Glej si kdaj slišal za družinska debla ? Ta izraz se je uporabljal pri generaciji mojih let. No 17 generacij nazaj se je moj pra pra pra pra pra itd ded spomnil napisati jaz moski sem se poročil s to žensko .... potem preda sinu ta sinu ta sinu ta sinu itd...
Zraven se vodi družinska knjiga ....po nekaj menjavah se prepiše v novo ,da se zaradi starosti knjige papirja napisano ne zgubi...Potem vsak dopiše kaj se je dogajalo ...No in čez 500 let če bo moj pra pra vnuk pisal o tem ,kar jaz sedaj napišem v to knjigo bo tvoj pra pra pra pra vnuk lahko napisal zanimiva teorija..No in če ta knjiga piše ,da so židje naseljeval Nemčijo ter 4 in 3 in 2 generacija rojenih kot nemci povezano izkoriščal ter prodajal uničeval tovarne in zaradi tega ,da kljub temu ,da so skoz delal niso imel niti za kruh se preselili v gorat predel ki se je s Slovani ,ki jih je bilo malo naselijo Nemci. Če to piše moj prednik jaz osebno bolj verjamem njemu kot pa časopisom ,ko vsak za svoj narod navija...Glej ne rabim trenerke ,da vidim ,da je nekdo vnuk srba ,ko grem z njim na morje jaz (potomci nemcev) spim_o 3 do 8 ur potomci vnuki Srbov (tudi bosanci imajo trenerke) pa spijo od 8 ur do 12 nekateri še več....Več ne morem pisat ,ker bi šel v politiko a vseeno leta 1918 so bili skoraj vsi prebivalci Slovenije Nemci v 10 % pa so se skrivali Italjani Slovani ter ostali...Vsi dedki moje generacije so še uporabljali nemške stavke fabrka flajšter itd pozab nikogar ne silim ,da mi verjame a vedi če greš s prvotnimi Slovenci na morje so lahko po 7 dni budni ,če pa greš s trenerkarji pa padejo dol že po 24 urah .....lp
Kako to gre židje volijo samo žide pravnuki židov uradno nemci volijo žide kdor zmaga na volitvah postavlja direktorje daje zaposlitev celi državi državljan si te države če se rodiš voliš pa tistega ,ki je tvoj. Izraelci so židje jih je skupaj z gazo miljarda...
Last edited by Kk unoion olimpija at 7/25/2015 4:29:35 PM