BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým U21 Česka republika

Národní tým U21 Česka republika (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: rwystyrk

This Post:
00
261254.199 in reply to 261254.197
Date: 11/28/2014 1:56:52 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
V čem je nevýhodná dohoda mezi U21 a NT u vysokých potenciálů? Nejedná se o žádný kompromis, pokud má U21 nějakou představu, snažíme se jí plně vyhovět. Nenapadá mě případ, kdy by U21 mohla chtít trénovat něco, co by pak pro NT nebylo použitelné. Ke kompromisům může docházet pouze v případech, že v týmu trénuje 2 a více nesourodých hráčů, ale to nesouvisí s kolizí U21/NT, ale s tím, že jsou to prostě 2 různí hráči.
Samozřejmě, že by to mohlo být i tak, že do 21 by byl zcela v režii U21 a pak bych si je převzal. Ale tady je to o tom, že chci mít nad tím hráčem od mládí plnou kontrolu.

V tom případě, když budu jako nové brát týmy ode sezony 24, tak jich momentálně vhodných pro tyto účely máme 43 plus druhé týmy v Utopii.

This Post:
00
261254.200 in reply to 261254.197
Date: 11/28/2014 2:18:57 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
Já jsem diskuzi rozjel na téma trénink skillů hráčů, nikoliv na to kolik manažerů pro U21 trénuje... To mě momentálně nezajímá, jen si myslím, že ti co trénují, tak to není optimální.

Když nakouknu do datábáze, tak realita je takováto ...
Hráči do 200 cm:
21 - ano často HA/DR vysoko a hlavně JR/JS/PA nízko, ale celkově jen 6 hráčů vnější součet 60+
20 - podobné, ale navíc jen 6 hráčl vnější součet 50+
19 - zde již jde vidět odklon od 1/1, jen pár hráčů jde vyloženě tímto směrem, jen 6 hráčů vnější součet 45+
18 - poměrně málo aktualizací, více se asi bude dát říci, až U21 dohraje a bude plná aktualizace, jen 1 hráč vnější součet 40+
Celkově u těch starších ročníků máš pravdu co se týče trénovaných skillů. Ale já osobně vidím problém v počtu trénovaných hráčů, nemyslím si, že by U21 vytrhlo, kdyby jen trénovaní hráči trénovali jinak.

Hráči nad 200 cm
21 - 2 hráči vnitřní součty 49 a 47 a současně 13+ IS, ID i REB, další součty pod 40, ta 47 má vyjeté i 1/1
20 - 5 hráčů součet pod košem 35+, jednou v cizině uletěly bloky, 1-2 hráči trochu vyjeté 1/1, dost slabý ročník, myslím, že už v jejich ročníku dostane prostor dost mladších
19 - 4 hráči součet 35+ a celkem asi 8 jakžtakž slušně roztrénovaných, u jednoho hráče z těch 8 výrazněji vyjeto DR
18 - zase málo aktualizací, uvidíme časem, 7 hráčů vnitřní součet 25+, žádný 30+
Takže i zde máš pravdu, i když ten problém 1/1 není tak velký jako na perimetru. Ale opět já spatřuji hlavní problém v počtu trénovaných hráčů.

From: Hafan
This Post:
00
261254.201 in reply to 261254.200
Date: 11/28/2014 2:51:31 PM
Overall Posts Rated:
4949
Zdravim vsechy manazery.Predem zdravim Maxsona a musim rici,ze to byl prave on,kdo mne sem dostal a jsem za to rad.Tato hra mne bavi a mam za sebou i jeden pro mne vyrazny uspech a to je Martin Antonin.Reprezentant s potem 9.To tu kdysi bylo psane,ze hrac s takovym potem nema sanci na repre a vida,je tam.Jsem zvedav,zda se jeste nekdo takovy najde,kdo by dokazal to same.Ja si myslim,ze ne,protoze to bylo velke stesti,ze se nezablokoval drive.Stacil jeden blby skok a byl by konec.Pri treninku mi hodne pomahal Honza 999 a samozrejme i Maxson.A kdyz jsem tohoto hrace kupoval,tak nesmim zapomenout i na Dimitrise68,s kterym jsem nakup rozebiral.Ted trenuji dalsi hrace pro NT a budu doufat,ze se prosadi.To by bylo vse.S pozdravem Hafan

