιό (Σας έχω πεί κάντε το κλειστό εκεί στη Βαλχάλα να μην μπαίνουν και τέτοια ζωάκια μέσα, είναι επικίνδυνα)...Το τρίτο και πιο ανησυχητικό σημάδι ήταν μετά από μεσημεριανά όσπρια πήγε να κάνει αστραπή ο Thor και αντί να αεριστεί ,χέστηκε....! Άσσος...! :-P

This Post:
00
250750.207 in reply to 250750.206
Date: 11/22/2013 4:29:47 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
7] OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND -- 3 SouthWolfPack : Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα ήταν αν δεν είχε τραυματιστεί ο ψηλός του Λύκου ,και κατά την άποψη μου ο Λύκος θα κέρδιζε το σωματείο της ντροπής του μισητού ανετώτατα....Η τρισμέγιστη λάρα του μισητού όμως που όρια της δεν έχουμε ξαναματαδεί έχει μια ευκαιρία να κλέψει την νίκη και την 2η θέση... Και να θέλαμε να δώσουμε διπλό δεν το δέχεται σαν εντολή το bold πάνω στο όνομα του μισητού,οπότε δαγκωτό άσσος....!

milhse h trismegisth ...lara ths oikoumenhs!!!

atyxos ontws o lukos,alla atyxos k egw!

exw thn entypwsh oti swsta to boldares pantws!

eimai mesa!!!tha yposteis deinh htta shmera!!!!!

From: Kung Flu

To: manu
This Post:
00
250750.209 in reply to 250750.208
Date: 11/22/2013 8:18:58 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
Μια χαρα θα ηταν ο τελικος...135 χιλιαρικα απο την προκριση
+ενα ασημενιο κυπελακι...P

Μωρέ άσχημη δεν θα 'ταν απλά δεν έκατσε...! Κοίτα ακόμα δεν έχεις αποκλειστεί...? Αν του βγάλεις 2 με 6 φάουλ και του τραυματίσεις κι άλλους 2 δεν κάνεις δουλειά...? :-P

Με ριχνεις λιγο βεβαια αφου εχω φτασει μεχρι την 8αδα...χαχα

Ναι βασικά μου διέφυγε γιατί νόμιζα ότι θα έγραφε νουμεράκι...Δηλαδή περίμενα στην ιστορία ομάδας να γράφει 8 αλλά δεν το γράφει έτσι...Από νουμεράκια λέει μέχρι 16 ,άρα έχω δίκιο....! :-P

Advertisement