BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Apel

Apel

Set priority
Show messages by
This Post:
00
133632.2 in reply to 133632.1
Date: 3/6/2010 7:29:40 PM
Overall Posts Rated:
2727
treba konkurs....pa da se najbolji baner nagradi godisnjim supportom....

This Post:
00
133632.3 in reply to 133632.2
Date: 3/7/2010 3:45:09 AM
Overall Posts Rated:
178178
treba konkurs....pa da se najbolji baner nagradi godisnjim supportom....

Nema nista da se nagradi vec ce ljudi da se "poubijaju" od patriotizma trudeci se da naprave sto bolje banere i da bas njihov bude izabran - kao sto je to situacija u drugim zemljama.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
133632.4 in reply to 133632.3
Date: 3/7/2010 12:33:29 PM
Overall Posts Rated:
22
A sto da se ne nagradi sa Supportom!? Sta im znaci da podele jednu takvu nagradu za svaku zemlju.....pih

This Post:
00
133632.5 in reply to 133632.3
Date: 3/7/2010 3:13:05 PM
Overall Posts Rated:
2727
jurim....

This Post:
00
133632.6 in reply to 133632.4
Date: 3/7/2010 5:49:48 PM
Overall Posts Rated:
178178
A sto da se ne nagradi sa Supportom!? Sta im znaci da podele jednu takvu nagradu za svaku zemlju.....pih

Ko da te nagradi sa suportom? I za koji povod? Sto ces SVOJOJ zemlji da uradis baner i logo?

Majko mila, sta je sa ovim ljudima danas...

This Post:
00
133632.7 in reply to 133632.5
Date: 3/7/2010 5:51:32 PM
Overall Posts Rated:
178178
jurim....

Mojne, bolje sacekaj da ti amer da suport sto ces Srbiji da uradis baner!

From: Papilon
This Post:
00
133632.8 in reply to 133632.7
Date: 3/8/2010 2:39:29 AM
Overall Posts Rated:
22
Pa na kraju neko i profitira iz svega ovoga,a taj logo za jednu zemlju je isto tako deo price iz koje neko profitira! POsto neki ljudi ovde nemaju veze sa zivotom bicu slikovitiji,to je isto kao da radnici Mcdonald's-a organizuju radnicko sportske igre i svaka zemlja mora da resi dresove za globalno ucesce! Pa nece to finansirati ili besplatno uraditi onaj sto vrti pljeskavice u restoranu,vec ce se lepo iz budzeta kompanije izdvojiti za izgled dresova da se ne bi brukali,jer je ipak to brend preko koga neko na kraju profitira! To sto je neko predlozio da se to nagradi je sjajna ideja,dobar marketinski potez i potencijalna dobra reklama za nove igrace! Predlozite "Amerima" ovako nesto da vidimo kakav ce odgovor biti!

This Post:
00
133632.9 in reply to 133632.7
Date: 3/8/2010 3:01:33 AM
Overall Posts Rated:
2727
sto vise supporta besplatno podelite, vise cete ih i prodati...to mi je logicno...
samo malo obuzdaj jezik...ako smo mi" prosti"... mislim da ti nebi trebao da se pozivas na "majku milu" i "mojne"

nase je da pitamo, a tvoje je da kazes videcu pa sta bude..ovako je ispalo kao da ti neko izbija iz dzepa...a i primetio sam da ti je dosta ostar jezik, kao da da nam stalno cinis uslugu...
mozda si upravu da nije povod za SUPPort, ali nije razlog da budes neprofesionalan...valjda postoji razlog zasto stoji to GM pored tvog imena, pa se prema njemu i ponasaj..

Last edited by darko16 at 3/8/2010 7:30:25 AM

This Post:
00
133632.10 in reply to 133632.9
Date: 3/8/2010 7:51:19 AM
Overall Posts Rated:
178178
sto vise supporta besplatno podelite, vise cete ih i prodati...to mi je logicno...
samo malo obuzdaj jezik...ako smo mi" prosti"... mislim da ti nebi trebao da se pozivas na "majku milu" i "mojne"

nase je da pitamo, a tvoje je da kazes videcu pa sta bude..ovako je ispalo kao da ti neko izbija iz dzepa...a i primetio sam da ti je dosta ostar jezik, kao da da nam stalno cinis uslugu...
mozda si upravu da nije povod za SUPPort, ali nije razlog da budes neprofesionalan...valjda postoji razlog zasto stoji to GM pored tvog imena, pa se prema njemu i ponasaj..

Ja nemam ingerencije da delim suportere u BB - da prvo to rascistimo.

Dalje, to sto je tebi logicno ono sto si napisao ne dokazuje bas nista...a ja prvi se u potpunosti ne slazem sa tvojom konstatacijom vec smatram da smo kao narod oni koji se uvek trude da dobiju nesto za dz.

Da ste "prosti" si rekao sam a to sto ne uocavas kada iznosim svoje licno misljenje (na koje nisam izgubio pravo kada sam pre 10 sezona postao GM) a kada nastupam kao navedena funkcija - nije moja krivica.

U skladu sa prethodnom recenicom - izneo sam svoj stav da mi je potpuno nebulozno da te neko placa za nesto sto radis u svom interesu.

Dalje, ti svakako nisi kvalifikovan da licitiras sa time "kakav je moj jezik", "kako obavljam svoj posao" i "sta sam ja mislio"...

Na svu srecu po nasu zajednicu, o mom naimenovanju su odlucivali oni koji nesto znace u BB zajednici i kod kojih nije bilo ni najmanje nedoumice nalik tvome "valjda".

Ovo je off-topic ali moze da se posmatra i kao investicija u bolje medjusobno razumevanje.

This Post:
00
133632.11 in reply to 133632.10
Date: 3/8/2010 9:49:34 AM
Overall Posts Rated:
2727
to sto probamo da dobijemo za DZ je normalno za nas narod...jer i radimo za Dz...
kako nisi izgubio pravo??
ko ce da smiruje strasti na forumu....TI...a ne da ih potpaljujes....
zato mislim da si izgubio pravo na licno shvatanje poruka...

kao sto si rekao nije na meni da odlucujem kako radis posao, ali kad postavim pitanje ocekujem odgovor...
znaci nebi bilo rasprave kad bi rekao odmah da ti nisi zaduzen za dodeljivanje suportera..i tu bi se sve zavrsilo..
a ti bez potrebe unosis neke licne stvari...samo je to problem...

evo ja sam zavrsio da se nebi vise prepucavali...imam precih poslova, a siguran sam da i ti imas bolji nacin da utrosis vreme..pozz

This Post:
00
133632.12 in reply to 133632.11
Date: 3/8/2010 9:57:41 AM
Overall Posts Rated:
872872
GM je kao i obicno preterano ostar,sto mi se ne svidja,ali potpuno je u pravu.Ideja je glupa.Napravis dobar logo i oni ti daju suporter?!Ja ne vidim potrebu za suporterom,ali da mi je potreban sigurno bih izdvojio toliko da ga kupim,a ne da moljakam da mi ga neko da za dz.Tako da,momci,zaradite,pa uplatite,sa neba ce vam tesko sta pasti osim kise i snega...

Advertisement