Dobry vecer!
Vacsina z Vas ma tu uz poznate, ale ti ktori nie, rad sa predstavim:
Volam sa RazoR, na BB som tu od Sezony 7, po troch sezonach som ma malu pauzu a sucasnemu timu sa naplno venujem od
Sezony 11.
4 sezony som bol skautom pre Slovensku reprezentáciu do 21 rokov, na tuto sezonu (mozno aj na viac) si davam pauzu.
Cas sa mi skracuje, kedze od septembra nastupim na strednu, takze by som dovtedy rad okusil, co je to byt repre trenerom.
Prave z casoveho dovodu na to nebudem sam, poprosil som o spolupracu Lucasinha.
Samozrejme, Lucasinho nemusi byt sam, nepohrdnem spolupracou so skusenejsimi manazermi zo Slovenska ci z Ceska.
V sukromi mam 15 rokov, idem na strednu skolu, ovladam slovensky, cesky a anglicky jazyk. Moje zaluby su sport, prevazne futbal,
basketbal a floorball, praca s PC.
Kandidovat som sa rozhodol preto, lebo by som chcel vyskusat na vlastnej kozi ake to je byt repre trenerom a takisto
preto, lebo si myslim ze som za tie 4 sezony stravene pri skautingu nadobudol dostatok skusenosti, za ktore dakujem mnohym
ludom, rad by som niektorych vymenoval: Psycho, wendi, Matej_B, symbi, zajino a mnohi dalsi.
Nejake konkretne ciele nemam, hadam najvacsi je venovat sa tomu tak ako to len bude mozne.
Tolko odomna, tesim sa na vase otazky, na ktore urcite odpoviem