This Post:
00
261254.202 in reply to 261254.201
Date: 11/28/2014 3:46:56 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
Antonín je zatím poslední potenciál 9, který se do NT dostal, když nepočítám v nedávné době záskoky Jehličky, se kterým já už nepočítám. Měl výbornou výchozí pozici v draftu, to mu hodně pomohlo. Dotrénoval se do NT díky tomu i v poměrně nízkém věku. Na druhou stranu ho potenciál zastavil ve věku, kdy by s vyšším potenciálem mohl dále trénovat a dostal by se kvalitou až na úroveň Dvořáka nebo Zity.
Předtím byli v NT hráči s tímto potenciálem, na zlatém MS dokonce na jeho pozici zářil legendární Sedlár jen s potenciálem 8. A když koukám na soupisku s finále, tak tam byla ještě jedna další osmička a 3 devítky.
Momentálně je asi 26 letý Rýpar nejblíže tomu, aby se s potenciálem 9 taky dostal do NT. Dalším vážným adeptem je 23 letý Machovčak.

From: Hafan

This Post:
00
261254.203 in reply to 261254.202
Date: 11/28/2014 4:27:52 PM
Overall Posts Rated:
4949
Diky za super zpravicku.Budu sledovat Rypara a jen by mne zajimalo,kdo ho ma.A taktez Machovcaka neznam.Diky za odpoved.S pozdravem Hafan

This Post:
00
261254.204 in reply to 261254.190
Date: 11/29/2014 3:10:49 AM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Já měla na mysli počet hráčů, které si vytrénoval ve svém vlastním týmu, nikoli hráče, kde ses jako konzultant podílel na jejich rozvoji. To je samozřejmě taky záslužná činnost, ale tím směrem můj dotaz nesměřoval. Když jsem se koukla na historii přestupů u tebe, tak kromě těch veteránů na závěr NT kariéry jsem tam prakticky žádné velké jména z NT nenašla. Jména hráčů z U21 si nepamatuju, tam se jich protočí mraky. Těch 10 mi přijde jako přehnané číslo, docela by mi stačily 2-3 jména, přesvědčily by mne více než jedno číslo.
Já za sebe můžu dát jména jako Kubeš, Sedlár, Smolník, Adámek, Urbánek, Holuša, částečně Hána (tam ale hlavní penzum práce odvedli jiní), Štrunc, Ouřada, Hnízdil, nejnověji Pavlovský a snad přibude Abrahám. Možná jsem na někoho zapomněla, ale to není podstatné.

Dále je rozdíl někoho naučit trénovat a přivést k tréninku pro NT. Z těch uvedených týmů kromě Hafana jsem nějakou větší aktivitu směrem k NT nepostřehla a ani v přestupech až na ojedinělé výjimky nenašla žádné jméno spojené s NT. Takže je fajn, že jsi je naučil trénoval, ale ještě prosím přiveď k tréninku pro NT nebo U21.
Píše si mezi sebou spousta manažerů, uvedení jmen jako Amare nebo Wix mi přijde úsměvné. Amare byl Radimův asistent a následně nástupce u U21. Wix byl NT trenér v době, kdy ty jsi na BB ještě ani neměl tým ...

This Post:
22
261254.205 in reply to 261254.204
Date: 11/29/2014 4:05:37 AM
Overall Posts Rated:
7979
OK, s tebou ukončuji diskuzi. Povýšenost nesnáším...
Sbohem a ať se daří, jen kvůli tobě končím s celou NT a U21, kecama jsi mě přímo TY od toho odradila, ale to vlastně nic neznamená nikdy jsem nikoho netrénoval, takže je to fuk...

