Bem ti ovu igru koju sam igrao od samog pocetka kad su ovakvi likovii postali GM-ovi. Ovakav recnik nije prilicio ni junioru, a ne jednom "GM".
Ne, nego će tebe da postave za GM-a, oličenje znanja, poštenja, nepoganog jezika i uzora u svakom smislu!
U svim ostalim igrama (cija je ovo kopija) postoji vreme kad igrac sam ode u penziju, pa je logicno da to moze uraditi i ovde (posto nikada nisam imao igraca starijeg od 28 godina pa reko da priupitam). Ali u tim svim ostalim igrama GM-ovi su primer ponasanja i zastitnici pravila igre... no medjutim izgleda da to nije slucaj u ovoj igri xD
No međutim, ti još uvek ne znaš da razlikuješ kada ti se neko obraća kao korisnik, a kada kao GM. I nisi ti ništa priupitao, nego si izvalio nebulozu i hteo da nekome budeš sponzoruša! A baš me zanima šta je to bilo loše u mom rečniku? Možda ukazivanje na tvoj trajni status noob-iše? Pa to je činjenica koja je svima poznata, druga je stvar što tebe vređa istina.
Pomoć rečnika:
Newbie- osoba koja je nova u nekom poslu i nalazi se na početničkom nivou znanja, ali ima volju da uči i usavršava se kako bi napredovala ka višim nivoima.
Noob- termin koji se često koristi u onlajn igricama, a odnosi se na osobu koja igra već duže vreme, ali i dalje ima malo znanja i ne poseduje volju da nauči nešto više. Umesto da zbog toga bude manja od makovog zrna, ona sebi daje za pravo da se ponaša bezobrazno i iritira ostale korisnike.
E sad pomoć od mene: Prema Newbie ću uvek biti najbolji GM koji postoji na nekoj igrici, a prema Noob najgori i maksimalno netolerantan u kaznama, jer ne zaslužuju bolje, pa ti vidi šta ti je činiti.