Dan Kotala (9573946) Center, salary: $ 67 892
Kotala to typowy center, niezła zbióra i obrona, gorzej z rzutem. Ma też inklinację do popełniania fauli. Częste faule też mogą świadczyć o koźle i podaniach które są na minimalnym poziomie. Typowy walczak, taki murzyn ;-)
Radek Turek (9573431) Center, salary: $ 97 215
Największa pensja w zespole, wydawałoby się że na pozycji centra nie ma sobie równych, wydaje się że trener specjalnie go nie wypuszcza żeby zaskoczyć przeciwnika ale jest to też spowodowane formą, którą jest mizerna, ale na pewno się poprawi, widać że w meczach ligowych w tym tygodniu jest oszczędzany.
Boris Skokan (9573599) Center, salary: $ 45 866
Jako jeden z nielicznych gra bardzo dużo, średnia w meczach reprezentacji powyżej 30 min. Ma bardzo niski potencjał, a Amare nie bał się go powołać, dziwne. Widocznie w skillach które ten gracz posiada jest na tyle dobrym graczem, że się nie bał. Tylko to pozwoliło mi zrozumieć decyzję trenera. Raczej zawodnik ze słabszym rzutem, nie przesadzałbym też ze zbiórką. W reprezentacji gra na pozycji PF'a.
Bardzo dobry rywal do pokonania, trzeba w końcu wykazać się i powalczyć z przeciwnikiem, coach bardzo często magluje składem, nie można się spodziewać standardowych ustawień bo potrafi zaskoczyć. Musimy dać z siebie wszystko, aby nie było zaskoczenia i pukania się w głowę. Wszystko w rękach naszego coacha i jego podejścia do meczu.
Zapraszam do oglądania na żywo poczynań reprezentacji!
Czekamy na prezentację na temat naszych sąsiadów, którą tradycyjnie przygotuje
Hawkyed.
Jak zdążyliście się przekonać to profesjonalista i perfekcjonista, dlatego dajmy mu trochę czasu, a na pewno po raz kolejny zostaniemy urzeczeni wspaniałym dziełem na temat Czechów.
Chciałem otworzyć wcześniej wątek, ponieważ liczę na Wasze rady i sugestie. Oczywiście mile widziane wszelakie dyskusje na temat naszych rywali, jeśli chodzi o kraj sam w sobie ;)
Last edited by vinnie_jones at 5/1/2010 3:47:38 AM