From: Vrta

This Post:
44
261254.206 in reply to 261254.204
Date: 11/29/2014 4:56:52 AM
SK BK Přerov
První liga
Overall Posts Rated:
147147
Second Team:
Přerov Clones
To- flumpinka... pro NT prinos neoddiskutovatelny. Spousta hracu, ale trvam na tom ze do tvych zasluh co se tyce vypiplani hrace rozhodne nepatri Hnizdil! A mohu pokracovat. V posledni dobe ser ujala z meho pohledu spise role zachrankyne unikajicich talentu ktere bylo treba lehce dobrousit. Rozhodne tam nemas tolik hracu ktere jsi tahla uplne od piky. Tedy v tomto smeru bys mela alespon vazit slova vuci Maxonovi.

Maxon v poslednich sezonach bral starsi hrace a tahl je predevsim ve STA/FT. Coz je z pohledu aktualni vykonosti NT to nej a vyznam teto cinnosti po konci kolotoce jeste velmi poroste! A hlavne tuto formu treninku pro tolik hracu delali vzdy soucasne nanejvys dva manazeri.
Kdyz k tomu prictes spoustu jim kvalitne vedeny hracu (cisarovsky, atd),rady manazerum, privedeni novych, vyzkumy v oblasti zamestnancu, trenink starych hracu. To jsou veci ktere budi uctu a melo by k nemu byt tak pristupovano. A urcite by cela komunita mela brat jeho myslenky jako podmetne a nesklouzavat k tomuto..

Vite vcem jsem videl silu ceskeho NT?!
Bylo to v tom ze kazdy presne vedel kde je jeho misto, kazdy se svym dilem podilel na pozdeji dokonalem stroji na sber medaili. Krasny pohled na tuto peclive slozenou mozaiku...To byla nase sila, nase odpoved na prevahu manazeru v jinych zemich. Nerozebirejme ten stroj kdyz zahazujete navod jak jej slozit!!!

From: Casy
This Post:
00
261254.207 in reply to 261254.205
Date: 11/29/2014 5:01:25 AM
Neratovický košíci
III.2
Overall Posts Rated:
1010
Mě nepřijdou poslední dny diskuzí moc konstruktivní.
Jestli se nepletu začalo to celé tím že odešel jeden skaut od u21.
1) Otázkou tedy asi je jestli to za stávajícího systému chce nebo nechce někdo dělat.
2) Jestliže ne otázkou je zvládnou li to dva, nebo jak jinak změnit systém.

Zajímavá mi přijde otázka kolik manažerů aktivně spolupracuje na tréninku pro NT a u21 (v jakých ligách)?
Pro u21 jsem v pravěku někoho vychoval pro NT jsem pár hráčů jen zkazil. (abych Vám ušetřil otázky)
Casy

This Post:
33
261254.208 in reply to 261254.207
Date: 11/29/2014 7:03:40 AM
Overall Posts Rated:
1010
Musim se zastat Maxsona,on byl tim,kdo mne privedl k BB a za to velky dik.Take mi pomohl v zacatcich s treninkem a nyni pokud jsi nekoukla na muj tym,tak trenuji pro U21.Ale pokud chces a budes tu mit blbe adresovane prispevky,tak si koupim cizince a vykaslu se na to abych trenoval tyto mlade hrace.Ja chci jen pomoci trenerovi pro U21.

From: Casy

This Post:
00
261254.209 in reply to 261254.208
Date: 11/29/2014 7:11:13 AM
Neratovický košíci
III.2
Overall Posts Rated:
1010
Proboha nebuďte jak pětileté děti. "Pokud chces a budes tu mit blbe adresovane prispevky,tak si koupim cizince a vykaslu se na to abych trenoval tyto mlade hrace."
Zkuste se trochu zamyslet nad cílem.
Casy

Advertisement