H πρωτοβουλεια σου για να εξασφαλισεις οσο το δυνατον το καλυτερο μελλον για τις εθνικες ομαδες ειναι πολυ αξιολογη.
Νομιζω οτι ειναι δεδομενη η καλη δουλεια που εχεις.Δεν μπορω να μην πω οτι δεν θα επιθυμουσα την παραμονη στα της πιτσιρικαριας(U21).Aλλα καταλαβαινω οτι πιθανον δεν εχεις το χρονο,η ισως εχεις κουραστει και θες να εχεις μια αποχη για λιγο καιρο.Τωρα πιστευω οτι το προγραμμα σου θα ειναι πολυ καλο,και νομιζω οτι θα μας εχει προετοιμασει(αν ακολουθησουν οι μελλοντικοι υποψηφιοι)για το τι ακολουθει στην νεα εκλογικη μαχη.
Αν ψαχνεις για εναν να συνεισφερει στο προγραμμα θα μπορουσα να ειμαι,εγω.Δεν θεωρω τον ευατο μου μεγαλο μανατζερ αλλα με τα πραγματα που ξερω,θεωρω οτι θα βοηθησω και θα βοηθηθω.Διευκρινιζω οτι αν κατεβω στις εκλογες θα αναιρεσω την ψηφο μου αν δω οτι υπαρχει εμπειροτερος μανατζε απο εμενα.
Τωρα αν θες καποια πραγματα για μενα,σαν βιογραφικο...Παιζω απο τη σεον 8,Εχω μια ανοδο στην ΙΙΙ,και εναν υποβιβασμο συναμμα.Εχω αναλαβει την εθνικη ομαδα του Λιβανου απο την σεζον 11-13.Και εκανα οτι καλυτερο μπορουσα,με το υπαρχον ροστερ.Ενω το σημαντικοτερο στοιχειο ειναι οτι εχω δημιουργησει παικτη για την εθνικη
(9436781).Θεωρω οτι αν ειχα επιδηξει περισσοτερο ενδιαφερον για το παιχνιδι θα ειχα μαθει περισσοτερα και θα ημουνα μια κατηγορια πανω.Πλεον εχω ολο το χρονο,και τη διαθεση για δουλεια να μαθω και να βοηθησω
Παναγιωτης