BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148593.2 in reply to 148593.1
Date: 6/28/2010 8:49:03 PM
Overall Posts Rated:
872872
Ja se kandidovao. Ocekujem opustenu pobedu, pa cu vas postedeti govorancija. Samnom na celu repke ce doci do korenitih promena i dosad nevidjenih uspeha nase kosarke. Ako neko ima problem,to necemo resavati na forumu, dacu mu moj broj telefona ili adresu. Toliko od mene...

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
148593.5 in reply to 148593.3
Date: 6/29/2010 4:29:38 PM
Overall Posts Rated:
3838
Evo i ja sam podneo kandidaturu i mogu da vam obecam samo jedno, da cu biti bolji od AirWilf :)

Znaci ako on moze do top 10 ja mogu do top 9 :) a broj fix. cu vam odmah ostaviti 042 200 200 !

i moram da dodam da imam najboljeg tutora na BB a to je Flavius . Znaci ne morate da se brinete za taktiku xD

Message deleted
Message deleted
From: Sire
This Post:
00
148593.8 in reply to 148593.7
Date: 7/1/2010 4:15:54 AM
Scorpions Mld
II.2
Overall Posts Rated:
280280
Pozdrav svima,

konacno skupih i vremena i snage da se uhvatim najveceg izazova koji nosi ova igra.
Da mi Srbija bude jos bliza srcu i da nesto dobro uradim ispred njenog grba.

O mojoj rezultatima u ovoj igri skoro da znate sve, pa mislim da necu gubiti vreme na hvaljenje.

Recicu vam samo kako je dobar osecaj kad dobijete prvaka Italije ili Turske u sred Srbije, i kazete mu: This is Serbia!!

Sto se tice mog ponasanja u poslednjih 10 sezona, koliko vec igram, mislim da niko od vas ne moze da upre prstom i kaze da sam lose postupio.
A ono sto sam pomogao, pomogao sam od srca. U zelji da imamo sto vise dobrih menadzera koji ce ostati u ovoj maloj zajednici.

U vezi dosadanjeg rada:

Pomagao sam Superstaru u svom prvom mandatu U21, pa Flaviusu dok je vodio mlade, bio sam u SS i pomagao oko A selekcije, pomazem Koturu sada oko mlade.
I iz svih tih razgovora, dilema, odabira taktika, skautiranja protivnika, zelje za pobedom,... izvukao sam: Ono najbolje, ali i ono najgore!!

Bas zbog iskustva, ne izlazim na izbore ispred SS! Izlazim licno i licno preuzimam svu odgovornost i za dobre, kao iz za vase moguce trenutke nezadovoljsta.
U jedno sam siguran, nespeha nece biti!

Posto smatram da je jako tesko postici sve sam. Od spiskova igraca, skautiranja protivnika, odabira taktike, rasporeda zalaganja, razgovora sa vlasnicima oko svih igraca, treninga, cuvanja forme,...
Pozvacu par ljudi da mi se pridruze u ovom skroz ambicioznom poduhvatu. Ako dobijem vasu podrsku, naravno.

Sto se tice saradnje sa U21, ostaje moja pomoc Kotooru, kao i bliska saradnja oko treninga mladih i sve boljih igraca!
Zahvalio bih se svim skautima, koji pomazu oko napredovanja mladih. Tako, i jos bolje nastavljamo i dalje!

Izvolite, pitajte. Do sad sam se igrao ovde, od sad radim za sve nas!!

Mozda jesmo mali, ali smo SRBIJA!!!! Ajmo da nas svi dobro zapamte!!!

Ziveli!!!

Sire