BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ομιλίες Υποψηφίων

Ομιλίες Υποψηφίων (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
66
191285.3 in reply to 191285.2
Date: 7/26/2011 9:49:27 AM
Overall Posts Rated:
5454
Το όνομα μου είναι Βαγγέλης και είμαι 38 ετών από Αθήνα.

Καταρχήν θα ήθελα να συγχαρώ τόν μέχρι σήμερα προπονητή της Εθνικής μας Mamuwalde που πραγματικά έκανε πολύ αξιόλογη δουλειά,αλλά και το επιτελείο του που προφανώς βοήθησε τα μέγιστα γι αυτό το σκοπό.
Πέρασαν πολύ γρήγορα λοιπόν άλλες δύο αγωνιστικές περίοδοι συντροφιά με το αγαπημένο μας παιχνίδι το buzzer beater,και μέσα απο τούτο τον ημερολογιακό χρόνο που μεσολάβησε σαφώς κέρδισα περισσότερες εικόνες,παραστάσεις και εμπειρίες.
Κλείνοντας η 16η σεζόν ανοίγουν οι κάλπες για να αναδείξουμε το νέο Εθνικό μας προπονητή.
Στίς τελευταίες εκλογές είχα ζητήσει και πάλι την ψήφο σας επικαλούμενος την εμπειρία μου αφού συμμετάσχω στα πρωταθλήματα απο την 9η σεζόν,αλλά και τίς σκέψεις μου για την επόμενη μέρα σε περίπτωση εκλογής μου.
Τώρα σαφώς πιο έμπειρος και ώριμος κάνω το ίδιο,σας ζητάω την ψήφο σας για να συνεχίσω το ίδιο καλό έργο και γιατί όχι να ανεβάσω την Εθνική μας ενα σκαλί παραπάνω,για εμένα αυτό θα αποτελεί επιτυχία.
Άλλωστε πετραδάκι πετραδάκι χτίζουμε τις μεγάλες ομάδες,και πιστεύω ακράδαντα οτι δεν υπάρχουν ούτε μαγικά ραβδάκια,ούτε μυστικές συνταγές,παρά μόνο δουλειά,γνώση,επιμονή,εξυπνάδα και συνεργασία.
Δεν θέλω να μπώ στη διαδικασία να κρίνω τη δουλειά κανενός προπονητή γιατί σίγουρα ο καθένας ξεχωριστά έχει προσφέρει οτι καλύτερο μπορούσε για το καλό της ομάδας,ούτε θέλω να αντιδικήσω με κανένα,γι αυτό άλλωστε όπως θα έχουν διαπιστώσει οι περισσότεροι και ίσως μου το χρεώσουν αυτό,συνειδητοποιημένα ποτέ δεν σχολιάζω στο forum ούτε μετά από επιτυχίες αλλά ούτε μετά από αποτυχίες,αυτό είναι στάση αυστηρά επιλεγμένη απο εμένα και μάλιστα απαράβατη.
Θέλω να κριθώ μόνο για τη δουλειά μου σε περίπτωση εκλογής και οχι πρίν για προσωπικές επιλογές,άλλωστε δεν καλούμε τούς υπόλοιπους προπονητές να μας ψηφίσουν ανάλογα τη συμμετοχή μας στο forum αλλά για το τι θα κάνουμε σχετικά με την Εθνική μας και πως θα την ανεβάσουμε ακόμα πιο πάνω.
Οι εκλογές είναι το σημαντικότερο όπλο για μια Δημοκρατία κι εμείς προσπαθούμε να πείσουμε με τα επιχειρήματα μας εκείνους που θα μας εγκρίνουν η θα μας απορρίψουν.

Οι σκέψεις μου για την Εθνική της επόμενης μέρας:

1. Δημιουργία ομάδας 5 ατόμων που θα κάνουν scouting σε Έλληνες παίκτες και θα καθοδηγούν τούς μάνατζερ για τις προπονήσεις και την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών (αγωνιστικά λεπτά,τραυματισμοί,κ.λ.π.)

2. Κατασκόπους για τούς αντιπάλους μας,αν είναι δυνατόν,για κάθε ομάδα να μπορεί να ασχοληθεί και ένας Κατάσκοπος που θα μου παραδίδει λεπτομέρειες που θα πρέπει να εχω στα υπόψιν.

3. Τηλεδιάσκεψη μέσω MSN με την ομάδα scouting και τούς κατασκόπους πρίν τα παιχνίδια για τις τελικές αποφάσεις επιλογής της ομάδας αλλά και των συστημάτων που θα ακολουθήσουμε.

4. Δραστηριοποίηση όσο περισσότερων παικτών γίνεται για να έρθουν πιο κοντά στήν Εθνική και να μπορέσουν να βοηθήσουν ο καθένας απο την πλευρά του.

5. Μετά από κάθε αγώνα να βλέπουμε και να επισημαίνουμε τα λάθη σε δημόσια διαβούλευση για να μπορούμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτά στο μέλλον και να μην επαναληφθούν.

6. Είχα πεί και στήν προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση οτι είμαι λάτρης της στατιστικής και της τακτικής και δεν θα διστάσω να "σημαδέψω" παιχνίδια για χάρη της τελικής βαθμολογίας.

Σκοπός μου είναι να διεξαχθεί ένας δίκαιος εκλογικός αγώνας,με ήθος και τάξη,με επιχειρήματα και προτάσεις.
Θα κλείσω την ομιλία μου με αυτό που συνηθίζω να λέω συχνά και το έχω κλέψει απο τον Che...

"Είμαστε ρεαλιστές, επιδιώκουμε το αδύνατο..."

Καλό αγώνα.